Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Evt bende testle hamile kaldim.Koyu tamam ama catlama gerçekleşmemiş henuz.Cinsiyet farketmiyorsa bu aksami degerlendirin
Cinsiyet fark ederse nasıl olmalı canım mesela erkek bebek istiyorsa ne zaman yapmalı iki çizgi koyuyken mi

Merhaba canım tecrübeli nasıl olduğunu anlatır misin

Slm hanımlar ovulasyon testi yeni kullanmaya başladım yeni öğreniyorum ilk lekelenme geldi bu ay sonra sokuldu adetim üzeri yazılı olan dün yaptım diğerini bugün yaptım lekelenmeye göre 13. Gün sökülme ye göre 11. Gün bugün sizce önceden mi çatlamis yoksa daha varmı

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-06-17-17-50-29.png
    112,5 KB · Görüntüleme: 75
  • SmartSelectImage_2016-06-16-16-28-16.png
    145,9 KB · Görüntüleme: 80
Deneyen yok bildigim kadariyla ama laboquick tavsiye edilen bi marka.Saatler çok önemlidir.Her gun sabah saat 11 gibi yapmalisin ve son 3 saat asla sivi tuketmemelisin ve ilk idrar olmamalı.Koyulasmaya basladi mi gunde 2 ye cikarmalisin ama oda mesela saat 15 ila 18.30 arasi iyi sonuç vermiyor.ikinciyi akşam 8 gibi denemelisin.Ayrica yumurtlama vakti akintida
Şimdi yaptım bu testi daha çatlamamış sanırım
Akinti takibide yapsan daha net anlarsın.Aksam 8 gibi iftardan once bir daha yap testi bakalim ne çıkacak

Yeni uykudan uyandim bi yanlislik oldu yazilarda kusura bakmayin.Clkozlm sana yazacaktim sadece

Bence dha var iki çizgi rengi aynı olmalı

dün gittigidiyordan sipariş vermiştim innovita ovulasyon testini bu gün aldım. sanırım denemesini yapıp ilk yorum yapan ben olacağım

dün gittigidiyordan sipariş vermiştim innovita ovulasyon testini bu gün aldım. sanırım denemesini yapıp ilk yorum yapan ben olacağım

Selamlar yumurtlama olayım gerçekleşti sanırım çünkü çizgim siliklesmiş :) fotoları paylaştım hem örnek olur hemde yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• 20160618_131703-1.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 200
Sizce o gün bugün mü çünkü yumurta kıvamı akıntı geldi bugün

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-06-18-16-48-54.png
    57,3 KB · Görüntüleme: 188
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…