- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Cinsiyet fark ederse nasıl olmalı canım mesela erkek bebek istiyorsa ne zaman yapmalı iki çizgi koyuyken miEvt bende testle hamile kaldim.Koyu tamam ama catlama gerçekleşmemiş henuz.Cinsiyet farketmiyorsa bu aksami degerlendirin
Canım bebeğin hayırlı olsun . Erkek olması için ne yapmistiniz yani nasıl yöntem izledinizEvt canim benimki erkek.
Merhaba canım tecrübeli nasıl olduğunu anlatır misinArkadaşlar merhaba ovulasyon testi ile hamile kalan biri olarak sizlere yazmak istedim . Bir ay öncesine kadar bende burdan çıkmaz her yazılanı tek tek okurdum. Çok şükür ki kullandığım ilk ay hamile kaldım şu an 6 haftalık hamileyim. 1 yıldır deniyorduk Allah nasip etti sonunda. Darısı başınıza inşallah hepinizi çok iyi anlıyorum. Allah bu ay hepinize nasip etsin İnşallah.. Sevgiler..
Şimdi yaptım bu testi daha çatlamamış sanırımAkşamı degerlendir canım.Yarin tekrarla testi eger koyuluk devam ederse catlamamis siliklesmeye baslamissa catlamis demek
testin pozitif görünüyorŞimdi yaptım bu testi daha çatlamamış
Pozitif ama dün akşamda böyleydi hala çatlamdı demek kitestin pozitif görünüyor
Pozitif ama dün akşamda böyleydi hala çatlamdı demek kitestin pozitif görünüyor
Deneyen yok bildigim kadariyla ama laboquick tavsiye edilen bi marka.Saatler çok önemlidir.Her gun sabah saat 11 gibi yapmalisin ve son 3 saat asla sivi tuketmemelisin ve ilk idrar olmamalı.Koyulasmaya basladi mi gunde 2 ye cikarmalisin ama oda mesela saat 15 ila 18.30 arasi iyi sonuç vermiyor.ikinciyi akşam 8 gibi denemelisin.Ayrica yumurtlama vakti akintidaben geçen ay laboquick aldım. bi sabah bir akşam yapıyordum ama çoğu boşa gitti. her denemem de 3-4 test yapıyordum negatif yada pozitifi görmek için. yeni arayışlara girdim. o yüzden innovita yı sordum. 3 yıl falan diyor deneyen varsa lütfen yorum yapın.
Akinti takibide yapsan daha net anlarsın.Aksam 8 gibi iftardan once bir daha yap testi bakalim ne çıkacakŞimdi yaptım bu testi daha çatlamamış sanırım
Bence dha var iki çizgi rengi aynı olmalıSlm hanımlar ovulasyon testi yeni kullanmaya başladım yeni öğreniyorum ilk lekelenme geldi bu ay sonra sokuldu adetim üzeri yazılı olan dün yaptım diğerini bugün yaptım lekelenmeye göre 13. Gün sökülme ye göre 11. Gün bugün sizce önceden mi çatlamis yoksa daha varmı
18 gün en koyu olanıSelamlar yumurtlama olayım gerçekleşti sanırım çünkü çizgim siliklesmiş :) fotoları paylaştım hem örnek olur hemde yorumlarsanız sevinirim
Evet seninki de olmuş 13 ünde bence ,bazen değişiyor günlerBunlarda benim testlerim ama 5 gün erken yumurtladım ben takvime göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?