Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba bu benim burada ki ilk mesajım 4 yıllık evliyim ve artık gebelik istiyorum. Bu ay ilk deneme olacak ama birkaç aydır düzensizlik yaşadığım için ovu.testi aldım bugün 18. Gün ve test fotodaki gibi çıktı sizce çizgi koyuluğu yeterli mi emin olamadım da?
Akşamı degerlendir canım.Yarin tekrarla testi eger koyuluk devam ederse catlamamis siliklesmeye baslamissa catlamis demek

Teşekkürler cnm testin koyulugundan emin olamadığım için içim rahat etmedi bir türlü :) inşallah sonucu güzel olur

Merhaba hanimlar.uzun zamandir sizleri takip ediyorum.ben 37 yasinda 4 yasinda dunyalar tatlisi bir kizi olan ama su anda erkek bebek annesi olmak icin yanip tutusan biriyim.aslinda ben dukkani kapatmistim.kizim kardes istiyor ve erkek kardes istiyor.dugalarinizda benide anin ve belki benim deneyimim kimilerine bir umut olur.yumurtlama gunumu biliyordum yiede ovulasyon testide kullandim.ogleden sonra ilk testte t var ama silik aksam 9 gibi net ve koyuydu.tam yumurtlama gunumdu.dediyim gibi niyetim dileyim saglikli hayirli bir erkek evlatti.o gece iliski oldu.bir gece gecti ve bu gecede dusunuyorum.bu arada hic akintim yok.ve iki kasigim birden3 gundur agriyor......

Bu da akşam yaptığım test dahada koyu çıktı yumurtam gelmek üzere galiba :))

Eklentiler

• 20160616_195148-1-1.jpg
    20160616_195148-1-1.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 74
Akşamı degerlendir canım.Yarin tekrarla testi eger koyuluk devam ederse catlamamis siliklesmeye baslamissa catlamis demek
sizde testle mi hamile kaldınız?akşam yaptığım testin görüntüsnüde ekledim bundan koyu olmaz herhalde

Eklentiler

• 20160616_195148-1-1.jpg
    20160616_195148-1-1.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 234
Evt bende testle hamile kaldim.Koyu tamam ama catlama gerçekleşmemiş henuz.Cinsiyet farketmiyorsa bu aksami degerlendirin
Aslında erkek olsun istiyorum içten içe ama ilk olduğu için çokta kafaya takmıyorum erkek için çatlamasını mı beklemek gerekiyor?

Aslında erkek olsun istiyorum içten içe ama ilk olduğu için çokta kafaya takmıyorum erkek için çatlamasını mı beklemek gerekiyor?
Evet ama bilsekki gun icerisinde catliyacak bu akşam degerlendirsende tutar ama kimisinin koyuluk bir kac gun sürüyor.Catlama olunca sivi akinti gelir sen bilirsin artik canım

arkadaşlar aranızda innovita ovulasyon testi kullanan oldumu yada güvenilirliği konusunda bilgi sahibi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim.

ben geçen ay laboquick aldım. bi sabah bir akşam yapıyordum ama çoğu boşa gitti. her denemem de 3-4 test yapıyordum negatif yada pozitifi görmek için. yeni arayışlara girdim. o yüzden innovita yı sordum. 3 yıl falan diyor deneyen varsa lütfen yorum yapın.

ben geçen ay laboquick aldım. bi sabah bir akşam yapıyordum ama çoğu boşa gitti. her denemem de 3-4 test yapıyordum negatif yada pozitifi görmek için. yeni arayışlara girdim. o yüzden innovita yı sordum. 3 yıl falan diyor deneyen varsa lütfen yorum yapın.
Deneyen yok bildigim kadariyla ama laboquick tavsiye edilen bi marka.Saatler çok önemlidir.Her gun sabah saat 11 gibi yapmalisin ve son 3 saat asla sivi tuketmemelisin ve ilk idrar olmamalı.Koyulasmaya basladi mi gunde 2 ye cikarmalisin ama oda mesela saat 15 ila 18.30 arasi iyi sonuç vermiyor.ikinciyi akşam 8 gibi denemelisin.Ayrica yumurtlama vakti akintida artis olur.Akintin basladigi vakit başlarsan testlere fazla testinde gitmez...

Ben laboquick kullanıyorum ve çift çizgiyi yakaladım sabirin'in dediği gibi saatler çok önemli sabah ilk idrarda doğru sonuç çıkmıyor mesela ve en az 3 yada 4 saat fazla sıvı tüketmeden yapmak lazım ,ben öğlen 12 yada 1 gibi akşamda 8 de yapıyorum

merhaba bende ovulasyon testine başlayacağım fakat oruçlu olduğum için bu testi hangi saatlerde yapmam doğru olur . malum sıvı tüketimi olmadığı için hangi saatlerde yapmak lazım.

merhaba bende ovulasyon testine başlayacağım fakat oruçlu olduğum için bu testi hangi saatlerde yapmam doğru olur . malum sıvı tüketimi olmadığı için hangi saatlerde yapmak lazım.
Bende şuan kulanıyorum öğlen 12 de akşam 8 de yapıyorum.sabah uyandığında ilk idrarınla yapamazsın ama çünkü doğru çıkmıyor.sabah erken kalkıp ilk idrarını yap,öğlene doğru testi yaparsın

Sizce ovulasyon gerceklesmismi kizlar ve oyleyse erken degilmi

Eklentiler

• 20160616_184133.jpg
    20160616_184133.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 138
Back