amin cnm sağol.allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.O hesaba ben inanmıyorum. Allah hayırlısı ile gönlüne göre versin İnşallah.
Biraz önce wc de böyle uzayan bi alıntım oldu ama baya bi çoktu renksizi. Nasıl tarif edeyim böyle tuvalete düştü ama uzun bi şekilde gitti böyle nedir acaba
slm canim bende ovulasyon testiyle hamile kaldım ben adet bitiminden sonra 2 güne bir değerlendirdim adetimin 11.günü seninki gibi çıkmıştı yani 7.9.11.12 değerlendirdim çok şükür hamileyim bebeğim kizzzBuda biraz önce yaptığım ovulasyon testi. Bu akşamıda değerlendirdik bakalım ne olacak
Ay ne güzel Allah sağ salim kavuştursun cnm banada dua et lütfennnn. Adetin kaç günde bir oluyordu senin ve pozitif çıktığı gün 7 miydi sadece detay anlatırmısın benim iki gün pozitif çıktı değerlendirdim ayrıca silikleştiği gecede değerlendirdim adet bittiğinden beri her akşam değerlendiriyorum sadece 1 tane boş oldu benümde kızım olur inşallahslm canim bende ovulasyon testiyle hamile kaldım ben adet bitiminden sonra 2 güne bir değerlendirdim adetimin 11.günü seninki gibi çıkmıştı yani 7.9.11.12 değerlendirdim çok şükür hamileyim bebeğim kizzz
amin canim ederim tabi. benim adet 26-28gun arası oluyordu.adetim 6 gün bitti ertesi gun yani 7.günü başladık adetimin tam 11.günü koyu cizgi çıktı 12.gün siliklesmisti iste ilişki günleri (7.9.11.12)en sonki ilişkiden 10 gun sonrada gebelik testinde çok silik bir sekilde pozititif ciktiAy ne güzel Allah sağ salim kavuştursun cnm banada dua et lütfennnn. Adetin kaç günde bir oluyordu senin ve pozitif çıktığı gün 7 miydi sadece detay anlatırmısın benim iki gün pozitif çıktı değerlendirdim ayrıca silikleştiği gecede değerlendirdim adet bittiğinden beri her akşam değerlendiriyorum sadece 1 tane boş oldu benümde kızım olur inşallah
Ne güzel maşallah ozman sen hem koyu hemde silik Zaman'ı değerlendirdin. Bende öyle yaptım aslında hepsi boş herşey nasip Allah bilir sadece ol demesi yeter oyüzden dua ediyorum ve dua istiyorum Hakkı'mızda hayırlısı olsun. Banada umut oldun cevapların için çok sağol demekki yumurtlama günü kız olan da oluyor bir kez daha inandım yapılan herşey boş aslında sadece dua ve hayırlısını istemek gerekamin canim ederim tabi. benim adet 26-28gun arası oluyordu.adetim 6 gün bitti ertesi gun yani 7.günü başladık adetimin tam 11.günü koyu cizgi çıktı 12.gün siliklesmisti iste ilişki günleri (7.9.11.12)en sonki ilişkiden 10 gun sonrada gebelik testinde çok silik bir sekilde pozititif cikti
aynen canim koyuyu yakalamışken kaçırmak istemedim hem koyu hem silik olduğu gün çalıştık benim 4 yaşında oğlum var kiz olsun çok istemistim Rabbim nasip etti sizlere de en kısa zamanda nasip etsinNe güzel maşallah ozman sen hem koyu hemde silik Zaman'ı değerlendirdin. Bende öyle yaptım aslında hepsi boş herşey nasip Allah bilir sadece ol demesi yeter oyüzden dua ediyorum ve dua istiyorum Hakkı'mızda hayırlısı olsun. Banada umut oldun cevapların için çok sağol demekki yumurtlama günü kız olan da oluyor bir kez daha inandım yapılan herşey boş aslında sadece dua ve hayırlısını istemek gerek
Pozitiften kac gun önce zaten iliski olmuş.Yumurta catlayinca x veya y hangisi hazirda varsa o tutunur canım.Y lerin yasama suresi 24 saat x lerin ise 73 saattir.Yani yumurta catlayinca y ler ölmüş ise x ler hazirda kaliyor elbette x lerin tutunma ihtimali yuksek oluyor canım.Rabbim gonlundekini verir inşallahNe güzel maşallah ozman sen hem koyu hemde silik Zaman'ı değerlendirdin. Bende öyle yaptım aslında hepsi boş herşey nasip Allah bilir sadece ol demesi yeter oyüzden dua ediyorum ve dua istiyorum Hakkı'mızda hayırlısı olsun. Banada umut oldun cevapların için çok sağol demekki yumurtlama günü kız olan da oluyor bir kez daha inandım yapılan herşey boş aslında sadece dua ve hayırlısını istemek gerek
aynen canim koyuyu yakalamışken kaçırmak istemedim hem koyu hem silik olduğu gün çalıştık benim 4 yaşında oğlum var kiz olsun çok istemistim Rabbim nasip etti sizlere de en kısa zamanda nasip etsin
Pozitiften kac gun önce zaten iliski olmuş.Yumurta catlayinca x veya y hangisi hazirda varsa o tutunur canım.Y lerin yasama suresi 24 saat x lerin ise 73 saattir.Yani yumurta catlayinca y ler ölmüş ise x ler hazirda kaliyor elbette x lerin tutunma ihtimali yuksek oluyor canım.Rabbim gonlundekini verir inşallah
insallah canim Allah im hayirli zamanda oğluna saglikli sihhatli kizkardes nasip etsinBenimde 4 yaşında oğlum var İnşallah hayırlısıyla Mutlu haber veririm burdan
Evt canim benimki erkek.A
Amin Can'ım sağol senin Bebiş erkek mi. Ama adet bitiminden sonra her akşam birliktelik oldu sanırım erkek olacak hayırlısı diyorum napiyim sağlıklı olsun da
Amin sağol Canıminsallah canim Allah im hayirli zamanda oğluna saglikli sihhatli kizkardes nasip etsin
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ilk bebeğin miEvt canim benimki erkek.
Sagol Allah razi olsun canım.Yok 3.Inşallah.1 kızım 1oglum vardı.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ilk bebeğin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?