Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba arkadaslar aranjza yeni katildim 12 haziran beklenen adet tarihim ovulasyon testi aldim bu ay baslicam.ayrica inofolic kullanmaya basladim. Adetten sonra yakiyida yapicam Rabbim hepimize bu ay bebislerimiz nasip.etsin insallaah

kızlar ıkı gun ust uste aynı saatte koyu cızgı ben ne zaman yumurtluycam ıkı gunude değerlendirdim ama çatlamada bir sorun mu var benım ıkıncı gun bırazdaha bır tarafı silik gibi acaba başladımmı yumurtlamaya

Eklentiler

• 13435778_10208874792962727_1313421116_n.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 140
Kızlar ovu testi pozitif olduktan sonra negatif oldu ve bu gün yeniden pozitife yakın çıktı bir tahmini olan varmı acaba

Eklentiler

• 20160611_192638-0.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 136
Kızlar ovu testi pozitif olduktan sonra negatif oldu ve bu gün yeniden pozitife yakın çıktı bir tahmini olan varmı acaba
iki kez yumurtlamış olabilir misin? pozitif gunleri değerlendirsen inşallah rabbim nasip eder de hamile kalırsın. İsteyen herkesin basına inşallah :)

ben
Bence en sonuncusu en koyu, öncekiler kontrol çizgisinden daha açık gibi. Sanki sonuncusu pozitif
ben kaset tipi kullandığımdan önceki c cizgisi mi t cizgisi mi eğer 2.cisi t cizgisiyse son testin daha koyu hatta yarından itibaren aksam sabah yap, kaçırma ilk defa mı kullanıyorsun , mesela ben 2 ay kullandım yumurtladığım tarihi biliyorum dongume göre düzensiz de olsa cözdüm seffaf akıntı cok onlendiriyor. bildiğin yumurta akı kıvamında akıntı geldiğinde 2-3 gun içinde pozitifi görüyorsun denedim gördüm hadi bolsans

Merhaba arkadaslar aranjza yeni katildim 12 haziran beklenen adet tarihim ovulasyon testi aldim bu ay baslicam.ayrica inofolic kullanmaya basladim. Adetten sonra yakiyida yapicam Rabbim hepimize bu ay bebislerimiz nasip.etsin insallaah

İnofilic nedir. Ve yakı ne için ki. ? Bende ovulasyon yontemi ile gebe kalmayı planlıyorumda o bakımdan sordum.

Lütfen bana fikir verin nolur normalde sat a göre 19 haziran yumurtlama günüm olması lazım ama ben her ihtimale karşı 3 gündür test yapıyordum silik çıkıyordu akşam saat 22:00 da yaptım biraz daha koyuydu bugün saat 12 de yaptım yani biraz önce pozitif çıktı. Grip için ilaç falan kullanıyorum acaba o mu etkiledi yoksa gerçekten 6 gün erken yumurtlama olur mu. En son akşam değil ondan önceki akşam birliktelik olmuştu kız çocuk istiyoruz hemde çoook şimdi benim ne yapmam lazım biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Bence grip ilacıyla alakası yok. 6 gün erken yumurtlama olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…