Catlamak üzre demek.Bu aksami degerlendircanlar sanırım yakaladım bu şimdi yumurtladığımmı anlamına mı gelıyor yoksa bellı bir saat sonra yumurtluycam anlamına mı gelıyor
Ne kadar zaman sonra çatlar SenceCatlamak üzre demek.Bu aksami degerlendir
24 yada 36 saate catlar bence 3 aksam degerlendirsen garanti olur insallah hayirlisiylacanlar sanırım yakaladım bu şimdi yumurtladığımmı anlamına mı gelıyor yoksa bellı bir saat sonra yumurtluycam anlamına mı gelıyor
Sıvı akıntı geldiyse çatlamış demek.Birde yarin sabah 11 gibi tekrarla testi siliklesmeye basladiysa catlamis demek.Ne kadar zaman sonra çatlar Sence
Sıvı akıntı geldiyse çatlamış demek.Birde yarin sabah 11 gibi tekrarla testi siliklesmeye basladiysa catlamis demek.
iki kez yumurtlamış olabilir misin? pozitif gunleri değerlendirsen inşallah rabbim nasip eder de hamile kalırsın. İsteyen herkesin basına inşallah :)Kızlar ovu testi pozitif olduktan sonra negatif oldu ve bu gün yeniden pozitife yakın çıktı bir tahmini olan varmı acaba
Bence en sonuncusu en koyu, öncekiler kontrol çizgisinden daha açık gibi. Sanki sonuncusu pozitifKızlar ovu testi pozitif olduktan sonra negatif oldu ve bu gün yeniden pozitife yakın çıktı bir tahmini olan varmı acaba
ben kaset tipi kullandığımdan önceki c cizgisi mi t cizgisi mi eğer 2.cisi t cizgisiyse son testin daha koyu hatta yarından itibaren aksam sabah yap, kaçırma ilk defa mı kullanıyorsun , mesela ben 2 ay kullandım yumurtladığım tarihi biliyorum dongume göre düzensiz de olsa cözdümBence en sonuncusu en koyu, öncekiler kontrol çizgisinden daha açık gibi. Sanki sonuncusu pozitif
Bence en sonuncusu en koyu, öncekiler kontrol çizgisinden daha açık gibi. Sanki sonuncusu pozitif
Merhaba arkadaslar aranjza yeni katildim 12 haziran beklenen adet tarihim ovulasyon testi aldim bu ay baslicam.ayrica inofolic kullanmaya basladim. Adetten sonra yakiyida yapicam Rabbim hepimize bu ay bebislerimiz nasip.etsin insallaah
Pozitif olmamış canım.Yumurtan catlamaya calismis ama catlamamis.Pozitif olmasi için c ve t esit koyulukta olmasi lazım.Son 3 saat sivi tuketmeden yapmalisin...Kızlar ovu testi pozitif olduktan sonra negatif oldu ve bu gün yeniden pozitife yakın çıktı bir tahmini olan varmı acaba
Bence grip ilacıyla alakası yok. 6 gün erken yumurtlama olabilir.Lütfen bana fikir verin nolur normalde sat a göre 19 haziran yumurtlama günüm olması lazım ama ben her ihtimale karşı 3 gündür test yapıyordum silik çıkıyordu akşam saat 22:00 da yaptım biraz daha koyuydu bugün saat 12 de yaptım yani biraz önce pozitif çıktı. Grip için ilaç falan kullanıyorum acaba o mu etkiledi yoksa gerçekten 6 gün erken yumurtlama olur mu. En son akşam değil ondan önceki akşam birliktelik olmuştu kız çocuk istiyoruz hemde çoook şimdi benim ne yapmam lazım biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
O hesaba ben inanmıyorum. Allah hayırlısı ile gönlüne göre versin İnşallah.Kız için buakşam birliktelik olmalı mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?