Daha varkızlar yumurtlamam başlamışmı bugun en koyusu cıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha varkızlar yumurtlamam başlamışmı bugun en koyusu cıktı
Daha var
Saatler onemli sabah 11 gibi yap ve son 3 saat sivi tuketmemis olman gerek ve ilk dinlenmis idrar olmayacak.T ve C esit koyulukta olmasi gerek veya T C den daha koyu olmasi gerek.ne kadar daha var mesela
Resim atsana bakalım biArkadaşlar mrb, uzun süredir bu topici okuyorum. yeni katıldım aranıza bu ay ben de ovulasyon testi kullanıyorum. 5. Günden itibaren yapmaya başladım bugün 10. gün en koyu bugün oldu ama hala yeterince koyu değil...
Hesaplamayla bir tutmuyor.Daha var canım.Catlamaya yakin akinti artar ve catlama anı sıvı bir akinti gelirARKADAŞLAR SİZCE DURUM NE SAHURDA YAPTIM BUNUDA YUMURTLAMIŞMIYIM NORMALDE DUN DU AMA GUN DEFALARCA TEST YAPMAMA RAĞMEN KOYUYU YAKALAYAMADIM.
Hesaplamayla bir tutmuyor.Daha var canım.Catlamaya yakin akinti artar ve catlama anı sıvı bir akinti gelir
Hayır olmamış cnmEki Görüntüle 1844172 olmamış daha di mi
Ben anlayamadım bu işi akıntılarım iki gün önce yumurta akı gibiydi. İki gündür o akıntılar yok ama ovulasyon testi de pozitif çıkmıyorHayır olmamış cnm
eline o akıntı geldi mi? sıvı alımına dikkat et yanlış sonuç verebiliyor 2-3 gun içinde poztifi görürsün canımBen anlayamadım bu işi akıntılarım iki gün önce yumurta akı gibiydi. İki gündür o akıntılar yok ama ovulasyon testi de pozitif çıkmıyor![]()
Dikkat ederek yapmissan kacirmadin teste devam etEki Görüntüle 1844370
Evet akıntı vardı 2 gün önce. Az önce test yaptım yine artık 2. çizgi hiç yok gibi. Ben kaçırdım bu ayı galiba![]()
bugunu kesin değerlendir derim bu akıntıdan sonra 2-3 gun içinde yumurtan çatlayacak demektir.KIZLAR NORMALDE AKINTIM YOK LAKİN TUVALETE GITTIĞIMDE GELİYOR ŞEFFAF UZAYAN BAYA YOĞUN BIR AKINTI BU YUMURTA CATLAMASI AKINTISIMI YOK YUMURTLAMA AKINTISIMI DÜNDE AYNI OLDU AYNI ŞEKİLDE AKINTI GELDI PECETEYE SİLDİĞİMDE YUMUŞAK KAYGAN UZAYAN BIR AKINTI ...