- 16 Kasım 2015
- 16
- 5
- 16
- 40
Canim once saglikli eli ayagi duzgun olsun hayirli salih evlat olsun inşallah.Dun bi arkadas cinsiyet ogrenmeye gitti erkek ama özürlü hemde yasamaz demis dr.Gebeligi sonlandiracaklarmis drlar.Dogsa bile yasamazmis.Rabbim saglikli evlad nasib etsin.Adet olmadigin için al yap testi ama daha erken.Madem oyle agustosta teste başla.Acele etme.Agustosun başı benim dogumun Allahin izniyle.Seni unutmadim unuturmuyum hic
Canim yumurtaların sagi solu belli olmuyor.Bi arkadas 2 ay öncesinden dr kontrolune gitmisti hic birşeyi yoktu sonra aniden 60 mm büyüklüğünde kist yumurtasinda çıkıyor.Kismet nasib.Bence okadar erken bosun yapma 1 ay öncesinden başlasan yeterli ama genede sen bilirsin.Gittigidiyor sitesinden alabilirsin uygun fiyata.50 adet olanlardan al bence.Öylemi. Çoook sevindim. Rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş
Evet herşeyin hayırlısı elbet. Körü körüne bi istek değil bnmki. Eşim ve bnm gönlümüzde birde erkek evlat sevgisi tatmak var. Yoksa tabiki hayırlısı olsun. Cumlemızın hakkında.
Adet oldum. Bugün 3. Günüm.
Adet bitincemi başlamalıyım teste?
Hangi marka hangi siteden almalıyım ne önerirsin
Ağustosta başlarsam geç olabilir. Hanı şu yüzden. Acaba mı derim. İlkkez yapıcağım için bi ay önce değilde daha önceden başlasam daha garanti olur diye düşünmüştüm.
Aaa bu testi kullanıp kız Bebek bekleyen ilk kez gördüm çok şükür detay anlatırmısınBende ovulasyon testiyle hamile kaldım çift çizgiyi görür görmez işe kpyulduk :))) şuan 16+6 haftalık hamişim kız bebek bekliyorum denemeye değer bu testller eşimde inanmıyordu ama olunca şaşırdııı
Derin mrb bende 3 haziranda adet oldum ve 30 günde bir oluyorum. Seninle ortak yönümüz var hemde iki tane Hem adet tarihlerimiz aynı hemde bende kız çocuk istiyorum senin gibi. İnşallah hayırlısıyla kız bebişlere kavuşuruz.kızlar bugün adet oldum ve döngüm 36 günde bir falan ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım sizce ? bir de kız istiyoruz çift çizgiden sonra 2 gün ilişki olmamalı mı acaba ?
Testi uygula hergun iliski olsun yada gun aşırı,koyulasmaya yakin iliskiyi bırak.Derin mrb bende 3 haziranda adet oldum ve 30 günde bir oluyorum. Seninle ortak yönümüz var hemde iki tane Hem adet tarihlerimiz aynı hemde bende kız çocuk istiyorum senin gibi. İnşallah hayırlısıyla kız bebişlere kavuşuruz.
Kizlar iki ay boyunca surekli sizlerden gelen yazilari okudum. Ben de anlatayim:) evleneli 8 ay oldu subata kadar dogum kontrol hapi kullandim son hapimi subatta ictim ve bitti.Netten Loboquick ovulasyon testinden siparis verdim baya da ekonomik. Mart ve nisan ayinda adet bitiminden iki gun sonra her gun duzenli olarak kullandim ve suan 1,5 aylik hamileyim.. Rabbime sukurler olsun..ovulasyon testi cidden ise yariyorkesinlikle alin derim. Ayrica bi dipnotd.kontrol hapindan sonra hamile kalir miyim kalamaz miyim endiseleri oluyor amagordumki olumsuz herhangi bi etkisi olmuyormus:) Rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah .. Hamislere de sag salim kucagina almalarini.
ayy inşallah canım bende ovulasyon testinin gelmesini bekliyorum bakalım 2 gün sonra gün aşırı birlikte olup yumurtalama günü olmamayı planlıyoruz kız içinDerin mrb bende 3 haziranda adet oldum ve 30 günde bir oluyorum. Seninle ortak yönümüz var hemde iki tane Hem adet tarihlerimiz aynı hemde bende kız çocuk istiyorum senin gibi. İnşallah hayırlısıyla kız bebişlere kavuşuruz.
Canım 21 yazan pozitif bence 2/3 gün değerlendir derimKizlar merhabalar benim yardima ihtiyacim var ovulasyon testim dunden onceki gun ve dun koyu cift cizgi cikti dunden onceki gunu degeelendirdik ama dun birşey olmadı bugun olur büyük ihtimalle sizce bir gun ara vermek hamilelik olasılıgını düşürürmü resimler aşagıda
Ne güzel maşallah Allah sağ salim kavuştursun darısı bizim başımızaKizlar iki ay boyunca surekli sizlerden gelen yazilari okudum. Ben de anlatayim:) evleneli 8 ay oldu subata kadar dogum kontrol hapi kullandim son hapimi subatta ictim ve bitti.Netten Loboquick ovulasyon testinden siparis verdim baya da ekonomik. Mart ve nisan ayinda adet bitiminden iki gun sonra her gun duzenli olarak kullandim ve suan 1,5 aylik hamileyim.. Rabbime sukurler olsun..ovulasyon testi cidden ise yariyorkesinlikle alin derim. Ayrica bi dipnotd.kontrol hapindan sonra hamile kalir miyim kalamaz miyim endiseleri oluyor amagordumki olumsuz herhangi bi etkisi olmuyormus:) Rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah .. Hamislere de sag salim kucagina almalarini.
Benim sipariş bugün geldi ama hala hastayım adet dönemi bitince başlayacağım inşallah. Ben geçen ay gün aşırı birliktelik denedim ve yumurtlamadan 1 gün önce bıraktık ama olmadı nasip. İnşallah oğlum kadar tatlı bir kızım olur hayırlısıyla ama benim pek umudum yokayy inşallah canım bende ovulasyon testinin gelmesini bekliyorum bakalım 2 gün sonra gün aşırı birlikte olup yumurtalama günü olmamayı planlıyoruz kız için
Amin,insallahNe güzel maşallah Allah sağ salim kavuştursun darısı bizim başımıza
Saol canım bilgilendirme için 20 yazanı ve dünü degerlendirdik adetim bittiginden beri gün aşırı degerlendiriyoruz ramazan dolayısıyla biraz ara verecegiz allah nasip ettiyse olur işallah :)Canım 21 yazan pozitif bence 2/3 gün değerlendir derim
Ben genelde erkek bebek isteyenler topigine takiliyorum.Arada buraya bakiyorum canımKızlar ya ovulasyon testi ile hamile kalanlar cinsiyet yazın be nolur fikri verin hiç sesiniz çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?