Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Öylemi. Çoook sevindim. Rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş

Evet herşeyin hayırlısı elbet. Körü körüne bi istek değil bnmki. Eşim ve bnm gönlümüzde birde erkek evlat sevgisi tatmak var. Yoksa tabiki hayırlısı olsun. Cumlemızın hakkında.

Adet oldum. Bugün 3. Günüm.

Adet bitincemi başlamalıyım teste?
Hangi marka hangi siteden almalıyım ne önerirsin
Ağustosta başlarsam geç olabilir. Hanı şu yüzden. Acaba mı derim. İlkkez yapıcağım için bi ay önce değilde daha önceden başlasam daha garanti olur diye düşünmüştüm.

Canim yumurtaların sagi solu belli olmuyor.Bi arkadas 2 ay öncesinden dr kontrolune gitmisti hic birşeyi yoktu sonra aniden 60 mm büyüklüğünde kist yumurtasinda çıkıyor.Kismet nasib.Bence okadar erken bosun yapma 1 ay öncesinden başlasan yeterli ama genede sen bilirsin.Gittigidiyor sitesinden alabilirsin uygun fiyata.50 adet olanlardan al bence.

kızlar bugün adet oldum ve döngüm 36 günde bir falan ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım sizce ? bir de kız istiyoruz çift çizgiden sonra 2 gün ilişki olmamalı mı acaba ?

Kızlar mrb sayfayı yeni buldum lütfen bana da yardımcı olun. Bütün yorumları okumaya başladım en baştan itibaren ama benim sorununla ilgili bişeye rastlamadım henüz. Bir oğlum var 4bucuk yaşında Allah nasip ederse bir kızımız olmasını çok istiyoruz ama hamile kalamıyorum bu ovulasyon testinden sipariş verdim gittigidiyordan. Acaba testle kızım değilde yine oğlum mu olur herkes öyle yazmış.beni yargılamayın tabi ki önce sağlıklı bi evlat istiyorum ama kız çocuğa da çok hevesim var bana da yardım edin lütfennn

Aaa bu testi kullanıp kız Bebek bekleyen ilk kez gördüm çok şükür detay anlatırmısın

kızlar bugün adet oldum ve döngüm 36 günde bir falan ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım sizce ? bir de kız istiyoruz çift çizgiden sonra 2 gün ilişki olmamalı mı acaba ?
Derin mrb bende 3 haziranda adet oldum ve 30 günde bir oluyorum. Seninle ortak yönümüz var hemde iki tane Hem adet tarihlerimiz aynı hemde bende kız çocuk istiyorum senin gibi. İnşallah hayırlısıyla kız bebişlere kavuşuruz.

Testi uygula hergun iliski olsun yada gun aşırı,koyulasmaya yakin iliskiyi bırak.

Sabirin geçen ay takvim yöntemiyle öyle yaptım yani internetten yumurtlama günümü hesapladım ona göre gün aşırı birliktelik oldu 22 mayıs yumurtlama günümdü en son 21 de birliktelik oldu. Ama hamile kalamadım tabi hayırlısı ne diyim bu günde bu sayfayı bulunca hemen int. Sipariş verdim bu ay testle şansımı deneyeceğim

merhaba arkadaşlar benım de bugun yarın yumurtlama gunum pazar ve dunu değerlendırdım bu haftayı cok ııyı değerlendirmem lazım sızde gun aşırımı yoksa her gun mu ılişkiye gırmek gerek

Kizlar merhabalar benim yardima ihtiyacim var ovulasyon testim dunden onceki gun ve dun koyu cift cizgi cikti dunden onceki gunu degeelendirdik ama dun birşey olmadı bugun olur büyük ihtimalle sizce bir gun ara vermek hamilelik olasılıgını düşürürmü resimler aşagıda

Kizlar iki ay boyunca surekli sizlerden gelen yazilari okudum. Ben de anlatayim:) evleneli 8 ay oldu subata kadar dogum kontrol hapi kullandim son hapimi subatta ictim ve bitti.Netten Loboquick ovulasyon testinden siparis verdim baya da ekonomik. Mart ve nisan ayinda adet bitiminden iki gun sonra her gun duzenli olarak kullandim ve suan 1,5 aylik hamileyim.. Rabbime sukurler olsun..ovulasyon testi cidden ise yariyorkesinlikle alin derim. Ayrica bi dipnotd.kontrol hapindan sonra hamile kalir miyim kalamaz miyim endiseleri oluyor amagordumki olumsuz herhangi bi etkisi olmuyormus:) Rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah .. Hamislere de sag salim kucagina almalarini.

ayy inşallah canım bende ovulasyon testinin gelmesini bekliyorum bakalım 2 gün sonra gün aşırı birlikte olup yumurtalama günü olmamayı planlıyoruz kız için

Canım 21 yazan pozitif bence 2/3 gün değerlendir derim

Ne güzel maşallah Allah sağ salim kavuştursun darısı bizim başımıza

ayy inşallah canım bende ovulasyon testinin gelmesini bekliyorum bakalım 2 gün sonra gün aşırı birlikte olup yumurtalama günü olmamayı planlıyoruz kız için
Benim sipariş bugün geldi ama hala hastayım adet dönemi bitince başlayacağım inşallah. Ben geçen ay gün aşırı birliktelik denedim ve yumurtlamadan 1 gün önce bıraktık ama olmadı nasip. İnşallah oğlum kadar tatlı bir kızım olur hayırlısıyla ama benim pek umudum yok

Canım 21 yazan pozitif bence 2/3 gün değerlendir derim
Saol canım bilgilendirme için 20 yazanı ve dünü degerlendirdik adetim bittiginden beri gün aşırı degerlendiriyoruz ramazan dolayısıyla biraz ara verecegiz allah nasip ettiyse olur işallah :)

kızlar yumurtlamam başlamışmı bugun en koyusu cıktı

Eklentiler

• 13410864_10208850128626134_415382643_o.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…