Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

inşallah su mubarek ay yaklaşırken sende hamile kalırsın canım okadar umutsuz ınsanlar gordum senelerce herseyı denemısler olmamıs hıc beklemedıgı anda dogal yolla hamile kalmış inşallah bebişin olur en yakın zamanda sana dua edıcem RABBİM tanımadıgınız ınsanlardanda dua ısteyın demıs kımın duası tutar belli olmaz inşallah duam tutar canım üzme kendini
Allah razı olsun cnm şimdi benim yumurtlama bu ayın ya 30 u yada 31 i demi ? 30 ve 31 inden önce olması gerek oylemi? Peki testi 31 inden sonrami yapayım? Ovulasyon testi kactaneki ? Kızının ismi çok güzel yaa maşallah.

inşallah su mubarek ay yaklaşırken sende hamile kalırsın canım okadar umutsuz ınsanlar gordum senelerce herseyı denemısler olmamıs hıc beklemedıgı anda dogal yolla hamile kalmış inşallah bebişin olur en yakın zamanda sana dua edıcem RABBİM tanımadıgınız ınsanlardanda dua ısteyın demıs kımın duası tutar belli olmaz inşallah duam tutar canım üzme kendini
Maşallah evet anlamida çok güzel cnm duana amin diyorum. Bende aynı senin gibi ilk bebeğimi hep kız istiyorum rabbim biliyor ya:) ne güzel rabbim sana hayırlı bir şekilde nasip etmiş . İnşaallah bir erkek evladı da nasip eder. Hamza yürekli Yusuf yüzlü güzel hayırlı sağlıklı bir Salih erkek evladıniz olsun inşaallah cnm.

canım ınternette googleye yaz ovılasyon hesaplama dıe orda adet tarıhıne gore hesapla supeli gunlerde basla teste benım testımde 7 tane var 50 lıra produktor markası ama baska testlerde var ıcınde 20 30 tane olan adet bıter bıtmez yapılmaya baslanıo cok oldugu ıcın

Maşallah evet anlamida çok güzel cnm duana amin diyorum. Bende aynı senin gibi ilk bebeğimi hep kız istiyorum rabbim biliyor ya:) ne güzel rabbim sana hayırlı bir şekilde nasip etmiş . İnşaallah bir erkek evladı da nasip eder. Hamza yürekli Yusuf yüzlü güzel hayırlı sağlıklı bir Salih erkek evladıniz olsun inşaallah cnm.
amin cnm inşallah :)

Sabrin banada yardımcı olur musunuz lütfen. bugün alayimmi test ?yumurtlama günümü takip etmek istiyorum. Bugün adetimin 12. Günü bu teste ne zaman başlanır onuda bilmiyorum. Kız çocuklarını çok seviyorum. Rabbim hayirlisini versin ama sağlıklı olsun da demi?
Siparis ver canim al hemen basla.Akintin yogulasirsa yumurtlamaya yaklastin demektir.Akintin olmamissa teste başla

Siparis ver canim al hemen basla.Akintin yogulasirsa yumurtlamaya yaklastin demektir.Akintin olmamissa teste başla
Şimdi 6 aylık regl baslangicimi ve sonunu yazdım siz bir hesaplarmisiniz lütfen genelde adetin 14 ve 15. Günü yumurtlama oluyor diye biliyorum. Sizce benim yumurtlama dönemi adetimin kaçıncı günü oluyor ?
Regl başı 31 aralık 2015, bitiş7 ocak 2016
Regl başı 28 ocak, bitiş 4 şubat
Regl başı 24 şubat, bitiş 1 mart
Regl başı 23 mart, bitiş 31 mart
Regl başı 20 nisan, bitiş 29 nisan
Regl başı 17 mayıs, bitiş 25 mayıs

Cnm sence yumurtalamam ne Zamandır ???hurremede sordum ama sende hesaplarmisin?

Şimdi 6 aylık regl baslangicimi ve sonunu yazdım siz bir hesaplarmisiniz lütfen genelde adetin 14 ve 15. Günü yumurtlama oluyor diye biliyorum. Sizce benim yumurtlama dönemi adetimin kaçıncı günü oluyor ?
Regl başı 31 aralık 2015, bitiş7 ocak 2016
Regl başı 28 ocak, bitiş 4 şubat
Regl başı 24 şubat, bitiş 1 mart
Regl başı 23 mart, bitiş 31 mart
Regl başı 20 nisan, bitiş 29 nisan
Regl başı 17 mayıs, bitiş 25 mayıs

Cnm sence yumurtalamam ne Zamandır ???hurremede sordum ama sende hesaplarmisin?
Canim yumurtlamanin vakti belli olmuyor.Cogu zaman hesaplar tutmuyor.Yumurta saglikliysa vaktinde catlar degilse gecikir.Oyuzden test yaparak netlesir

Cnm akşam kaygan akintim geldi. şimdi yumurtlama yaklaşıyor demi? Kiz Çocuk için yumurtlamadan oncemi beraber olmak lazım? Bende burda gordum yazılarınızida . Allah ne verirse tabi.

Cnm akşam kaygan akintim geldi. şimdi yumurtlama yaklaşıyor demi? Kiz Çocuk için yumurtlamadan oncemi beraber olmak lazım? Bende burda gordum yazılarınızida . Allah ne verirse tabi.
Akinti kac gun onceainden başlar.Yumurta catlayinca sivi akıntı gelir ama desigim gibi testlen netlestirirsin ancak.Hergun iliski olur testin koyulasmaya baslayinca iliskiyi bırak

Kızlar şuna da bi bakın nolur

Eklentiler

• image.png
    image.png
    371,1 KB · Görüntüleme: 102
Pozitif bu test hatta gunde 2 kez yap sabah aksam daha da koyulasır yumurta akı vajinal akıntını da takip et 1/2 gün içinde çatlayacaktır. İlişkiyi atlama

Canim yeni gördüm msjni.Sık ilişki yapın ve yumurtan erken catliyorsa test koyulasmaya başladığında iliskiyi bırakın...Yumurtlama vaktine denk gelmezse inşallah kız olma ihtimali yüksek olur...
Cevabın için çok teşekkürler. Ben ovulasyon testi yapayım derken yapamadan hamile kaldığımı öğrendim. Aslında sürpriz oldu. İnşallah hayırlısıyla kız olur. Allah hamileliği de isteyen herkese nasip etsin. Ama ben bir aydır hayıt tohumu içmiştim. Sanırım onun etkisi oldu. Çok sağol sevgili Sabirin :)

Cevabın için çok teşekkürler. Ben ovulasyon testi yapayım derken yapamadan hamile kaldığımı öğrendim. Aslında sürpriz oldu. İnşallah hayırlısıyla kız olur. Allah hamileliği de isteyen herkese nasip etsin. Ama ben bir aydır hayıt tohumu içmiştim. Sanırım onun etkisi oldu. Çok sağol sevgili Sabirin :)
Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin canım.Gonlunden geçeni nasib etsin inşallah

Merhaba hanimlar.
Dün yaklaşık 4 haftalik hamile olduğumu öğrendim.
Ovulasyon testini ilk kez bu ay kullandim.
Çift çizgiyi gördüğüm günü değerlendirdik sadece.
Onun dışında günlerce taşınma telaşı yüzünden bir daha fırsat olmamisti.
Rabbime hamd olsun ki hayırlı haberle müjdeledi bizi.
Bebek bekleyen herkesi en yakın zamanda hayırlı haberlerle mujdelesin inşaAllah.

Sevgili sabirn isim etiketlemeyi bilmiyorum. İnş bu yazıyı görürsün
Hatırlarmısın beni bilmem 2 kızım var. Birde erkek istiyordum. Yeni doğum yaptım
Kızım 4 aylık oldu. Kızım yaşına girmeden gebe kalmak. Ama bu kez erkek için (inş ) bu ovülasyon testiyle gebe kalmak istiyodum

Şimdi sorum şu
Eylül gibi gebe kalmayı düşünüyorum

Ben aybaşı oldum dünden önceki gün
Ovülasyon testini şimdi alayım mı.
Adetim bitince ovülsyon testini denemeye başlayayım. Korunmalı ilişki devam edicek. Çocugu istediğim ay a yanı eylüle dek testi hep yapayım. Hangi gün bnm tam yumurtlama günüm tam kesin netleşir emin olurum.
Eylüle kadar
Mayıs
Haziran
Temmuz
Ağıstos
4 kez test yapmış olucam.
Bunu şu yüzden yapmak istiyorum
Tam emin olmak için yumurtlama gunumun ne zaman olsugundan
Daha garantı bi işlem olurmu bu

Birde emziriuorum şu anda sadece anne sütü
Eylül gibi ek gıda başlamış olur hormonları etkilermi yumurtlamamgünüm emzirme sürecinde değişirmi. Yanıtlarsan çok sevınırım

Test nerden sipariş edeyim çoklua layım

Sevgili sabirn isim etiketlemeyi bilmiyorum. İnş bu yazıyı görürsün
Hatırlarmısın beni bilmem 2 kızım var. Birde erkek istiyordum. Yeni doğum yaptım
Kızım 4 aylık oldu. Kızım yaşına girmeden gebe kalmak. Ama bu kez erkek için (inş ) bu ovülasyon testiyle gebe kalmak istiyodum

Şimdi sorum şu
Eylül gibi gebe kalmayı düşünüyorum

Ben aybaşı oldum dünden önceki gün
Ovülasyon testini şimdi alayım mı.
Adetim bitince ovülsyon testini denemeye başlayayım. Korunmalı ilişki devam edicek. Çocugu istediğim ay a yanı eylüle dek testi hep yapayım. Hangi gün bnm tam yumurtlama günüm tam kesin netleşir emin olurum.
Eylüle kadar
Mayıs
Haziran
Temmuz
Ağıstos
4 kez test yapmış olucam.
Bunu şu yüzden yapmak istiyorum
Tam emin olmak için yumurtlama gunumun ne zaman olsugundan
Daha garantı bi işlem olurmu bu

Birde emziriuorum şu anda sadece anne sütü
Eylül gibi ek gıda başlamış olur hormonları etkilermi yumurtlamamgünüm emzirme sürecinde değişirmi. Yanıtlarsan çok sevınırım

Test nerden sipariş edeyim çoklua layım
Canim once saglikli eli ayagi duzgun olsun hayirli salih evlat olsun inşallah.Dun bi arkadas cinsiyet ogrenmeye gitti erkek ama özürlü hemde yasamaz demis dr.Gebeligi sonlandiracaklarmis drlar.Dogsa bile yasamazmis.Rabbim saglikli evlad nasib etsin.Adet olmadigin için al yap testi ama daha erken.Madem oyle agustosta teste başla.Acele etme.Agustosun başı benim dogumun Allahin izniyle.Seni unutmadim unuturmuyum hic

S sabirin bir şey soracağım sana

12-13-14 günler ilişki olsa (14. gün koyu çizgi, 15 sabahı silik) yumurtlama günü 14

erkek olma ihtimali düşük mü olur?

Back