Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar merhaba ovulasyon testini ne zmanları yapmak gerekir adetimin 6. Gününsyim bu ay denicez.tam olarak anlayamadım bu testi nasıl bir yol izliyoruz?erkek kız olması için ovulasyon testinden sonra ne zman ilişkiye girmek lazım beni aydınlatır mısınız çok heyecanlıym

Cinsiyetler konusunda fikrim yok ama çatlama öncesi kız, çatladıktabn sonra tek ilişki erkek diye sytnuştım. Yine de tecrğbeli arkadaslar yardımcı olur. Adet döngün kaçsa 30 misal 14 çıkarıyorsun 16 catlama zamanı ama riske girme 11 12 gununde basla derim t ve c yi aynu koyulukta gördüğünde 12-36 saat içinde yunurta carlayacak denektir o günlere yakın tarihlerdeki cinsel birlikteliğini de suklaştır. Her gün gün asırı misal. Çatlamasan önce sper mi görsün yumoş:)) o zaman tutma ihtimali daha yüksekmiş. bende uğrasıyorum bakalım hayırlısı allahtan.

cevabın için teşekkürler canım.benim adet döngüm 2 aydır şaştı 18inden 15 15ten bu ay 13e düştü o yüzden kestiremedim.test gelmedi henüz internetten.bugün dé 9. Gün akıntı yok ama kasıklarımda ağrı batma gibi bişey var çatlıyomudur acaba hiç de çalışmadık.ilk deneme ama yine de

Allaha hamdolsun.Sadaka vermeyi ihmal etme canım.Kaza belanin önüne geçiyor.6.haftada kalp atışı duyulur canım.Allah tamamina erdirsin

Sevgili Sabirin topiği okumaya başladım ama baktım bitecek gibi değil. Son sayfalardan okudum tekrar. Senin bu konuda bilgi sahibi olduğunu gördüm. Sana sormak istediğim bişey var: İki oğlum var. Üçüncüyü denemek istiyorum kız olurmu ki diye. Ovulasyon testi alıcam.Adetim 28 günde bir oluyor. 24 mayıs yani yarın ilk adet günüm. Testi kullanmaya ne zaman başlayayım? Kız çocuk olma ihtimali için birliktelik ne zaman olmalı? Cevaplarsan çok sevinirim. :)

Bende ilk kez bugün yaptım böyle çıktı kızlar yardımck olur musunuz? Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Canim yeni gördüm msjni.Sık ilişki yapın ve yumurtan erken catliyorsa test koyulasmaya başladığında iliskiyi bırakın...Yumurtlama vaktine denk gelmezse inşallah kız olma ihtimali yüksek olur...

ya kızlar bır aydır yazılarınızı takıp edıyorum bende bu ay sprelı cıkarttım 13 mayıs adetim basladı produktor ovılasyon testı aldım dun cıfzı gordum ondan oncekı gun hıc yoktu ama cok su ıcmıstım dun uzayan akıntım oldu hafıf bır agrı yada pıskolojık kendım kendım agrıttım :) bilmiorum bı tatlı kızım var bırde oglum olsun ıstıyorum bugun başlıcam ılışkıye ama keske dunmu baslasaydım pısman oldum bır aydır bu anı beklıodum elım ayagım karıstı ne yapacagımı bılemedım bırazdan gene test yapıcam ınsallah cıft cızgı gorurum gene

Araniza Yeni katıldım bu ay bende bu testen yapmak istiyorum ama nasıl ve ne zaman bu teste başlanıyor bilmiyorum bugün adetimin 12.günü yardımcı olur musunuz lütfen?

Canim yeni gördüm msjni.Sık ilişki yapın ve yumurtan erken catliyorsa test koyulasmaya başladığında iliskiyi bırakın...Yumurtlama vaktine denk gelmezse inşallah kız olma ihtimali yüksek olur...

Sabrin banada yardımcı olur musunuz lütfen. bugün alayimmi test ?yumurtlama günümü takip etmek istiyorum. Bugün adetimin 12. Günü bu teste ne zaman başlanır onuda bilmiyorum. Kız çocuklarını çok seviyorum. Rabbim hayirlisini versin ama sağlıklı olsun da demi?

kaç gunde bır adet goruyosun duzenlıyse al basla hemen
Şimdi 6 aylık regl baslangicimi ve sonunu yazdım siz bir hesaplarmisiniz lütfen genelde adetin 14 ve 15. Günü yumurtlama oluyor diye biliyorum. Sizce benim yumurtlama dönemi adetimin kaçıncı günü oluyor ?
Regl başı 31 aralık 2015, bitiş7 ocak 2016
Regl başı 28 ocak, bitiş 4 şubat
Regl başı 24 şubat, bitiş 1 mart
Regl başı 23 mart, bitiş 31 mart
Regl başı 20 nisan, bitiş 29 nisan
Regl başı 17 mayıs, bitiş 25 mayıs

Hürrem sizin adetinizin bugün kaçıncı günü test yaptinizmi?

aynen dogru canım sımdı basla kaçırma 30 yumurtlama gunu muhtemelen ama erkende olabır 1 2 gun gecte kız cocuk ıstıyosan yumurtlamadan 2 once ılıskıye gır ve bırak yanı ovılasyon testınde ıkı cızgı gorene kadar ılışkıye gır ve cızgı gordugun gun ve dıger gunler yapma

benimde kızım var erkek bebiş istiyom ikisindende olsun bende 13 mayıs adet tarıhım baslangıcı dun cıft cızgı gordum bugun baslıcam ınsallah kaçırmamısımdır yumurtlamayı nasıp artık sans bakalım bız ne kadar ayarlasakta ALLAHIN taktırı

Senin ne güzel kızın var cnm biz tüp bebek denedik olmadı 9 yıllık evliyim ve hiç olmadi. O kadar çok şey denedikki. Eşime keçi boynuzu ve kendime de hayit tohumu yapıyorum . Şimdi yumurtlamadan önce kız yumurtlamadan sonra erkek oylemi? Tabi rabbim ne takdir ederse. Ama kızları çok seviyorum ya. Bugün abimin oğlu oldu biliyor musun. Benden üç ay sonra evlendiler üçüncü çocuğunu kucaklarına aldılar.

13 mayıs adet baslangıcım dun cıft cızgı gordum 27 mayıs yanı ....24 mayısta teste basladım bu arada 3 yasında kızım var ısmı mehlika :) ısmı gorunce sasırdım pek kımse bılmez
Sahimi mehlika oylemi bende mehlika ismini çok beğeniyorum hatta koysammi diye dusunuyorum bile :) ayy Allah bagislasin

inşallah su mubarek ay yaklaşırken sende hamile kalırsın canım okadar umutsuz ınsanlar gordum senelerce herseyı denemısler olmamıs hıc beklemedıgı anda dogal yolla hamile kalmış inşallah bebişin olur en yakın zamanda sana dua edıcem RABBİM tanımadıgınız ınsanlardanda dua ısteyın demıs kımın duası tutar belli olmaz inşallah duam tutar canım üzme kendini

Sahimi mehlika oylemi bende mehlika ismini çok beğeniyorum hatta koysammi diye dusunuyorum bile :) ayy Allah bagislasin
ben cocuk yapmayı dusundugumde hep kız ıstıyodum kız olsun adı mehlıka koyucam dıodum hatta herkez erkek dıe yorum yaptı cok uzulmustum ılkı kız olsun mehlıka olsun adı ıkıncı erkek olsun dedım hep ole dua ettım ALLAH kalbımdekını kucagıma verdı ınsallah senınde kalbındekı nı kucagına verır mehlıkanın anlamı ay yuzlu guzel kadın demek ay yuzlu bır melegın olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…