Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslinda yaptigin saat önemli.Pozitif diyebilmek için t c den daha koyu veya eşit koyulukta olması lazım.Sıvı alimina dikkat ettiysen ve saatlerinde yaptıysan verimli sonuc alırsın canım.Bunlara göre 2 pozitifKızlar 2 mi yoksa 3 mü pozıtıf ???
Ya aslinda yaptigin saat önemli.Pozitif diyebilmek için t c den daha koyu veya eşit koyulukta olması lazım.Sıvı alimina dikkat ettiysen ve saatlerinde yaptıysan verimli sonuc alırsın canım.Bunlara göre 2 pozitif
Tamamda saat 10 ila 11.30 arası ve aksam 20 civarları artı son 3 saat sıvı tuketmeden en iyi sonuc çıkar.Birde sıvı akıntı gelir çatlama olunca.Sivi akıntı gelmediyse teste devam et canım.Çünkü kimilerinde tam koyulasmadan acilmaya başlar yani yumurta catlamaktan vaz geçer ve bikacgun sonra tam koyulaşır tekrar pozitif olur ve catlar.Bilginbolsun ona göre degerlendir canımCanım aynı saatlerde aynı sıvı alımıyla yaptım
Merhaba cnm nasilsin..bugun dr gittim .keseyi gordum 8 mm .5+4 dedi dr.kanama icinde 5 tane igne ve hap verdi..biz elimizden geleni yapalim takdir allahin kanama olmasaydi iyiydi dedi dr..hayirlisi.ins bisey olmaz...kalp atisini ne zaman duyabiliriz acaba.o kese heyecaniyla kont ne zaman geleyim demeyi bile sormadimRabbim saglikla tamamina erdirsin inşallah canım.Dikkat et.Uzanip ayaklarini yükseğe bırak.insallah bi sikintin çıkmaz
Allaha hamdolsun.Sadaka vermeyi ihmal etme canım.Kaza belanin önüne geçiyor.6.haftada kalp atışı duyulur canım.Allah tamamina erdirsinMerhaba cnm nasilsin..bugun dr gittim .keseyi gordum 8 mm .5+4 dedi dr.kanama icinde 5 tane igne ve hap verdi..biz elimizden geleni yapalim takdir allahin kanama olmasaydi iyiydi dedi dr..hayirlisi.ins bisey olmaz...kalp atisini ne zaman duyabiliriz acaba.o kese heyecaniyla kont ne zaman geleyim demeyi bile sormadim
Tamamda saat 10 ila 11.30 arası ve aksam 20 civarları artı son 3 saat sıvı tuketmeden en iyi sonuc çıkar.Birde sıvı akıntı gelir çatlama olunca.Sivi akıntı gelmediyse teste devam et canım.Çünkü kimilerinde tam koyulasmadan acilmaya başlar yani yumurta catlamaktan vaz geçer ve bikacgun sonra tam koyulaşır tekrar pozitif olur ve catlar.Bilginbolsun ona göre degerlendir canım
Allaha hamdolsun.Sadaka vermeyi ihmal etme canım.Kaza belanin önüne geçiyor.6.haftada kalp atışı duyulur canım.Allah tamamina erdirsin
Estağfurullah canım ne demek.Gec dollenme olmuş olabilir canım.Yerlesmeden 1 hafta sonra betahcg de çıkar.Iyisimi bekle 7 gun daha.insallah tutunur bakalim hayırlısı artık.Sabirin öncelikle çok teşekkürler
2 aydır başını agritiyirum
Hatirlarsan Bu ay tam yumurtanın catladigi günü tutturmustum
Bu günün üzerinden tam 9 gun geçince hormonlara baktırmak için gittim (protestegon ) hcg de baktirayim dedim negatif
Bugün bat a tam 7 gün var ve pembe akıntım oldu yıllardır döngü 29 30 dur 23. Gün olunca şaşırdım adet sandim ama devamı gelmedi
Acaba bu yerlesme kanamasi olabilir mi
Beta hcg de bu yerlesme kanamasından sonra yükselirmis
Bilemedim ki idrar da ne zaman çıkar
Estağfurullah canım ne demek.Gec dollenme olmuş olabilir canım.Yerlesmeden 1 hafta sonra betahcg de çıkar.Iyisimi bekle 7 gun daha.insallah tutunur bakalim hayırlısı artık.
Insallah canım insallahÇok teşekkürler canım insallah hayırlı haber getiririm :)
Bence en son ki test pozitif t nin koyulasması saha önemli . Pkolu musun sende ?Kızlar benım adetım duzensız oluyor bugun 14. Gunum 5 test yaptım kafam ıyıce karıstı 2 numaralıya pozıtıf dıyen olmustu. Sımdı tekrar yorumlar mısınız?
Canim hatırlarsan sana detayli bilgi vermiştim.Pozitif olmasi için C T ile eşit veya daha koyu olması gerek.Saatlerde cok onemli saatlerinde ve sivi alımına dikkat ederek yapmissan oncekiler pozitif sayılmaz.Seni bilgilendirmistim yanlis hatırlamıyorsam.Ona gore degerlendirmeni istemiştim.Kimilerinin gec catlama oluyor akinti takibi arti test iyi sonuc verir.Kızlar benım adetım duzensız oluyor bugun 14. Gunum 5 test yaptım kafam ıyıce karıstı 2 numaralıya pozıtıf dıyen olmustu. Sımdı tekrar yorumlar mısınız?
Aynen canım bnde pkoluyum aralık ayında bebegım gelısmedıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım smdı tekrar ıstıyoruz Allah nasıp ederseBence en son ki test pozitif t nin koyulasması saha önemli . Pkolu musun sende ?
Bende pkoluyum 6 aylık evliyim son 2 aydır aktif çalışıyoruz bu ay ovulasyon yaptım ama yumurtlama zamanı ilişki olamadı :)) 3/4 gün öncesinden var olursa bahtıma olmazsa öbür aya nasip en azından hangi tarihte yumurtladığımı öğrendim. Bal tarcin çörek otu yaptım bu ay ovulasyon da çifti yakaladım gecen ay him poziyif görememiştim :))Aynen canım bnde pkoluyum aralık ayında bebegım gelısmedıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım smdı tekrar ıstıyoruz Allah nasıp ederse
Bende pkoluyum 6 aylık evliyim son 2 aydır aktif çalışıyoruz bu ay ovulasyon yaptım ama yumurtlama zamanı ilişki olamadı :)) 3/4 gün öncesinden var olursa bahtıma olmazsa öbür aya nasip en azından hangi tarihte yumurtladığımı öğrendim. Bal tarcin çörek otu yaptım bu ay ovulasyon da çifti yakaladım gecen ay him poziyif görememiştim :))
Yumurtlaman devam ediyor demekki en koyusunu gördükten sonra silikleşmeye başkar zateb catladığını anlarsınArkadaşlar 4 gun boyunca iki cizgide koyu cikiyo nasil oldu bu anlamadim ben...