Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben ovulasyon testini. Yumurta takibini sadece erkek bebek için istiyorum. 3 kızım var. Daha öncede yazmıştım. Eşim çok istiyor. Yani bu ovulasyon ile erkek olma durumu kesin değilmi
Canım kimisinin çift çizgi çıkıyor ama o koyuluk 2 hatta 3 gunde sürebiliyor.Çift cizgiyi gordugun gibi yapmamalisin.Çünkü y kromozomlarin ömrü 24 saattir.iliski olursa ve halen catlamamissa 2 3 gun sonra catladiginda erkek kromozomlari ölmüş oluyor ve x yani kız kromozomlarin ömrü 72 saat olduğundan kız tutuyor.Dikkat etmek gerek.Tabi bizim uygulamamizda test artı cinsel perhiz artı yiyecek...Eşittir Yüzde 70 erkek çocuk Allahın izniyle tabii.Sen dua et ve dediklerimi uygula Rabbim insallah yüzünü guldurecektir

Peki ben emziriyorum. Süt koruması durumu var. Yinede korunuyor eşim. Şimdi ben nasıl takip edicem ovulasyon günümü. ? Adet olmadan takip nasıl olur ki.

Peki ben emziriyorum. Süt koruması durumu var. Yinede korunuyor eşim. Şimdi ben nasıl takip edicem ovulasyon günümü. ? Adet olmadan takip nasıl olur ki.
Canım test yaparak ama söyle tüyo vereyim.Akıntın yoksa normalde, yumurta çatlama vakti yaklaştığında akinti başlar ve gittikce artar.ayda 1 kez olur.Sen de bu durum oluyorsa demekki yumurtan catliyor.O vakit testlere baslarsin nezaman yakalarsan artık

Artisin düzenli iyi olması düşük veya sıkıntılı bir gebelik degil inşallah demektir.Allah tamamina erdirsin canim.Birde çoğul gebeliklerde ani artis olur ama o da ilerki haftalarda kesinlesir canım

Slm kizlar bisi sorcam ben 16. Gun sabah cift cizgi gordum aksamina iliski oldu 17. Gunde cift cizgim vardi ama o gun kocamin isi nedeniyle iliski olmadi ama 18. Gun sabah oldu agrilarima akintima tesste ve tecrubelerime dayanarak tahmin ediyorum ki yumurtam 17. Gun aksma catladi sabah ta iliski oldu hamile kalma ihtimalim varmi sizce 17. Gun olmadi diye kendimi yiyirum:-((( yada bole olmasi dahami iyi oldu:-(

Yumurta catladiktan sonra yasama süresi 24 saattir.Spermlerinde süresi toplam 72 saattir. insallah tutar canım.Stres yapma hayirlisi olsun artık

Arkadaslar bende ovulasyon testını ılk kez kullanıyorum ılk ıkı gunun sonucu bu yorumlar mısınız?

Eklentiler

• 1463131702689729253676.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 137
Rica ederim canım.İnşallah canım tutar.Hayırlısı
Merhaba cnm nasilsin..sali gunku degerim 1091 cikti.dr cok guzel artiyor dedi..progesteron tahlili yapti.az once netten sonucs baktim 4.31. .dra yarin gostericem..dusukk deger galibaa.zaten dunden beri peceteye silince kan geliyor..progestan iciyom 2 tane gunde..bilmiyorum sonuc ne olucak yarin

Rabbim saglikla tamamina erdirsin inşallah canım.Dikkat et.Uzanip ayaklarini yükseğe bırak.insallah bi sikintin çıkmaz

Merhaba arkadaşlar. Bir oğlum var 5 yaşında ve 2. gebeliği düşünüyoruz. Bu ay adet takvimindeki yumurtlama gününü dikkate alarak yumurtlama günü dahil olmak üzere öncesi ve sonrası denedik ama olmadı sanıyorum. çünkü adetime 5 gün var ve erken gebelik testi yaptım bu sabah ,negatifti. Bugün moralim bozuldu malum. insan umutlanıyor. Ovulasyon testlerini yeni incelemeye başladım,önümüzdeki ay deniycem. Elbetteki ilk istediğim sağlıklı bir evlat fakat hep erkek olması için günlerden bahsedilmiş. Acaba kız olma ihtimali için nasıl kullanmalıyız bu testleri? Bana yardımcı olabilir misiniz?

Kızlar bişi soracağım ben ovulasyonla takip ediyorum ama en koyu çizgiyi dün yakalamıştım maalesef nobet çıkışı bişi yapamadık, bugun de camasırıma değil ama lavabodayken elime bahsettiğiniz o yumurta akı kıvamı geldi. Şimdi bugun de nöbetciyim, benim ne zaman ilişkiye girmem gerekli yarın ve öbür gün müsaitim tutma ihtimali nedir ?

Test yapmaya devam et belki halen catlamamis şansın artar.Kimisinde koyuluk 2 3 gün devam eder.Siliklesmeye basladiginda catlamis demektir.Son 3 saat sivi tuketmeden tekrarla testi hem bugun degerlendir belki tutar canım.Normalde yumurta catladiktan sonra 24 saat vaktin var...

Test yap ama yumurtlamaya kadar hergun iliski olsun yumurtlama vakti olmasin kiz olur ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…