Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Sabah ilk idrarla gebelik testi yap bakalim cnm

Bulanti icin cok erken.Mide rahatsizligindan olmasın sakın.Miden eksime yapıyorsa ondanda olabilir.Reflu varsa maden suyu daha kötü yapar.Muz midenin eksimesini aliyor canım.Yemek sonrasi muz ye birde çiğneme tableti var gebelerdede oluyor reni yada talcid eczaneden alabilirsin mideyi rahatlatıyor.Birde bunlari dene

Mide zaten direk kalp hizasinda göğüs kafesine ve sirtta agri atar insan farketmez mide oldugunu.Maden suyu daha kötü yapar onu içme.Gebelikte mide rahatsizligi olanlar da eksime aşırı oluyor.Domates zeytin salcali acili baharatli bunlara dikkat et hatta uzak dur mümkünse.Ben halende salcali makarna veya tost yedimmi aksama kadar girtlagima kadar yanar.Gecen canim zeytinle domates çekti yemez olsaydım oldüm resmen.Girtlagim bogazima kadar yaniyor.Esimi aradım hemen cigneme tableti getirdi rahatlatiyor iyi geliyor.Dikkat et canim

2 haftalik falan hamilesin dedi dr..bumu dedigin cnm

Mrb arkadaşlar 3 gndur ovulsyn testi kulanıyorum ve 3gundur cift cizgi cikti bu normal mi ben ilk kz kulanıyorum ondan sonrdum simdiden teşkur ederım

Canim bende ovulasyon testiyle hamile kaldim. Cift cizgiyi gordugum gun ve ertesi gun iliski oldu. Ve hamile kaldim sukur. Bende ovulasyon testiyle gebeligimi ogrendim ama 5 gun varken ovulasyon testim ikiside ayni koyuluktaydi hemen gidip erken gebelik testi aldik veee hamileydim. Simdi kizim olucak. Ovulasyon testiyle benim gb iliskisi olup hep erkek olmus benim kizim olacak.

Hadi gozun aydin cnm cok sevindim darisi tum isteyenlere ve bana. Bende simdi acilde kan verdim sonuc bekliyorum kalbim cok hizli atiyor heyecandan olcen

Mrb arkadaşlar 3 gndur ovulsyn testi kulanıyorum ve 3gundur cift cizgi cikti bu normal mi ben ilk kz kulanıyorum ondan sonrdum simdiden teşkur ederım

Zaten bu testte sürekli çift çizgi çıkıyor canım.
Önemli olan iki çizginin de eşit koyulukta olması.
T çizgisi daha açık renkse negatif demek.
İki çizgi aynı renkse pozitif.

Ben ovulasyon testini. Yumurta takibini sadece erkek bebek için istiyorum. 3 kızım var. Daha öncede yazmıştım. Eşim çok istiyor. Yani bu ovulasyon ile erkek olma durumu kesin değilmi

Ben ovulasyon testini. Yumurta takibini sadece erkek bebek için istiyorum. 3 kızım var. Daha öncede yazmıştım. Eşim çok istiyor. Yani bu ovulasyon ile erkek olma durumu kesin değilmi
Yok canim ben iki cizgi gordugum gunu ve ertesi gunu iliski yasadim ama kizim olacak kesin diye birsey yok sadece ihtimal yuksek

Hayır canım kesin diye bir şey yok olamaz da zaten
Sadece ihtimal yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…