Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

selam sabirin bugün 11. gün ovu testine başlayacaktım ama yarın başlasam da sıkıntı olmaz değil mi?

Sıvı alımına pek dikkat edemedim de..

döngü 29 30 gibi
Akintin varsa yap.Akintin yoksa akintin basladigindada başlayabilirsin

Doktora 6 ay once gtmistim zaten herhangi bisey yoktu. Bu hafta yine yapcam test bakalim beklycem artik.
Canim arkadaş 2 ay once kontrole gitmisti hicbiseycigi yoktu.Sonra agrisi aniden artiyor dr gidiyorki 60 mm büyüklüğünde kitle oluşmuş sag yumurtasinda.Kist aniden cikiyor ortaya.insallah temizdir.Testin negatif cikarsa gitsen iyi olur.Gebelik yoksa gecikmenin sebebi genelde kist olabiliyor

Giderim bende ozaman tabi. Bu hafta ici bidaha tekrarlycam kan testini bi artis varmi yokmu emin olayim

Kizlar idrar yolundan suphelenmistim idrar kulturu verdim temiz cikti insallah hamileyimdir cunku karnimin sol tarafi agriyor ve basim donuyor bat 8 mayis

Kizlar idrar yolundan suphelenmistim idrar kulturu verdim temiz cikti insallah hamileyimdir cunku karnimin sol tarafi agriyor ve basim donuyor bat 8 mayis

Amin cnm ins.cumartesi deger 10.39 du bugun 27 olmus.buna gore ben nekadarlik hamile olabilirimki.son adet tarihim 2 nisan di.bide kese ne zaman belli olur
Maşallah tamamdir bir kattan fazla olmuş.kese 4 5 haftalikken görülür.Kalp atışları 6.hagtada duyulur.Rabbim tamamina erdirsin

Kizlar merhaba benim yumurtlama gunleeim gecti ve degerlendirdik. Bir kac gundur kasiklarim ve goguslerim agriyordu BAT 8 mayis. Bende dedimki dur bir ovulasyon test yapayim koyulasinca tekrar hamilelik diye okumustum KK. Bende yaptim ve resimdeki sekilde bu ne amlama geliuor kizlar ben biraz heyecanlandim. Bu gebelik testi degil ovulasyon testi hamılemıyımkı???

Maşallah tamamdir bir kattan fazla olmuş.kese 4 5 haftalikken görülür.Kalp atışları 6.hagtada duyulur.Rabbim tamamina erdirsin
Cnm 2 gundur hıc aralıksız mıdem boğazıma kadar yanma var. Sırtıma vuruyor ara agrı.mıgdemı bulandırıyor. Maden suyu ıcıyorum yarım saat ıyı tekrar. Başlıyo..bunları yasamak ıcın erken degilmi ya cok kotuyum. Dr 2 haftalık falan demisti.napsammm bilemedim

Cnm senı umutlandır mak ıstemem ama benimde adete 2 GUN varken ovu testı boyle cıkmıs tı.ertesı GUN gebelik testinde cok sılık cıkmıs tı.ıns vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…