Rabbim tamamina erdirsin insallah
Akintin varsa yap.Akintin yoksa akintin basladigindada başlayabilirsinselam sabirin bugün 11. gün ovu testine başlayacaktım ama yarın başlasam da sıkıntı olmaz değil mi?
Sıvı alımına pek dikkat edemedim de..
döngü 29 30 gibi
Yap canim negatif cikarsa dr git biara.Yumurtada kist varsada adet gecikmesi yapiyorCanim ya ben hala.adet olmadim 6 gun gecti.. hafta ici tekrarlycam kan testini. Ama kasik ve bacak ağrim var hep
Yap canim negatif cikarsa dr git biara.Yumurtada kist varsada adet gecikmesi yapiyor
Canim arkadaş 2 ay once kontrole gitmisti hicbiseycigi yoktu.Sonra agrisi aniden artiyor dr gidiyorki 60 mm büyüklüğünde kitle oluşmuş sag yumurtasinda.Kist aniden cikiyor ortaya.insallah temizdir.Testin negatif cikarsa gitsen iyi olur.Gebelik yoksa gecikmenin sebebi genelde kist olabiliyorDoktora 6 ay once gtmistim zaten herhangi bisey yoktu. Bu hafta yine yapcam test bakalim beklycem artik.
Canim arkadaş 2 ay once kontrole gitmisti hicbiseycigi yoktu.Sonra agrisi aniden artiyor dr gidiyorki 60 mm büyüklüğünde kitle oluşmuş sag yumurtasinda.Kist aniden cikiyor ortaya.insallah temizdir.Testin negatif cikarsa gitsen iyi olur.Gebelik yoksa gecikmenin sebebi genelde kist olabiliyor
Insallah artis olur canimGiderim bende ozaman tabi. Bu hafta ici bidaha tekrarlycam kan testini bi artis varmi yokmu emin olayim
Insallah artis olur canim
Dr git ihmal etme canım.Gecmis olsunAdet oldum canm artik önumuzdeki aylara bakcaz
Yumurtlamanin kaçıncı günü?Test yaptinmi?Kizlar idrar yolundan suphelenmistim idrar kulturu verdim temiz cikti insallah hamileyimdir cunku karnimin sol tarafi agriyor ve basim donuyor bat 8 mayis
Amin cnm ins.cumartesi deger 10.39 du bugun 27 olmus.buna gore ben nekadarlik hamile olabilirimki.son adet tarihim 2 nisan di.bide kese ne zaman belli olurRabbim tamamina erdirsin insallah
Maşallah tamamdir bir kattan fazla olmuş.kese 4 5 haftalikken görülür.Kalp atışları 6.hagtada duyulur.Rabbim tamamina erdirsinAmin cnm ins.cumartesi deger 10.39 du bugun 27 olmus.buna gore ben nekadarlik hamile olabilirimki.son adet tarihim 2 nisan di.bide kese ne zaman belli olur
Yumurtlama gunum 24 nisAndi cnm ve bat 8 mayisYumurtlamanin kaçıncı günü?Test yaptinmi?
Bugun 8.günün 12.gun testini yapabilirsin canımYumurtlama gunum 24 nisAndi cnm ve bat 8 mayis
Bugun 8.günün 12.gun testini yapabilirsin canım
Cnm 2 gundur hıc aralıksız mıdem boğazıma kadar yanma var. Sırtıma vuruyor ara agrı.mıgdemı bulandırıyor. Maden suyu ıcıyorum yarım saat ıyı tekrar. Başlıyo..bunları yasamak ıcın erken degilmi ya cok kotuyum. Dr 2 haftalık falan demisti.napsammm bilemedimMaşallah tamamdir bir kattan fazla olmuş.kese 4 5 haftalikken görülür.Kalp atışları 6.hagtada duyulur.Rabbim tamamina erdirsin
Cnm senı umutlandır mak ıstemem ama benimde adete 2 GUN varken ovu testı boyle cıkmıs tı.ertesı GUN gebelik testinde cok sılık cıkmıs tı.ıns vardırKizlar merhaba benim yumurtlama gunleeim gecti ve degerlendirdik. Bir kac gundur kasiklarim ve goguslerim agriyordu BAT 8 mayis. Bende dedimki dur bir ovulasyon test yapayim koyulasinca tekrar hamilelik diye okumustum KK. Bende yaptim ve resimdeki sekilde bu ne amlama geliuor kizlar ben biraz heyecanlandim. Bu gebelik testi degil ovulasyon testi hamılemıyımkı???Eki Görüntüle 1825807
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?