Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Cıktı cnm 7.76
2 gunde bir 1 kat artmasi gerek.P.tesi yada sali birdaha git tahlil yaptir.salı günü yaptığında 32 felan olmasi gerek en az.Düzenli artis olmussa saglikli gebeliktir aksi halde düşük olur zaten bakalim hayirli saglikla nasib etsin Rabbim

Bebeğim doğdu. Tahmin ettiğim gibi karşılandı. Kız bebek olduğu için kapımı açan olmadı. Bebeğigörmeye hal hatır sormaya gelen olmadı. 3 aylık olacagız yakında.
Sizlere sorum şu
Ben bebeğim 7-8 aylık olunca tekrar gebelik düşünüyorum.
Hem ikiz gibi büyümeleri için hemde burda okudğum yöntemleri deneyip erkek bebek sahibi olabılmek için
Mesele şu ki sütüm koruyor. Adet olmuyorum
Bu durumda ovulasyon testi kullanılırmı ?
Eylülde bebek istiyorum
Ne zaman başlamalıyım teste?
Emzirirken ovulasyon testi doğru çıkarmı ?
Emzirirken yumurtlama oluyormu ?
Bilen tecrübe eden yanıtlarsa çok duacınız olurum.

Allah yardımcın olsun çevrendekilere akıl ve iman versin..kuralları uygulayınca seninde oğlun olacak inşallah ama acele etme riskli ilişki yaparken her zaman korun.benim arkadaş süt korur diye korunmadı ve hamile şimdi.istemiyordu tabi.ovulasyon testiyle yumurtadan emin olduğunda korunmadan ilişki olsun.yada yumurta takibi yaptırabilirsin.birde hep alkali su tüket.ph ı 8 olanlar var 8.22 olanda var ska su mesela hep ondan iç vücudun alkali olsun.1-2 ay sonra adet olmaya başlarsın bende öyle olmuştu.lütfen kimseyi takma evladına bol bol sevgi ver onu sana Allah verdi hayırlı olduğuna eminim

ayrıca eşinde arginin ve çinko tablet kullansın denediğiniz dönemlerde eşinin spremlerinde y kromozomluların sayısındada sorun olabilir.onları artırmak için

Allah anali babali saliha bi evlat eylesin canim seni hatırladım.Zaten hep aklimdaydin ozelden msj atmistinya.Adet olmayip hamile kalan çok.Sen testi al her gun 1 tane yaparsın cift çizgiyi yakalarsin inşallah

Allah anali babali saliha bi evlat eylesin canim seni hatırladım.Zaten hep aklimdaydin ozelden msj atmistinya.Adet olmayip hamile kalan çok.Sen testi al her gun 1 tane yaparsın cift çizgiyi yakalarsin inşallah
Cevrenden etkilenip sakin yavrunu ihmal etme.Deger kiymet ver. insallah Rabbim sana salih erkek evlad verirde seni bu sıkıntıdan kurtarır.Cevrene Rabbim akıl fikir iman versin.Hepsini pişman etsin...

ayrıca eşinde arginin ve çinko tablet kullansın denediğiniz dönemlerde eşinin spremlerinde y kromozomluların sayısındada sorun olabilir.onları artırmak için

Alıntılı yazı yapamadım o yüzden kopyalayıp yapıştırdım.

Tşkler yanıtlar için.
Bebek daha 3 aylık olucak çok küçük şimdi istemiyorum ama şimdiden eşime ilaç ve bende alkali suya başlamalımıyım.
Testlere şimdidenmi başlayayım eylül gibi bebek düşünüyorum. ?

sabirin çoook tşkler. Evet yazışmıştık ama bu siteyi kullanmayı çok bilmiyorum msjları bulamadım
Kızımı çok seviyoruz. Eşimde ablasıda bende. Eşim kızımla oynamadan yatmıyor akşamları. Sabah illa kucğaına alıyor oynatıyor öpüyor.
Ama erkek bebek yine içinde eşimin.
Görümcemin ve bnm kardeşimin oğlu olucak. Onlara imreniyr laf açılınca farkediyorum belli ediyor. İnş rabbim hakkımızda hayırlı ise bizede nasip etsin

sen alkali suya şimdiden başla..ovulasyon testlerine bebek istediğin dönemde başlarsın eşinde vitaminlere başlar.onun öncesinde iyi korunun ama.hakkında hayırlısı olsun canım

sen alkali suya şimdiden başla..ovulasyon testlerine bebek istediğin dönemde başlarsın eşinde vitaminlere başlar.onun öncesinde iyi korunun ama.hakkında hayırlısı olsun canım

Su ya şimdi başlıcam bu 1
Bebek düşünmeden 2 ay önce eşim ilaçlara başlıcak. 2
Ben ovulasyon testine 2 ay öncesinden başlıcam 3
Bukdrmı. Doğrumu. Yanlış anlamadım dilmi

Arginin ve çinko doktor yazmadan eczaneden alabılırmıyız?

Sadece eşim alıcak bu hapları diilmi

Bunlar dışında bişi yok yani
Birde alkali beslenmek sadece su ile yeterli geliyormu
Dikkat etmem gereken başka bişi varmı

Alinti icin altta cevapla yazisina basacaksin canım.Msjlar için,üstte gelen kutusu var ona tikliyorsun özel msjlar var orda ordan yazismistik.Hatta detayli bilgi vermistim canım...Rabbim size bagislasin.Esin seviyor oynuyor surat asmiyor oda iyi bari.Sana teslli olur

Cnm bu sabah dr gittim.oda tahlil yapti.gece 7.76 cikmisti.bu sabah 10.39 cikti.ayni yerde yapildi 2 tahlilde. ..evet var ama cok yeni dedi dr..6 gun sonra gel.hem adet gununde gecmis olsun bakalim dedi.

Cnm bu sabah dr gittim.oda tahlil yapti.gece 7.76 cikmisti.bu sabah 10.39 cikti.ayni yerde yapildi 2 tahlilde. ..evet var ama cok yeni dedi dr..6 gun sonra gel.hem adet gununde gecmis olsun bakalim dedi.
Doğrudur cok erken.Adetten gecmeden kanda bile tam çıkmıyor.Varsa idrardanda hafif ciktigi gibi kandada düşük çıkıyor.Allah tamamina erdirsin canım

gayet güzel anlamışsın arginin çinko sadece eşin, deneme yaptığınız haftalarda alabilir.biz öyle yapmıştık.GNC denilen vitamin satan bir yerden almıştık biz ama eczanede de vardır.alkali besinlere de dikkat etmekte fayda var tabi.sen sebeplere başvur Rabbim bahşeder ikram eder gönlündekini inşallah

Merhaba arkadaslar kendimi anlatmak istedim size..ilk evliliğim 6 yil surdu ve hic gebelik olmadi.zaten sorunlu bi evlilikti pek uzerine dusmedim.ayda yilda bir iliski oluyordu buna bagladim olmamasini ve bosandik zaten..suan 2. Evliligm 2 yil oldu.hic korunmadik hersey duzenliydi ve yine hamilelik olmadi.artik tedavinin zamani geldi dedim ve ilk hsg ile ise basladim.ve sonuc ciftrahim.drlar kesin histeroskopi laparoskopi dedi.en az 10 drla gorustum tek tedavi bu dendi.ve histeroskopi sonrasi tup bebek yapilcak dendi tm dedim.en son nisan 2 de adet oldum ve mayis 2 de adet olunca arayip dru ameliyat gunu alicaktim.neyse gecen ay burda sizin paylasimlarinizi okudum hep.ilkdefa boyle bi test duydum burdan hemen siparis verdim geldi.adetin 10.gunu basladim.16.gun ciftcizgiyi yakaladim koyu..ve ben 14.gunden basladim calismaya.yani 14.15.16.17.18.19.gunler iliski oldu.ve iliskilerden sonta belime yastik koyup yarimsaat yattim..ve sonuc.ameliyata hazirlanirken dun kan tahlilim 7.76..bu sabah tahlilim 10.39..yani sukur 10 gunluk hamileymisim.ve adet tarihime 3 gun var..tabi ins yukselir degerlerim..yani kizlar asla umudunuzu kaybetmeyin rabbim cokkk buyuk.ve pes etmeyin bu ovulasyon testi gercekten faydali..hamilelik belirtileri ne gelince benin yumurtlama gunum asiri bel kasik agrisi oldu ve 2 gun peceteye silince kan oluyordu ve gecti.yumurtlama gununden beri hafif kasik agrim hic gecmedi hafif siz seklinde ve sanki bacaklarimn kemikleri sizladi hep.gogus agrim hic olmadi.oysa adete yakin cok acirdi..ilaclarla gaz cikaran ben.kendiliginden asiri gaz cikarmaya basladim.her saat wc ye gidiyorum.ve kasikta dolgunluk hissi var.benim bukadar..ins rabbim herkeze nasip etsin canlarimm.umudunuzu asla kaybetmeyinn

Rabbim tamamina erdirsin insallah

Canim ya ben hala.adet olmadim 6 gun gecti.. hafta ici tekrarlycam kan testini. Ama kasik ve bacak ağrim var hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…