- 1 Temmuz 2014
- 273
- 453
- 133
Canım ben de bu aynı durumdayım. Regl 10 günü yani PAzar test yaptım pozistif di, o gün çalışma oldu Pazartesi günü test yine pozitifti ama çalışma olmadı. Salı günü dün doktora gittim yumurtam çatlamış hemen eve gelip deneme yaptık ama kısmet işte doktor boş geçtiğiniz gün çalışma olsaydı daha iyi olurdu dedi. Ama işte bilmiyorsun ki ne zaman çatlayacak. Biraz da kısmet ve allahın taktiri. Yumurtası çatlamadan önce 4 gün öncesi çalışma yaypıp hamile kalan da var yumurta çatladığı gün çalışma yapıp hamile kalan da var. Yumurtan çatladıktan sonra bilmiyorsun ki 12 saaat mi 24 saat mi yaşıyor ya da öncesinde çalışma olmuş ise spermlerin içinde yaşayıp yaşamadığını da bilemiyorsun. İnşallah bu ay güzel habeleri alırız ancak kendi adıma ben çok umutlu değilimBayanlar biz de bebis sahibi olmaya karar vereli 3. Ayin icindeyiz ilk 2 ay nasip olmadi. Bu ay ovu kitine basladim. Reglim sag yumurtaligimda 5 mm boyutunda kist olmasina ragmen 28 gunde duzenli oluyor. Bu ay 9. Gunde sabah 11de testi uyguladim pozitifi gordum ikisi de koyuydu gorur gormez kocisim isi gucu birakti bana geldi ertesi gun ayni saatte tekrar testi yaptim yine pozitif ve ayni koyuluktaydi aksam 9da tekrar birlikte olduk gece 4te dus almak icin uyandigimda tekrar yaptim silik cikti. Insaallah yakalayabilmisizdir ve bu ay hamile kalabilirim duanizi eksik etmeyin ve deneyimli olanlarinizin fikirleri ve degerledirmelerini paylasmasini bekliyorum bana moral olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah