Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bayanlar biz de bebis sahibi olmaya karar vereli 3. Ayin icindeyiz ilk 2 ay nasip olmadi. Bu ay ovu kitine basladim. Reglim sag yumurtaligimda 5 mm boyutunda kist olmasina ragmen 28 gunde duzenli oluyor. Bu ay 9. Gunde sabah 11de testi uyguladim pozitifi gordum ikisi de koyuydu gorur gormez kocisim isi gucu birakti bana geldi ertesi gun ayni saatte tekrar testi yaptim yine pozitif ve ayni koyuluktaydi aksam 9da tekrar birlikte olduk gece 4te dus almak icin uyandigimda tekrar yaptim silik cikti. Insaallah yakalayabilmisizdir ve bu ay hamile kalabilirim duanizi eksik etmeyin ve deneyimli olanlarinizin fikirleri ve degerledirmelerini paylasmasini bekliyorum bana moral olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah
Canım ben de bu aynı durumdayım. Regl 10 günü yani PAzar test yaptım pozistif di, o gün çalışma oldu Pazartesi günü test yine pozitifti ama çalışma olmadı. Salı günü dün doktora gittim yumurtam çatlamış hemen eve gelip deneme yaptık ama kısmet işte doktor boş geçtiğiniz gün çalışma olsaydı daha iyi olurdu dedi. Ama işte bilmiyorsun ki ne zaman çatlayacak. Biraz da kısmet ve allahın taktiri. Yumurtası çatlamadan önce 4 gün öncesi çalışma yaypıp hamile kalan da var yumurta çatladığı gün çalışma yapıp hamile kalan da var. Yumurtan çatladıktan sonra bilmiyorsun ki 12 saaat mi 24 saat mi yaşıyor ya da öncesinde çalışma olmuş ise spermlerin içinde yaşayıp yaşamadığını da bilemiyorsun. İnşallah bu ay güzel habeleri alırız ancak kendi adıma ben çok umutlu değilim

Canım ben de bu aynı durumdayım. Regl 10 günü yani PAzar test yaptım pozistif di, o gün çalışma oldu Pazartesi günü test yine pozitifti ama çalışma olmadı. Salı günü dün doktora gittim yumurtam çatlamış hemen eve gelip deneme yaptık ama kısmet işte doktor boş geçtiğiniz gün çalışma olsaydı daha iyi olurdu dedi. Ama işte bilmiyorsun ki ne zaman çatlayacak. Biraz da kısmet ve allahın taktiri. Yumurtası çatlamadan önce 4 gün öncesi çalışma yaypıp hamile kalan da var yumurta çatladığı gün çalışma yapıp hamile kalan da var. Yumurtan çatladıktan sonra bilmiyorsun ki 12 saaat mi 24 saat mi yaşıyor ya da öncesinde çalışma olmuş ise spermlerin içinde yaşayıp yaşamadığını da bilemiyorsun. İnşallah bu ay güzel habeleri alırız ancak kendi adıma ben çok umutlu değilim

Pozitifi gormeden 2 gun once de olmustu umarim dollenme olmustur :) cok cetrefilli ve tedirgin geciyor su zaman. Regl gununu aman bu ay bari olmasin diyerek beklemek cok zor. Insaallah bu ay size guzel haberler verebilirim sizden guzel haberler alirim <3 ;)

Oyle deme umudumuzu hic bir zaman yitirmeyelim ;)

bende 9 aydır deniyorum ve son 3 ay ovulasyon testi kullandım ve her ay aynı gün pozitifi yakaladım. kopkoyu iki çizgi iki gün üst üste sonra silikleşiyor o günleri de değerlendirdik hep, ama olmuyor bir türlü.. hsg, hormonlar vs her şey normal görünüyor oysaki..

bende 9 aydır deniyorum ve son 3 ay ovulasyon testi kullandım ve her ay aynı gün pozitifi yakaladım. kopkoyu iki çizgi iki gün üst üste sonra silikleşiyor o günleri de değerlendirdik hep, ama olmuyor bir türlü.. hsg, hormonlar vs her şey normal görünüyor oysaki..
Canım dikkat etmen gereken baska seyler de olabilir. Iliskiden sonra hemen kalkmaman dus almaman gerekiyor. Spermlerin ilerlemesine yardimci olmak icin yarim saat kadar belinin altina yastik koyarak yatmalisin. Bendeki kist hamile kalmama engel bir kist degil dr.umun dedigine gore hormonlar hersey oldukca iyi. Umarim hepimiz bu ay hamilelik testinde pozitifi goruruz :)

Canım dikkat etmen gereken baska seyler de olabilir. Iliskiden sonra hemen kalkmaman dus almaman gerekiyor. Spermlerin ilerlemesine yardimci olmak icin yarim saat kadar belinin altina yastik koyarak yatmalisin. Bendeki kist hamile kalmama engel bir kist degil dr.umun dedigine gore hormonlar hersey oldukca iyi. Umarim hepimiz bu ay hamilelik testinde pozitifi goruruz :)

aslında onlarada dikkat ediyorum canım ama vakti değil demekki..vakti gelince bir şey sebep olacak artık..ama tabi beklemek yorucu..hayırlısıyla inş canım..

aslında onlarada dikkat ediyorum canım ama vakti değil demekki..vakti gelince bir şey sebep olacak artık..ama tabi beklemek yorucu..hayırlısıyla inş canım..
elbette oyle Rabb'im ne zaman isterse o zaman. Duamiz en erken vakitte nasip etsin hepimize. Duamizi eksik etmeyelim insaallah bizim de olur. Beklemek inanilmaz yorucu ve stresli. :(

slm kızlar 20 eylül adet günümdü ovulasyon testı aldım bu ay onu denıyım dedım 3. ay oluyo rahım fılmı cektırelım adetten sonra yaptıgımda tek cızgıydı 4 ekım 2 cızgı aynı derecede koyuydu 4 ekım sabah 4:30 da bırlıktelık oldu ben 5 ekım aksamı ovulasyon testı yaptıgımda cızgı kaybolmustu sonra 2 gun yapmadım testı dun ve bugun yaptım cızgı tek cıkıyor benım yumurtlama gunum 4 ekımdı sanırım o gunu bu saatlerde degerlendırdım doqrumu ?? yanlısmı onuda bılmıyorum ılk denemdı 4 seneden berı ugrasıyoruz cocuk ıcın :KK43: ben ovulasyon testını adet olana kadar denıyımmı yoksa artık yapmama gerek kalmadımı lutfen yazarmısınız bılmıyorum :KK43:
4 ekim gunu buyuk ihtimalle yumurtlama gununmus yumurtladiktan sonra test silik ya da negatif cikiyor diye biliyorum canim. Pozitifi gordukten sonraki 24 36 saat icinde yumurtlama olacak bu saatler icinde birliktelik olmasi gerekiyor. :KK66: Pozitifi gormeden onceki 3 gun icinde birliktelik olmasi da sonuc verebilir cunku spermler 72 saate kadar yasayabiliyor. Ve sonraki uc gun de calismaya devam etmek gerek. Umarim cilgin spermlerden biri masum yumurtamiza hapsolmustur :) Rabbim nasip etsin insaallah hepimize

Kızlaarrr!
bizim de üç ay oldu bebek düşünmeye başlayalı.
adetlerim de düzensizleşti bu süre içinde.
bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum.
daha erken mi acaba?:(

bir kutu aldım 20 tane var içinde umarım yeter.
kaçıncı günde başlaamalıyım ki
Adetin duzensiz ise teste baslama zamanini tayin etmen de zor olacaktir. Mesela 28 gunde duzenli regl olan biri icin 10. Gunde teste baslamasi oneriliyor. Sen biter bitmez basla bence ;) 20 tane pozitifi yakalamana yetmezse yeni bi kutu daha alirsin ama umarim hem ovu hem de hamilelik testinde pozitifi gormen uzun zaman almaz. :) guzel haberlerini aliriz.

Kizlar yardim edin lutfen brnde ilk kullanisim ov testini ama 3gun oldu catlatma ignesi vuruldum kac gun sonra baslamaliyim ve 3gun ilisk i oldu bu dogrumu sizce?

Kizlar yardim edin lutfen brnde ilk kullanisim ov testini ama 3gun oldu catlatma ignesi vuruldum kac gun sonra baslamaliyim ve 3gun ilisk i oldu bu dogrumu sizce?
Catlatma ignesinden 36 saat sonra yumurta catliyor diye biliyorum. Ovu kitini igneden hemen sonra uygulamaya baslamalisin ki pozitifi yakalayabilesin. Ama igne olduysan o gunu yakalamn da cok zor olmaz zaten. Bu saatler icinde ve sonrasindaki 3 gun iliski olmasi gerekir. Igneden onceki 3 gun icinde de olmussa ihtimali kuvvetlendirir. :KK66: rast gelir insaallah hamis olursun :)

Back