- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
aminnn inşallahhhh bu ay olmuşturrr ya rabbim herkesin gönlüne göre versinnnn inşşSüper cnm koyu çizgiyi görmene sevindim inşalalhhh olmuştur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn inşallahhhh bu ay olmuşturrr ya rabbim herkesin gönlüne göre versinnnn inşşSüper cnm koyu çizgiyi görmene sevindim inşalalhhh olmuştur![]()
Amin canım inşallah
Cnm bişi sorucam sen ovulasyon testini adet tarihine kadar yaptınmı
Merak ettiğim sonuna kadar çift çizgi görünüyormu![]()
Normalde adet tarihine kadar yapmak gerekmiyor. Ama ben merak ettıgım ıcın kopkuyu cızgıyı gördükten sonra da bır ıkı gun yapmaya devam ettım. Ve o kopkoyu cızgıyı gördükten sonra kı testlerımde cızgı sılıklestı. Yanı cıft cızgı evet goruyorsunuz ama ovulasyon gununuzdekı kadar koyu degıl .
Bır de ben denemedim ama deneyen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla gebelik oluşursa eger ovulasyon testı de pozıtıf çıkıyormuş.
Yumurtlamadan adete kadar hep cift cizgi goruluyr. Hatta adet bitiminde gece 10 da test yapinca yine gormustum cift cizgi. Onun icinde saat 20 den sonra yapmayin yaziyrlar.Cnm bişi sorucam sen ovulasyon testini adet tarihine kadar yaptınmı
Merak ettiğim sonuna kadar çift çizgi görünüyormu![]()
Yumurtlamadan adete kadar hep cift cizgi goruluyr. Hatta adet bitiminde gece 10 da test yapinca yine gormustum cift cizgi. Onun icinde saat 20 den sonra yapmayin yaziyrlar.
Saol cnm. Ben biliyrm. Kizlar icin yazmistimKızlar gebelik testinden farklı olarak ovulasyon testınde zaten hep sılık de olsa cıft cızgı goruluyor. Ama ovulasyon testınde cıft cızgı pozitif demek degıl. Eger ıkıncı cızgı kontrol cızgısı kadar koyuysa pozitif demek...
Yumurtlamadan adete kadar hep cift cizgi goruluyr. Hatta adet bitiminde gece 10 da test yapinca yine gormustum cift cizgi. Onun icinde saat 20 den sonra yapmayin yaziyrlar.
Arkadaslar testlerimi bi yorumlarmisiniz.
Canim yarin tekrar yap testi ama yakin gorunuyor catlamasi sen bugunden basla gunleri degerledirmeyeArkadaslar tstlerimi bi yorumlarmisiniz.