Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Cnm bişi sorucam sen ovulasyon testini adet tarihine kadar yaptınmı o_O
Merak ettiğim sonuna kadar çift çizgi görünüyormu :KK64:

Normalde adet tarihine kadar yapmak gerekmiyor. Ama ben merak ettıgım ıcın kopkuyu cızgıyı gördükten sonra da bır ıkı gun yapmaya devam ettım. Ve o kopkoyu cızgıyı gördükten sonra kı testlerımde cızgı sılıklestı. Yanı cıft cızgı evet goruyorsunuz ama ovulasyon gununuzdekı kadar koyu degıl .

Bır de ben denemedim ama deneyen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla gebelik oluşursa eger ovulasyon testı de pozıtıf çıkıyormuş.

Normalde adet tarihine kadar yapmak gerekmiyor. Ama ben merak ettıgım ıcın kopkuyu cızgıyı gördükten sonra da bır ıkı gun yapmaya devam ettım. Ve o kopkoyu cızgıyı gördükten sonra kı testlerımde cızgı sılıklestı. Yanı cıft cızgı evet goruyorsunuz ama ovulasyon gununuzdekı kadar koyu degıl .

Bır de ben denemedim ama deneyen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla gebelik oluşursa eger ovulasyon testı de pozıtıf çıkıyormuş.

Sağlasın cnm bilgilendirdiğin için

kızlar merhaba geçen ay ilk testte koyu çizgiyi yakaladım. O gun ve ertesi gun ilişkş oldu fakat geçen ay nedendir bilmem 29 gunde adet oldum yani hamile kalamadım.çatlana gununde de ilişki olnuştu ama hamile kalamadım işte.şu an 14 gun geçti son adetten bugun yine test yapıcam. Hakkımızda hayırlısı

Cnm bişi sorucam sen ovulasyon testini adet tarihine kadar yaptınmı o_O
Merak ettiğim sonuna kadar çift çizgi görünüyormu :KK64:
Yumurtlamadan adete kadar hep cift cizgi goruluyr. Hatta adet bitiminde gece 10 da test yapinca yine gormustum cift cizgi. Onun icinde saat 20 den sonra yapmayin yaziyrlar.

Yumurtlamadan adete kadar hep cift cizgi goruluyr. Hatta adet bitiminde gece 10 da test yapinca yine gormustum cift cizgi. Onun icinde saat 20 den sonra yapmayin yaziyrlar.

Kızlar gebelik testinden farklı olarak ovulasyon testınde zaten hep sılık de olsa cıft cızgı goruluyor. Ama ovulasyon testınde cıft cızgı pozitif demek degıl. Eger ıkıncı cızgı kontrol cızgısı kadar koyuysa pozitif demek...

Kızlar gebelik testinden farklı olarak ovulasyon testınde zaten hep sılık de olsa cıft cızgı goruluyor. Ama ovulasyon testınde cıft cızgı pozitif demek degıl. Eger ıkıncı cızgı kontrol cızgısı kadar koyuysa pozitif demek...
Saol cnm. Ben biliyrm. Kizlar icin yazmistim ;) ben dogurdum bile.. darisi isteyenlere

merhaba,

ben clearblue digital ovulasyon testini yapıyorum. 28-29-30 eylül ve 1 ekim sabahında ilk idrarda yapılan testlerin her birinde gülen yüz yanıp yanıp söndü. normalde iki gün yanıp yanıp söner sonraki iki günde gülen yüz sabit görünür yazıyor prospektüsünde. 4 gün yanıp yanıp sönmesi normal midir?
sabah yanıp yanıp sönmeyi gördüğümde aynı gün akşam ilişki oluyor. bu şekilde yapmak doğru mu? clearblue ovulasyon testini kullananlar yardımcı olabilir mi? adet tarihim 18 eylüldü. yani ilk gülen yüzü 11. günün sabahında gördük...

Selam kizlar bende bu ay dijital ovulasyon test ismarladim bi kac gune gelir ınşallah hepimiz en kisa zamanda hamile kaliriz.

slm kızlar 20 eylül adet günümdü ovulasyon testı aldım bu ay onu denıyım dedım 3. ay oluyo rahım fılmı cektırelım adetten sonra yaptıgımda tek cızgıydı 4 ekım 2 cızgı aynı derecede koyuydu 4 ekım sabah 4:30 da bırlıktelık oldu ben 5 ekım aksamı ovulasyon testı yaptıgımda cızgı kaybolmustu sonra 2 gun yapmadım testı dun ve bugun yaptım cızgı tek cıkıyor benım yumurtlama gunum 4 ekımdı sanırım o gunu bu saatlerde degerlendırdım doqrumu ?? yanlısmı onuda bılmıyorum ılk denemdı 4 seneden berı ugrasıyoruz cocuk ıcın :( ben ovulasyon testını adet olana kadar denıyımmı yoksa artık yapmama gerek kalmadımı lutfen yazarmısınız bılmıyorum :(

arkadaşlar mrb.1 ekimde regl oldum. bugun 11. günüm. 9.gün akıntım gelmeye başladı. 10.gün doktora gittim folekulun dahah küçük salı yada çarşamba gel dedi.ama bugun hem sol kasığım hemde belim çook ağrıyor. birazdan ovulasyon testi yapcam. acaba gerçekten salı çarşamba mı yumurtlama olur yoksa bugun falanmı bilemedim.birde tuvalette uzayan beyaz şeffaf akıntımı gördüm. bir şey söyleyin kızlar acil fikri olan varsa lutfen

20141012_211004.jpg

Ben de eşimle çocuğumuz olmuyor diye panik yapıp hastaneye gittik benim adetin 3.günü kanım alındı hormonlarıma bakıldı,adet bittikten sonra hsg çektirdim eşim de sperm örneği verdi her şey normal çıktı hiçbir sorun yok dedi doktor. Ben de telefona indirdiğim yumurtlama hesaplama uygulamasına göre neden hamile kalamadığımı anlamıyordum. Ta ki eşim ovulasyon testi alana kadar...
Meğer ben hep o standart kabul edilen adetten sonraki 14.gunde değil 10-11.günde yumurtluyormuşum.
Bunu anlayınca (o gün de 10.gunumdeydim) o koyu çift çizgiyi gördük, ertesi gün biraz daha silikleşmişti.
O gece ve ertesi gün ilişkiye girdik. Bu arada daha bir sonraki adetime 1 hafta vardı ama ben kendimi bir garip hissetmeye başlamıştım. Tv'de,internette hamilelikle ilgili şeyleri arar oldum onları izlerken hissettim.
Ve adetime daha 3 gün kala hamilelik testinde çift çizgiyi gördüm =)
Şu an 32 haftalık hamileyim cinsiyeti erkek.
Diyeceğim odur ki; hiç canınızı sıkmayın herkesin yumurtlama günü aynı olacak diye bir kural yok ovulasyon testi en iyi cevabı veriyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Ben de ovulasyon testi vesilesiyle hamile kalanlardanım.tüm şartlarına uyarak 3.ayda hamile kaldım.hatta adetime 4 5 gün kala da hamile olduğumu yine ovu testi ile anladım ilk.çünkü t çizgisi daha koyu çıktı.darısı tüm isteyenlerin başına.gerçekten kafaya takmayıp rahat olunca oluyormuş :KK66:

Bayanlar biz de bebis sahibi olmaya karar vereli 3. Ayin icindeyiz ilk 2 ay nasip olmadi. Bu ay ovu kitine basladim. Reglim sag yumurtaligimda 5 mm boyutunda kist olmasina ragmen 28 gunde duzenli oluyor. Bu ay 9. Gunde sabah 11de testi uyguladim pozitifi gordum ikisi de koyuydu gorur gormez kocisim isi gucu birakti bana geldi ertesi gun ayni saatte tekrar testi yaptim yine pozitif ve ayni koyuluktaydi aksam 9da tekrar birlikte olduk gece 4te dus almak icin uyandigimda tekrar yaptim silik cikti. Insaallah yakalayabilmisizdir ve bu ay hamile kalabilirim duanizi eksik etmeyin ve deneyimli olanlarinizin fikirleri ve degerledirmelerini paylasmasini bekliyorum bana moral olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah

Back