:) ben de buradan çok yardım fikir aldım o sebeple yazmak istedim..
evet o dönem kan sulandırıcı iğne yapıyordum kendime ve corasprin kullandım..ama kalp atmadı sonuç kürtaj..
zaman geçtikten sonra doktora hamile kalmak istediğimi söyledim..bana folik asit ve corasprin kullanmamı önerdi..yaklaşık 5 aydır hergün iki tane hap kullanıyorum..umarım faydası olur bu gebeliğime.inş..doktor herkesin başına geliyor umutsuzlanma bir piyango tekrar vurmaz diye baya kızdı
evet sadece 10 ve 11 gün çift koyu kırmızı çıktı diğer günler silik ya da hiç yok yani 2 gün yumurtlama oldu..yani adet başında silik 10-11 çift sonra tekrar silik taa ki adete yakın tekrar çift bu da hamilelik anlamına geliyormuş..
pes etmek yok yani:) Allah yardımcın yardımcımız olsunn inşş. dinimizz amin:)
biraz önce tekrar test yaptım o çok çok silik olan çizgi de artık hiç yok: ( sanırım kaçırdım ben ya puff.. tekrar olur mu acaba: ( hayal kırıklığı her an ya: ( uykum da kaçtı simdi..
İyiki yazdın cnm içimi o kadar çoook rahatlattınki anlatamam benimde ilk başlarda çift sonra birden tek çizgiye inince korktum o zaman bende adetime yakın birdaha test yapayım kim bilir belki bende çift cizgiyi görürüm
Bende folibol , b12 ,ace ve zimco diye vitamin hapları içiyorum allahın izniyle hamile kalırsamda iğneye başlıcam
9 ay boyunca hiç sıkıntı çekmezsin inşallahh cnm benim
Yumurtlamana yakın ikinci çizgi gittikce koyulaşması lazım ama senin çizgi gittikce azalıyor
Olsun canım bir dahaki ay denersin bende bugün yaparım birdaha yapmam çünkü cizgiler yok oldu boşu boşuna yapmayayım diyorum
Am
Amin inşallah beraberce öğrenir duyururuz birbirimize. Ben bugün de test yaptım bu test işine hiç başlamamalı lazımmış onu anladım çünkü başlayınca bırakamıyorsun sıgara gibi çekirdek gibi vallahi, bitene kadar yap diyor kör şeytan. Bence çoookkk hayalet bir çizgi var bazen görünüyor bazen görünmüyor :) insan zihni türlü türlü oyunlar yapıyor vallahi. Tabiki başkası baksa bembeyaz görür kafayı yedim galiba anlayacağın. Ama galiba inşallah yatın test yapmayacağım artık saçmalıyorum görüyorsun kaldı 8 gün falan ama biliyor musun bugün kasığım adet olacakmışım gibi ağrıyor hep ağrırdı da ben mi dikkat etmedim yoksa ilk kere mi ağrıyor bilemiyorum, inşallah erken gebelik belirtisidir :)
oo çok güzel...inş.güzel haberler gelir:)
bu son doktor iğneye gerek yok demişti 280 gün iğne mi yapılırmış dedi (o dönem bi kaç doktor değiştirdiğim için bunalıma girdim iğne yaparken yapılırken) o sebeple folbiol ve corasprin kullan hamile kal gel dedi bakalım :)
bende yapmaya devam edecegim bakalm belki koyulasır ben yanılmısımdır takip etmek lazım 14 15. gün olsun da bir.. sen bosuna üzülme canım benım siliklesmesi cok normal regline 113 gün var daha hamileysen de silik cıkması cok normal moral bozma lütfen stres yok..
Yap cnm yap ben az önce birdaha yaptım ikinci cizgi koyu çıktı anlamadım gitti dün hiç çıkmadı bugün çıktı
Yok moralimi artık bozmuyorum ama iyi ki varsınız sizler olmasanız kafaya baya takardım
kızlar ya biraz önce test yaptım bu sekilde cıktı çizgi var mı sizce ben mi yanlış görüyorum koyulaşır mı.. çizgiler tam c ve t nin altında değil diye 1tane daha yaptım onda da aynı sekilde cıktı buarada.. yardım lütfen.. çizgi cıkmıs ıste bakalım hamilelik geliyor olabilir cnm cok sevndm sımdı senın adına: ))
Canımcım en koyusu bumu dün nasıl çıkmıştı eskilere göre dahamı koyu
Kiz daha kac gun var adetine ne adeti umudunu yitirme sakin ben de dun adet olcam sandim kasik ve bel agrisi ve islaklik hissi. Bugun hic birsey yok. Kendi kendime diyorum ki yumurtlamadan sonraki 7. Gundu dun demek dun yerlesme oldu ki okudum yumurtlamayla yerlesme arasi tam 6-7 gun var. Dedim demek ondan senin kac gun gecti allah askina negatif dusunme gerci fazla pozitiflik de hayal kirikligi olacak ama ne bileyim isteben bugün çok fenayım canım ya malesef bütün adet belirtileri var moralim bozuldu. Benim hayaller devredecek galiba gelecek aya ama inşalllaaahhh senden güzel haberler bekliyorum :)
canım ilk önce bundan çok az daha silikti sanki ,dün geceki testte hic yoktu bugünde bu şekilde çıktı
- Herkes bat tarihini yazsa da bilsek. Gerci ben konu acmistim bati elulde olanlar beraber beklesek olmaz mi diye orada bir liste yapacagim kim bekliyor kime ne kadar kaldi gorsek de heyecanlansak beraber hem de oyalansak
Süper o zaman gittikce koyulaşacak :)
Yarın bakalım nasıl çıkacak
Canım Testleri hep aynı saatte mi yapıyorsun birde en az 2 saat sıvı tüketmiyorsun dimi
- Herkes bat tarihini yazsa da bilsek. Gerci ben konu acmistim bati elulde olanlar beraber beklesek olmaz mi diye orada bir liste yapacagim kim bekliyor kime ne kadar kaldi gorsek de heyecanlansak beraber hem de oyalansak
canım dün ve evelsi gün 1 de yapmıstım bugun 2 de yaptım en iyi 2de cıkıyor dıye birde 12de sıvı birseyler icmistim oyuzden: ) ama aralarında 45dak falan var farkeder mi.. geceleri de yapıyorum 9 ya da 10 da heyecanla işte ilk ay diye heralde
Evet canım senin de bat Eylül mesela 28 günde bir oluyorsun senın bat 25 Eylül işte bir liste yapıp hem birbirimizi kontrol edelim hem de beraber bekleyelim ama burada yapamıyorum çünkü konu sahibi ben değilim benimi açtığım konu BATI EYLĞLDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZMI diye bir konu oraya yaz bat tarihini tmm mı canmbat eylül de olanlar derken ben 29 ağustos ta regl oldum o mu oluyor: ) süper fikir cok eglenceli olur birbirimizi bekleriz.. : ) nerde yasadıgımız vs konusunda da bilgiler ekleriz ilerleyen zamanlarda belki sonra yüzyüze de görüsürüz ne guzel olur: )
Tatlım senın bat ne zamanCanım ben testi hep 13:00 da yapıyordum dün nedense erken yaptım çıkmadı bugünde 13:30 da yaptım çıktı sanırım 14:00 gibi yapmak daha sağlıklı gibi
Bende artık 14:00 da yapıcam testleri
O heyecan bende de var
Kendi kendime zaman biran önce geçsede yine test yapsam diyorum
canım benim de adet döngüm 28 gün, geçen ay kullandım ovülasyon testi meğer geç yumurtluyormuşum :) Benim 17.gün çift çizgi oldu.. Sen de yapmaya devam et yakalayacaksın :)canım dün ve evelsi gün 1 de yapmıstım bugun 2 de yaptım en iyi 2de cıkıyor dıye birde 12de sıvı birseyler icmistim oyuzden: ) ama aralarında 45dak falan var farkeder mi.. geceleri de yapıyorum 9 ya da 10 da heyecanla işte ilk ay diye heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?