Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

inşallah bu sefer sağlıkla kavuşursunuz bebişinize: ) gümbir gümbür bir kalp sesiyle gelir kuzunuz ve ona heyecandan sevinçten gümbür gümbür kalbini attıranlarla olur ömür boyu: )
oyy Allah razı olsun aminnnn inş
sizin de gönlünüze göre olur inşallah..Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla:)

Şuan yazdıkların bana ilaç gibi geldi darısı bizlere inşallahh
Canım pıhtı sorunum var yazmışsın göbekten iğne oluyorsun dimi
Benimde pıhtı sorunum var allahın izniyle hamile kalırsam oksapar diye bi iğne var onu kullanıcam
Canım benimde adetten 10 , 11 ve 12.gün çift cizgi çıktı 13.gün daha silik 14.gün ise hiç çıkmadı normal dimi yanlış anlamadıysam seninde ilk başlarda çift cizgi çıkmış sonradan tek çizgiye inmiş

Haklısın cnm kafama takacak yine bişi buldum ben 2 defa tüp bebek denedim tekrar denemek istemediğim için bu kadar kafaya takıyorum daha yeni düşük yaptım psikolojim baya bozuk
Ama dediğin gibi enerjik olmak lazım kurban olduğum allahım bizlerede tez zamanda tatlımı tatlı bebişler nasip eder inşallahhh

Kızlar Merhaba. Pko hastasıyım 2ay on gündür adet olmadım. Bugün öylesine ovülasyön testi yapayım dedim çok bariz çift çizgi çıktı. Yaa ben 2 aydır adet olmuyorum yani yumurtlama gerçekleşebilir mi? Testi 2 defa tekrarladim

aynen ya bende bisürü hayal kurdum anneme şöyle haber veririm arkadaşlarıma şöyle derim o kadar dalmışım ki hayallere saf saf gülümserken kendime geldim:))) bende dün yine erken gebelik testi yaptım tabi benimde aynı bembeyazz bugun işten gelince hemen baktım sanki bi günde diğer çizgi çıkacak gibi eşim kızdı testleri saklayacakmış adet tarihim yaklaşıncaya kadar vermeyecekmiş:) inşallahh hamileyizdir canım yaa eğer hamileysek aynı tarihlerde öğreneceğizzz inşallah yaa çift çizgi haberini duyarım inşallah:)

Canımcım 2 ay çook uzun bi süre değilmi hep böyle düzensizmi adetin

canım insallah yüzün güler herkeslere bagıra bagıra anons edersin bu mutlu haberi..

Am

Amin inşallah beraberce öğrenir duyururuz birbirimize. Ben bugün de test yaptım bu test işine hiç başlamamalı lazımmış onu anladım çünkü başlayınca bırakamıyorsun sıgara gibi çekirdek gibi vallahi, bitene kadar yap diyor kör şeytan. Bence çoookkk hayalet bir çizgi var bazen görünüyor bazen görünmüyor :) insan zihni türlü türlü oyunlar yapıyor vallahi. Tabiki başkası baksa bembeyaz görür kafayı yedim galiba anlayacağın. Ama galiba inşallah yatın test yapmayacağım artık saçmalıyorum görüyorsun kaldı 8 gün falan ama biliyor musun bugün kasığım adet olacakmışım gibi ağrıyor hep ağrırdı da ben mi dikkat etmedim yoksa ilk kere mi ağrıyor bilemiyorum, inşallah erken gebelik belirtisidir :)

hadi inşallah yaaa hamilelik belirtisi olsun..bencede biraz yapma test böyle hayal kırıklıgı oluyor. ama seni anlıyorum günler geçmiyor.. mesala bende hala çift çizgiyi göremedim.. cok silik görüyorum onu da birtek ben görüyorum: ) yumurtlamıcam derdindeyim 2 saatte bir test yapasım var:S:S iyice kafamız gitti sanırım: )

Canım bence sen ya yarın ya da sonraki gün yumurtlayacaksın ben 27 günde 1 adet olurum 13. Gün pozıtıftı. Gerçi ikinci çizgi 1. Den koyu olacak diyorlar amaz benimki aynı gıbıydı belkı de daha açık ama en koyu gün o gündü, bence pozitif ama :) sen 28 de bir adet oluyorsun 14. Gün bence pozitif olacak inşallah bak gör ben inanıyorum

inşallah canım ya bakalım bekliyoruz.. eşimde sıkıldı artık her öğrendiğimi anlatıyorum kafayı yiyeceksin sen diyor: )

Ben hiç bahsetmiyorum hem üzülmesin diye hem de çok hayal kırıklığına yol açarsa belli etmemek için hiç bahsetmiyorum vallahi

Ben hiç bahsetmiyorum hem üzülmesin diye hem de çok hayal kırıklığına yol açarsa belli etmemek için hiç bahsetmiyorum vallahi

biraz önce tekrar test yaptım o çok çok silik olan çizgi de artık hiç yok: ( sanırım kaçırdım ben ya puff.. tekrar olur mu acaba: ( hayal kırıklığı her an ya: ( uykum da kaçtı simdi..

Mrb arksdasim belki regline cok yakin yumurtlama oluyordur ilk defami deniyorsun bu ay.bence ovu.testleri bir kac ay deneyince bilgilerin netlesiyor.cunku karsilastirma yapabiliyosun bosuna uykunu kacirma yani

Kizlar mrb bende 2aydir ovu.testi kullanuyirum cift koyu cizgiyi gordkktan bir gun sonra denemem oludu ama kacirdim saniri.cift cizgiden sonra 24-36 saar sonra deniyor.acaba daha erknmi yumurtluyorz

Mrb arksdasim belki regline cok yakin yumurtlama oluyordur ilk defami deniyorsun bu ay.bence ovu.testleri bir kac ay deneyince bilgilerin netlesiyor.cunku karsilastirma yapabiliyosun bosuna uykunu kacirma yani

İlk kez deniyorum arkadaşım.. en son 29 ağustos ta regl oldum bugün 13. gün aslında.. 28günde bir regl olduğum için 14 ya da 15nde yumurtlama olur diye ümitleniyorum.. sadece önce silik çizgi cıkıp tamamen kaybolması son anı yakalayıp kacırdım korkusu yarattı oyüzden stres oldum: ( desteğin için çok teşekkür ederim ayrıca: )

:) ben de buradan çok yardım fikir aldım o sebeple yazmak istedim..
evet o dönem kan sulandırıcı iğne yapıyordum kendime ve corasprin kullandım..ama kalp atmadı sonuç kürtaj..
zaman geçtikten sonra doktora hamile kalmak istediğimi söyledim..bana folik asit ve corasprin kullanmamı önerdi..yaklaşık 5 aydır hergün iki tane hap kullanıyorum..umarım faydası olur bu gebeliğime.inş..doktor herkesin başına geliyor umutsuzlanma bir piyango tekrar vurmaz diye baya kızdı
evet sadece 10 ve 11 gün çift koyu kırmızı çıktı diğer günler silik ya da hiç yok yani 2 gün yumurtlama oldu..yani adet başında silik 10-11 çift sonra tekrar silik taa ki adete yakın tekrar çift bu da hamilelik anlamına geliyormuş..
pes etmek yok yani:) Allah yardımcın yardımcımız olsunn inşş. dinimizz amin:)

Kizlar mrb bende 2aydir ovu.testi kullanuyirum cift koyu cizgiyi gordkktan bir gun sonra denemem oludu ama kacirdim saniri.cift cizgiden sonra 24-36 saar sonra deniyor.acaba daha erknmi yumurtluyorz

burdan okudugum kadarıyla çift çizgiyi görmek yumurtlamak anlamına geliyor. 24-36 saat sonrada yumurta çatlıyor ve spermle karsılasıp eşleşiyor.bu mantıkta sen doğru zamanda yapmışsın canım sanırım. Tabi Allah ın takdiri.. benimde ilk denemem oyüzden burdan yazılanlarla konuşuyorum daha bilgili arkadaşlar cvp verecektir ama dediğm gibi bence dogru zamanda deneme yapmışsnz sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…