Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

gece 10 da tekrar baktım öğlenkiyle aynı siliklikdeydi yok denecek kadar az bir çizgi belli belirsiz. yarın aynı saatlerde mi yapayım tekrar testi? yoksa dediğin gibi 14-17 arasında mı canım? gunde tek test yeterli mi?

canımm benim inşallah bu ay hep beraber güzel haberler alır bundan sonra doğumlarımızdan bebeklerimizden konusuyor oluruz.. Allah isteyen herkese nasip etsin çok heyecanlı stresli zor ama çok güzel bir süreç.. hayırlısı

Amın canım inşallah eğer mümkünse 14 den sonra yap günde 1 test yeterli ama ben takıntısı oldugum için sabah 11 de 1 tane akşam 8 de 1 tane daha yapıyorum elimde yaklaşık 40 a yakın test vardı bol keseden harcıyorum ama aslında 1 tane yeterli

bende internetten aldım 30 tane test var.. insan hepsini bu ay kullanamayım birdaha ihtiyac kalmasın diyor sanırım : )) gebelik testinde çift çizgi görünce ne yaparım kimbilir 15tane falan yaparım heralde aralıklarla: )

Ben de aynen ya hatta hepsinin tarihi saati yazıp atmalara kıyamam saklarım galiba her birini de haber vereceğim mutlu haber bekleyen annemdir kardeştir kaynana görümcedir yollayacağım ama ilk 4-5 testi kendim için saklayacağım seneler sonra bakar ilk öğrendiğimi günkü heyecanı hatırlarım

Kızlar bişi sorucam ben 8 eylülde çift cizgiyi görmüştüm 9 eylülde silikleşti bugün yine test yaptım sadece tek cizgi var sizce normalmi böyle olması
Herhalde benim bu sefer olmadı gebelik olsaydı silikte olsaydı çıkardı dimi
Gebe kalan arkadaşlarım sizinde sonralara doğru tek cizgi oldumu

benim çizgi bugun de dünkü gibi çok silik

benim çizgi dünki gibi çok silik acaba kaçırdım mı yoksa yaklaşıyor mu tarih? tecrübeli anneler ve adayları ne yapsam canlar beklesem mi yoksa denesek mi belki olur diye bilemedim ne zormus: (

ovulasyon testinde illa gebelik görülmüyor diye biliyorum.. çift çizgi görürsen yumurtlamadan vs sonra bu hamile olabileceğine işaret ama tek çizgiyse hamile değilsin demek değil bence cnm.. öyle okudum hep.. kac gün var regline az kaldıysa erken gebelik testiyle baksan.. bende cok bilmiyorum gerçi ama: (

14 gün var inşallah adet olmam
8 eylülde iki cizgide koyudu sonra birden tek cizgiye indi o yüzden biraz moralim bozuldu beklemekten başka care yok
Sen ne yaptın bugün testi tekrarladınmı cnm
İnşallah sende güzel haberler alırsın cnm

canım dün gece ve bugün tekrarladım. hala çok silik bir çizgi var ne kayboluyor ne artıyor.. kaçırdım mı acaba sen de 28günde bir regl mi oluyorsun ama erken mi yumurtladın ? benım de reglıme 16 gün var sen 2gün önce koyu görmüşsün benim de bu bugun koyu olması gerekti ozaman anlamadm ben.. puff...

moralini bozma cnmcm daha cok var çift çizgi olmaması normal sen çift çizgiyi yakalayıp çalışma yaptın bundan sonrası güzel olacak inşallah: )

Evet cnm 28 günde bir oluyorum ben çift cizgiyi 12gün sonra gördüm 10 ve 11.gün silik çıkmıştı
Aslında pek değerlendiremedim koyu cizgiyi gördüğümde sadece 1 kere ilişki oldu pek sanmıyorum olacağını
İnşallahcnm hepimiz için güzel olur
Buarada sağol bana moral verdin
Bence sen testi yapmaya tekrar et diyelimki kaçırdın sonuçta denemeler oluyor bellimi olur belkide hamilesindir aramızda pek bi fark yok ama sen iki cizgiyide görüyorsun inşallah sonuna kadarda görürsün

8 Eylül'de çift çizgiyi gördüm
9 Eylül'de ise cizgi çıktı ama sililti
10 Eylül yani bugün hiç birşey çıkmadı
Fotoğrafları sırasıyla yolluyorum şimdi
Ama pes etmicem adet olana kadar yapıcam belki bi mucize olur

Eklentiler

• image.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 161
  • image.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 150
  • image.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 151
kesinlikle tavsiye ilk defa kullandım ..adettenten sonra 10-11 gün çift çizgi çıktı..
veeee adete 4 gün kala çift çizgi çıktı ben de..
yaniiiii sonuç gebelik testi bozidiz
ovulasyon.net adresinden alabilirsiniz..

canım benım sen 8 eylülde gördün çift çizgiyi 12 saat sonra ve ertesi günü yapmadın mı.. tam denk getirmişsin işte..bence oldu bu sefer zamanlaman dogru cünkü..

hem bak simdi ovulasyon testi sonucta kanda LH degerıne bakıyor sen en yuksekten yanı yumurtlama olunca gordun cizgiyi.. sonra catladı ve silikleşti onu da gördün.. simdi tamamen silik olması cok normal yumurtlama bitti.. hamileysen de orda hemen gözükmez.. daha 2gün olmus yumurtlayalı.. ovulasyon testinde gorenler hep reglısıne 3-4gun kala goruyor.. orda cıkmasa bile kesin değil.. herkes de gözükmüyor.. daha olmus olsa bile yumurta döllenip rahime yerlesmedi bile ne kanda ne idrarda cıkmaz suanda.. oyüzden lütfen gereksiz stres yapma moral bozma.. Allah ın izniyle olacak inşallah.. bak ben de daaha koyu çizgi görmedm nasip bekliyorum ama moral bozmuyorum.. lütfen azıcık heyecan ,enerji yüksek moral.. anne adayısın sen süper enerjik olmalısın canım benimmm.. opuyorum cokk: )

öncelikle tebrik ederim.. saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallah Allah: )
çizgileri gördüğünüzde koyu renk miydi iki gunde.. çizgileri gördüğünüzde mi öncesinde sonrasında mı birliktelik yaşadınız,ya da kaç kez yaşadınız.. biz de örnek alalım..

ne güzel haberler ya bi sürü güzel anne adayı ile görüşmek: )

am

Aminn teşekkürler inşallah darısı size.. benim ilk gebeliğim kan pıhtılaşması yüzünden kalp sesi duyulmadı kürtajla sonuçlandı..inş bu sefer sağ salim sonuçlanır..
ovulasyon testini baya araştırdım ama sabah akşam oku okuinş isteyen herkesin gönlüne göre olur.. ..
adetten sonra 10-11 gün çift çizgi çıkan günler sadece..(çift çizgi baya kırmızı)
sonra zaten çizgi yok..ama adete yakın buradan okuduklarıma göre denedim ve hakikaten 4.gün önceden kırmızı olmaya başladı yumurtama günü olduğu gibi (yani 10-11 günlerdeki gibi)..sonra adet gününe kadar aynı koyuluktaydı..ve sonuç gebelik testi bozidiz
ovulasyon testinin işe yaradığını güncel olarak bildirmek için yazim dedim

Son düzenleme:

inşallah bu sefer sağlıkla kavuşursunuz bebişinize: ) gümbir gümbür bir kalp sesiyle gelir kuzunuz ve ona heyecandan sevinçten gümbür gümbür kalbini attıranlarla olur ömür boyu: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…