- 9 Eylül 2014
- 219
- 113
- 53
Canım öncelikle şunu söyleyeyim kanamanın başladığı günü 1 say yani adet tarihin 29 Ağustos
Sonra testi tam zamanında yapmışsın ama sen bu geceyi degerlendir çünkü testte iki çizgi görünce yumurtan 12-36 saat içinde çatlayacak demektir. Yani zaten iki çizgiden sonra zamanın var ayrıca çift çizgiden sonra diğeri silikleşmeye başlıyor o günü de değerlendiriyoruz sen yarın da yap bakalım daha net olacaktır inanıyorum ki.
Test saat işçide doktorlar genelde 14-17 arası diyor ama neye göre bilemiyorum sanırım erkenden yapıp stres olmak yerine biraz da biriken idrarla akşama yakın tavsiye ediyorlar, sıvı alımını da sonlandırmana gerek yok ama abartma son iki saat wc ye gitme ve fazla fazla sıvı tüketme.
Gerisi Allah'ın ol demesine kalmış ha bu arada bence çift çizgi gününü de ertesi günü de sonra da 1 gün aravererek diğer günü de değerlendir. Benim bildiklerim bunlar ben de bu ay denedim takdir Rabb'inin Allah kucaklarımızı boş bırakması sağlıklı evlatlar nasip etsin evlatla evladımızın sağlığıyla ve sevdiklerimize sınamasın inşallah. Âmin
gece 10 da tekrar baktım öğlenkiyle aynı siliklikdeydi yok denecek kadar az bir çizgi belli belirsiz. yarın aynı saatlerde mi yapayım tekrar testi? yoksa dediğin gibi 14-17 arasında mı canım? gunde tek test yeterli mi?
canımm benim inşallah bu ay hep beraber güzel haberler alır bundan sonra doğumlarımızdan bebeklerimizden konusuyor oluruz.. Allah isteyen herkese nasip etsin çok heyecanlı stresli zor ama çok güzel bir süreç.. hayırlısı