Kızlar bu testi eczaneden ovulasyon testi diyemi istiyoruz.alıp denemek istiyorum.
Maşallahhh maşallahhhhhhh allahım bizlerede nasip eder inşallahh
Canım bişi sorucam 17.gün çift çizgiyi gördükten sonra sadece iki günmü ilişki oldu ondan sonra denemedinizmi
süper yaaa. walla imreniyorum böyle tutturanlara. saglıkla sıhhatle kucagına alırsın ins.ve darısı da bize ins :)) 17. gün ve sonrası oldu demişsin. öncesi ve sonrasında degerlendirme olmadı mı onu merak ettim.
darısı size inşallah .hayır denemedik.benim bogazlarim sisti hatta 1 hafta yattim.
Aminnn inşallahh bizlerede nasip olur
Canım bişi sorucam ben 27 ağustosta adet olmuştum 12 gün sonra ovulasyon testi yaptım iki çizgide aynı koyulaktaydı
Ben testi genelde öğlen yapıyorum öğlende çift çizgiyi görünce akşama hemem olmasın dedim genelde 24 saat geçsin diyorlar o yüzden sabaha karşı denedik Ve hemen duşa girmedim senin yazdığın gibi uyudum sence etkisi olmuşmudur
Kafam o kadar karışıkki 5 senedir anne olamaya çalışıyorum eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor
Ovulasyon testinide ilk defa kullanıyorum çok soru sordum hakkını helal et
Canım sende muhakkak biliyorsundur ama sperm kadın vücudunda 3-5 gün yaşayabiliyor. Sen de pozitifi görünce hesabıma göre 12-15 saat beklemişsin. Pek net olmasa da ovl. testte çift çizgiden 12-36 saat sonra yumurta çatlar ve 12-24 saat içerisinde de ölürmüş. Yani bu durumda zamanlaman iyi gibi görünüyor. Ama bence bugünü de degerlendir yoksa insanın içi rahat etmiyor. Rabbim bu ay bizlere de mutlu haberi nasip etsin inşallah.
mrb arkadaşım şuan hemilesin sanırım. bende bebeğinin cinsiyetini merak ettim:)arkadaşlar merhaba.bende ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım.tecrübemi anlatmak istedim.belki yardımcı olur size.ben adetimin bittiği ilk günden itibaren testi uyguladım.günde 2 tane yaptım hep kaçırmamak için.başta çizgi çok silikti.(bir siteden çok ucuza 30 tane aldım).adet gördüğüm ilk günü günü birinci gün olarak düşünürsek 10.gün çizgi koyulaştı.10,11 ve 12.günler birlikte olduk.yani o ay sadece 3 gün birlikte olmuş olduk.ve hamile kaldım.bence ovulasyon testleri çok kullanışlı.önemli olan elinizde fazlaca test olması.
Maşallahhh maşallahhhhhhh allahım bizlerede nasip eder inşallahh
Canım bişi sorucam 17.gün çift çizgiyi gördükten sonra sadece iki günmü ilişki oldu ondan sonra denemedinizmi
mrb canım ilk defada tutturmak ne güzel şanslısın yani maşallahh. bende kısmetse dediğin şekilde denicem. bebeğinin cinsiyeti bellimi oldumu peki canımbende ovulasyon testini ilk defa kullandim ve hamile kaldim.adetimin 17.gununde cift cizgiyi gordum.o gün ve ertesi gün iliski oldu.sonra test siliklesmeye basladi ve mutlu son.:)
Canım ben de adet bekliyorum hayırlı haberden ötürü gelmez inşallah. Sat 22 Ağustos 3 Eylül testte çift çizgi vardı biz 31 Ağustos 1-3-4 Eylül çalıştık takdir Allah'ın , bu ay herkesin yüzünü güldürsün inşallahCanımmm ALLAH razı olsun sayenizde çok şey öğreniyorum o zamam ben bugünüde değerlendirim Dediğin gibi insanın içi rahat etmiyor
Sen ne durumdasın cnm souçmu bekliyorsun
Hepimiz tez zamanda anne oluruz inşallahhhhhhhhh
Canım ben de adet bekliyorum hayırlı haberden ötürü gelmez inşallah. Sat 22 Ağustos 3 Eylül testte çift çizgi vardı biz 31 Ağustos 1-3-4 Eylül çalıştık takdir Allah'ın , bu ay herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Canım ben de adet bekliyorum hayırlı haberden ötürü gelmez inşallah. Sat 22 Ağustos 3 Eylül testte çift çizgi vardı biz 31 Ağustos 1-3-4 Eylül çalıştık takdir Allah'ın , bu ay herkesin yüzünü güldürsün inşallah
güzel anneler ve anne adayları.. ben 476434876 tane forum dolaşıp kafası yanmış durumdayım.. burda da anlatan arkadaşlarımız var ama benim kafam karıştı:S bu nedenle sizlerden yardım rica ediyorum bin kez anlatıldı demezseniz
adet döngülerim 28 günde 1 oluyor. 1 ağustosta regl oldum. Sonrasında 28 ağustos ve 29 ağustos ta gün icinde kahverengi lekelenmelerim oldu, 29u 30 agustosa baglayan gece de regl oldum.
geçen ay çocuk calısmalarına basladık ama tarih hesaplamamıştık. bu ay biraz daha garanti olsun diye su testlerden aldım bende:)
bugun saat 13:00 de bir tanesini denedim çok çok silik bir çizgi belirdi.
sorularım ise şöyle;
1)regl baslangıcım 29 agustos mu sayılıyor; oyleyse testlerı yapmaya baslamak icin geç mi kaldım bu siliklik yumurtmala bitmiştir mi demek oluyor: ( ?
2) gün içinde birkaç kez test yapmam mı gerekli?
3) saatin önemi var mı? 13:00 yanlış bir saat miydi, sıvı vs de cok almıstım o saate kadar.
4) bu testte koyu renk çizgi görünce hemen mi ilişkiye girilmeli yoksa teste devam mı edilmeli?
bana bir el atın bi akıl verin nolur: (( buarada nezaman ilişkiye girildiğinin bebeğin cinsiyeti ile alakası var mı cidden: ) sevgilerr öpücükler bütün anne adaylarının kucaklarına kuzucuklar diliyorum: )
Canım bende senin gibi pek bi bilgim yok ama burdaki kızlar sağolsın çok yardımcı oldu eminim sanada yardımcı olurlar
Bende 28 günde bir adet oluyorım 27 ağustosta adet oldum 10.ve 11.gün silik çıktu 12.gün ise koyu cizgiyi gördüm
Sende 10 gün sonra yapmaya başlamışsın anladığım kadarıyla bence testi yapmaya devam et
Bende testi hep 13:00 da yapıyorum ama en az iki saat bişi yiyip içmemek gerekiyormuş
Ben koyu çizgiyi öğlen görmüştüm ama hemen ilişkiye girmedim çünkü onun içinde en az 12 saat geçmesi lazım diyorlar o yüzden sabaha karşı değerlendirdim
Allah yardımcımız olsun tez zamanda meleklerimize kavuşuruz inşallahh
canım çok teşekkürler denemeye devam edeyim ozaman bakalım nasip.. tek bir tek gün deneyip kalanlar bile var sanırm özellikle erkek bebek için.. Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı saglıklı evlat nasip etsin insallah
Tatlım daha adetime en az 9 gün var. Sanırım 5 gün kala başlarım dayanamam. Hatta bugün öyle laf olsun diye yaptım tabi bem bayaz sabahtan beri ona bakıyorum ay ıkı çizgi çıksa nasıl davranırım kime nasıl haber veririm diye hayal kuruyorum. Ama ilk ciddi testi dediğim gibi 5 yada 4 gün kala yaparım. Sen nasıl plan yaptınasimelik ne zaman yapacaksın testi ?
Canım öncelikle şunu söyleyeyim kanamanın başladığı günü 1 say yani adet tarihin 29 Ağustosgüzel anneler ve anne adayları.. ben 476434876 tane forum dolaşıp kafası yanmış durumdayım.. burda da anlatan arkadaşlarımız var ama benim kafam karıştı:S bu nedenle sizlerden yardım rica ediyorum bin kez anlatıldı demezseniz
adet döngülerim 28 günde 1 oluyor. 1 ağustosta regl oldum. Sonrasında 28 ağustos ve 29 ağustos ta gün icinde kahverengi lekelenmelerim oldu, 29u 30 agustosa baglayan gece de regl oldum.
geçen ay çocuk calısmalarına basladık ama tarih hesaplamamıştık. bu ay biraz daha garanti olsun diye su testlerden aldım bende:)
bugun saat 13:00 de bir tanesini denedim çok çok silik bir çizgi belirdi.
sorularım ise şöyle;
1)regl baslangıcım 29 agustos mu sayılıyor; oyleyse testlerı yapmaya baslamak icin geç mi kaldım bu siliklik yumurtmala bitmiştir mi demek oluyor: ( ?
2) gün içinde birkaç kez test yapmam mı gerekli?
3) saatin önemi var mı? 13:00 yanlış bir saat miydi, sıvı vs de cok almıstım o saate kadar.
4) bu testte koyu renk çizgi görünce hemen mi ilişkiye girilmeli yoksa teste devam mı edilmeli?
bana bir el atın bi akıl verin nolur: (( buarada nezaman ilişkiye girildiğinin bebeğin cinsiyeti ile alakası var mı cidden: ) sevgilerr öpücükler bütün anne adaylarının kucaklarına kuzucuklar diliyorum: )
Canım öncelikle şunu söyleyeyim kanamanın başladığı günü 1 say yani adet tarihin 29 Ağustos Sonra testi tam zamanında yapmışsın ama sen bu geceyi degerlendir çünkü testte iki çizgi görünce yumurtan 12-36 saat içinde çatlayacak demektir. Yani zaten iki çizgiden sonra zamanın var ayrıca çift çizgiden sonra diğeri silikleşmeye başlıyor o günü de değerlendiriyoruz sen yarın da yap bakalım daha net olacaktır inanıyorum ki. Test saat işçide doktorlar genelde 14-17 arası diyor ama neye göre bilemiyorum sanırım erkenden yapıp stres olmak yerine biraz da biriken idrarla akşama yakın tavsiye ediyorlar, sıvı alımını da sonlandırmana gerek yok ama abartma son iki saat wc ye gitme ve fazla fazla sıvı tüketme. Gerisi Allah'ın ol demesine kalmış ha bu arada bence çift çizgi gününü de ertesi günü de sonra da 1 gün aravererek diğer günü de değerlendir. Benim bildiklerim bunlar ben de bu ay denedim takdir Rabb'inin Allah kucaklarımızı boş bırakması sağlıklı evlatlar nasip etsin evlatla evladımızın sağlığıyla ve sevdiklerimize sınamasın inşallah. Âmin
Canım öncelikle şunu söyleyeyim kanamanın başladığı günü 1 say yani adet tarihin 29 Ağustos Sonra testi tam zamanında yapmışsın ama sen bu geceyi degerlendir çünkü testte iki çizgi görünce yumurtan 12-36 saat içinde çatlayacak demektir. Yani zaten iki çizgiden sonra zamanın var ayrıca çift çizgiden sonra diğeri silikleşmeye başlıyor o günü de değerlendiriyoruz sen yarın da yap bakalım daha net olacaktır inanıyorum ki. Test saat işçide doktorlar genelde 14-17 arası diyor ama neye göre bilemiyorum sanırım erkenden yapıp stres olmak yerine biraz da biriken idrarla akşama yakın tavsiye ediyorlar, sıvı alımını da sonlandırmana gerek yok ama abartma son iki saat wc ye gitme ve fazla fazla sıvı tüketme. Gerisi Allah'ın ol demesine kalmış ha bu arada bence çift çizgi gününü de ertesi günü de sonra da 1 gün aravererek diğer günü de değerlendir. Benim bildiklerim bunlar ben de bu ay denedim takdir Rabb'inin Allah kucaklarımızı boş bırakması sağlıklı evlatlar nasip etsin evlatla evladımızın sağlığıyla ve sevdiklerimize sınamasın inşallah. Âmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?