evet tatlım dü regl oldum. beklerken geç kalıyoruz bence. 24-36 saat deniyor ama bence sabah koyu çıft cızgıyı gordugun sabahın gecesine ve ertesi gün yine gecesine yapmalıyız yani ben bu ay böle denicem senin iğne olunca farklıolur artık.aslında dpktorun konuşkan anlayışlı birisi ise cinsiyetle ilgili sohbet açabilirsin ben bu ay gitcem hem sorcam hem bi yumutlaa günüme baksın isticem öle kısmet artık.Canim doktor ignenin yapildigi gun degil ertesi gun yani 2. ve 3. gunu 5. 7. Ve9. Gunu dedi. Alkali beslenmeyi duymustum evet. Henüz tam günum gelmedi. 2 gun var reglime gecikirse gebelik testi yapmak istiyorum. Gerci kullandigim progestan gecikmeye neden olabilirmis. Bir de oyle birsey var bebek yoksa bisuna umitlenicemGecen ay reglime yakin bir suru yaptim ovu. Testi yaptim hayal kirikligi
Sem ne yaptin canim regl oldun mu. İnsallah bebis tutunmustur bu ay
inş tutmuştur canım . keşke birde 3 yada 4 eylülde deneseydin garanti olurdu. gerçi spermlr 3-4 gün yaşayabiliyor. en kısa zamada sglıklı bir evlat kucağına alırsın inş.Kızlar merhaba , sat 19 agustos. 2 eylülde ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm 1 eylül ve 2 eylülde ilişki oldu sizce umut varmı bir yılı geçti yaa gelsin artık bebeğimizparanoyak oldum hamilelik belirtileri arıyorum kendimde
Cnm Merhaba sende Nana benziyorsun bende 22 Ağustos adet oldum 3eylülde cıft cızgı vardır biz 31 Ağustos 1-3-4 Eylül çalıştık aslında dün yanı 6 Eylül'de de niyetim vardı ama adamla küsüştük çalışma olmadı tabi. Şimdi 17 yada18 Eylül bat tarihim inşallah ikimizde bu ay hayırlı haberleri alırızKızlar merhaba , sat 19 agustos. 2 eylülde ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm 1 eylül ve 2 eylülde ilişki oldu sizce umut varmı bir yılı geçti yaa gelsin artık bebeğimizparanoyak oldum hamilelik belirtileri arıyorum kendimde
evet tatlım dü regl oldum. beklerken geç kalıyoruz bence. 24-36 saat deniyor ama bence sabah koyu çıft cızgıyı gordugun sabahın gecesine ve ertesi gün yine gecesine yapmalıyız yani ben bu ay böle denicem senin iğne olunca farklıolur artık.aslında dpktorun konuşkan anlayışlı birisi ise cinsiyetle ilgili sohbet açabilirsin ben bu ay gitcem hem sorcam hem bi yumutlaa günüme baksın isticem öle kısmet artık.
canım yeşil 08 l konuştunmu yda yazıştınmı hiç hamileydi ya merak ettim çoktandır yazmıyorda inş iyidir. öpy iyi gec.
inş tutmuştur canım . keşke birde 3 yada 4 eylülde deneseydin garanti olurdu. gerçi spermlr 3-4 gün yaşayabiliyor. en kısa zamada sglıklı bir evlat kucağına alırsın inş.
mrb canım ben de merak etmeye başlamıştım. çok şükür iyisiniz:)bulantı dönemi zor ve sinir bozucu ama olsun emeksiz hiçbirşey olmuyor. Allah sağlalim kucağına hayırlısıyla versinde gerisi geçiyor. melisle ikimizde olmadı aslında melis daaha regl olmamış umut var dememktir. benim üçüncü günüm maalesef.haklsın bekleyince kaçırıyoruz bencede. bu ay predictor aldım bugun. çitf çizgiyi gördüğüm sabahın gecesine denicem inşallah çünkü 24-36 saat deniyor ama 10 15 saat sonra bile olabilir. 3 gün üstüste deniyim diyorum bakalım zaten deneme yanılma yöntemiyle tutcak sanırım bu ovu testi. öptGünaydın kızlar, Nasıl gidiyor hala denemeleriniz sonuç vermedimiBencede siz beklediğiniz için kaçırıyosunuz sanırım. Umarım en kısa zamanda dileginize kavusursunuz. Benim hamileliğim iyi gidiyo çok şükür. Bulantı ve kusmalar beni biraz hırpalıyo ama az kaldı diye kendi kendime telkinlerde bulunuyorum artık.
aslında kaçırmış gibi durmuyorsun canım. bi gebelik testi yapsana 4-5 gün önce çok silik çizgi çıkıyor.regl belirtileri ile gebelik belirtileride aynı oluyor unutma. regl olmadıysan hala umut var demektir:) hem boşver millet aylarca uğraşıyor sabrediyor bekle bakalım bizim daha ikinci ayımız:)Canim hayirlisi olsun insallah bu ay tutar. Gec olsun guc olmasin.Druma sorarim ama acikcasi ovulasyon gunu fikrine cok inaniyorum o nedenle igne en azindan catlatacagi icin o gün her turlu iliski olacakti. İgneyi cuma gunu oldum cts ve pazar ovulasyon testinde iki gun ust uste cift cizgi vardi. O iki gunu dwgerlendirmistik. Bakalim ama benim umudum yok hasta olacakmisim gibi belirtiler. Yarin gunum ama progestandan dolayi 1 haftaya kadar adette gecikme olabilirmis. Anlayacagin ben meraktan ölecegim :) dayanamazsam kan testi yaparim. Bu arada o kadar bekleyip bir de bebek olmazsa cok uzulecegim gercekten
Yesil08den benimde haberim yok insallah hersey yolunda gidiyordur.
Optm canim
Kızlar merhaba bana da yardımcını olursanız çoook sevinirim ben 4 senedir normal yollardan anne olmaya çalışıyorum ama birtürlü olamıyorum son 1 senedir tüp bebekle uğraşıyorum ama olmuyor ilk tedavim kimyasal ikinci tedavimde düşükle sonuçlandı artık çok yoruldum normal yollardan tekrar denemeye başladım
Çok şükür eşimde ve bende sorun yok o yüzden bende ovulasyon testi alayım birde öyle deneyim dedim ama kafam çok karışık
27 . 08 . 2014 de adet oldum 10 gün sonrada testi yapmaya başladım
06. 09 . 2014 silik çıktı
07 . 09 . 2014 bitaz daha koyu
08 . 09 . 2014 ise daha da koyu çıktı
Üçgündür deniyoruz da daha ne zamana kadar denemek lazım kafam çoook karışık yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Fotoğrafları sırası ile yolluyorum
mrb canım ben de merak etmeye başlamıştım. çok şükür iyisiniz:)bulantı dönemi zor ve sinir bozucu ama olsun emeksiz hiçbirşey olmuyor. Allah sağlalim kucağına hayırlısıyla versinde gerisi geçiyor. melisle ikimizde olmadı aslında melis daaha regl olmamış umut var dememktir. benim üçüncü günüm maalesef.haklsın bekleyince kaçırıyoruz bencede. bu ay predictor aldım bugun. çitf çizgiyi gördüğüm sabahın gecesine denicem inşallah çünkü 24-36 saat deniyor ama 10 15 saat sonra bile olabilir. 3 gün üstüste deniyim diyorum bakalım zaten deneme yanılma yöntemiyle tutcak sanırım bu ovu testi. öpt
Son koydugun testte T yeterince koyulaşmış 3 günü değerlendirdiyseniz inşallah tutar.
geçmiş olsun tez zamanda inşallah kucağına alırsın. 3. test baya koyu bugun ve ertesi iki gün daha denemelisin.Kızlar merhaba bana da yardımcını olursanız çoook sevinirim ben 4 senedir normal yollardan anne olmaya çalışıyorum ama birtürlü olamıyorum son 1 senedir tüp bebekle uğraşıyorum ama olmuyor ilk tedavim kimyasal ikinci tedavimde düşükle sonuçlandı artık çok yoruldum normal yollardan tekrar denemeye başladım
Çok şükür eşimde ve bende sorun yok o yüzden bende ovulasyon testi alayım birde öyle deneyim dedim ama kafam çok karışık
27 . 08 . 2014 de adet oldum 10 gün sonrada testi yapmaya başladım
06. 09 . 2014 silik çıktı
07 . 09 . 2014 bitaz daha koyu
08 . 09 . 2014 ise daha da koyu çıktı
Üçgündür deniyoruz da daha ne zamana kadar denemek lazım kafam çoook karışık yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Fotoğrafları sırası ile yolluyorum
Değerlendirdik cnm bugün ve yarında denemek lazım mı
Bişi daha sorucam diyer adet gününe kadar hep çift cizgimi oluyor
geçmiş olsun tez zamanda inşallah kucağına alırsın. 3. test baya koyu bugun ve ertesi iki gün daha denemelisin.
ikinci cizgi genel olarak çıkıyor ama yumurtlama döneminde T cizgisi C kadar koyu yada daha koyu oluyor. Ama mesela simdi adetine 3-5 gun kala elinde kalan ovu testini yapabilrsin ve T cizgisi yine koyuysa ozaman gebelik testide yapabilirsin.
Allah razı olsun cnm çoook güzel bilgilendirdin beni
Sende hamilesin sanırım 9 ay boyunca kolay bi hamilelik yaşarsın inşallahhh
evet hep çizgi oluyor genelde ama yumurtlama döenmeindeki gibi koyu olmuyor. koyu olursa muhtemelen hamile kalmış oluyorsun.Değerlendirdik cnm bugün ve yarında denemek lazım mı
Bişi daha sorucam diyer adet gününe kadar hep çift cizgimi oluyor
evet hep çizgi oluyor genelde ama yumurtlama döenmeindeki gibi koyu olmuyor. koyu olursa muhtemelen hamile kalmış oluyorsun.
Rica ederim tez zamanda minigine kavuşursun umarım. Teşekkür ederim güzel dileklerin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?