Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bende habire kirpiklerime bakip duruyorum. Belirti bulmaya calisiyorum. ilk hamileligimi gorumcem kirpiklerime bakip anlamisti ama hamile oldugumu ogrendikten sonra soyledigi icin umursayip aynaya bakmamistim. Suan uzaktayim yoksa gidip kendimi tahlil ettiricem sen duydun mu boyle birsey.

Amaan pek inanmiyorum ben. Kafami karistiyor sozde cin takvimine gore agustosta erkek gorunuyor ama daha bebek yok ki :) Allah ol derse olur gerisi teferruat. :)
öyle canım ya. Allah bizede sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip eder inşallah.Allahım inşallah herkesin gönlünden geçeni kucağına versin. özellikle yumurtlamaya çok yakın denk getirenler tutturuyor canım. bende bu ay ovulasyonda koyu gordğum gun doktora gitcem inş.söyler herlade kaç saat sonra çatlayacağınıbirde öyle deniyim diyorum. canım bir şey sorcam ovulasyon testi yaparken tam yumurtlama zamanında koyu çıktığı gün idrarda böyle beyaz beyaz şeyler oluyormu seninde

yok canım valla ilk defa senden duydum:)

Yok canim benim daha cok iliski sonrasi bir ikigun oyle oluyor

Erkek cocuk icin en mantiklisi ovulasyon donemi. bir de erkegin et ciger turu gidalari cips gibi tuzlu seyler tuketmwsi gerekiyormus yesillik tuketmeyecek. Bir de erkek cocuk icin okunmasi gereken dua vardi onu okudum. Baskada aklima yatan olmadi canım

Son düzenleme:
Çok özür diliyorum ama şuan bu erkek çocuk meseleniz okadar saçmaki..sağlıklı hayırlı evlat dilemek yerine Allah'tan erkek olsun diye çabalıyorsunuz Allah'ın zoruna gidecek hiç çocuk sahibi olamıcaksınız diye korkunuzda yok anladığım kadarıyla..yazık boşa kürek çekiyosunuz bi gram mantıklı düşünebilseniz zaten sadece evlat sahibi olabilmeyi dilersiniz Allah ıslah etsin..

Pardonda hayirlisini sagliklisini istemedigimizi nerden cikardiniz. Ne kadar kalpten istedigimizi nereden biliyorsunuz. Amacimiz sadece evlat sahibi olmak degil elbete Rabbim lutfetmis bir kız evlat vermis ikincisinin erkek olmasini dilemekte nasil bir mantiksizlik var. Siz cok mantiklisibiz belli ki anlamadan kimin kalbinden ne gectigini bilmeden saldiriyorsunuz. Rabbim isteyen herkese hayirli bir evlat versin

canım hoşuna gitmeyen seninle alakalı olmayan yazıları atlarsan sinirin bozulmaz hiç. çok şükür ikimizinde dünyalar tatlısı 3 yaşında kzımız var. ölmüyoruz illa ikinci çocucğumuz olsun erkek olsun diye Allah onlarar uzun sağlıklı ömürler versin sadece fikir alışverişi yapıyoruz. dedimya günahı bize sen o güzel kafanı hiç yorma:)

Kusura bakmayın bi kızım var buda erkek olsun diye çabalarsanız bu Allah'a karşı gelmek olur.10tane doğursanız 10uda kız olsa şükredeceksiniz.2.ci erkek oldu ama sakat oldu veya herhangi bi kalıcı rahatsızlığı oldu erkek olmasının ne önemi kalır ???? Neyse burda kimse 5 yaşında çocuk değil evli olgun insanlar kimseye akıl verme niyetinde değilim ama farkına vardırabilirsem ne mutlu bana Allah herkesn kalbini biliyor rahat olun :)

Sizin bu tarz düşüncelerinizi kendime problem etmem edecek olanlar sizsiniz herkes rahatına baksın ben Allah'a yalvarırım gerekirse evlat sahibi olayım diye evlat sahibi olanlarda evlatlarının hep böyle sağlıklı kalmaları için dua etsinler bence neoldum değil ne olacğm demeli :)

Ben rahatim ayrica fetva vermek size kalmamis. Allaha karsi gelmiyorum elhamdulillah.ben dilegimi Rabbimden isterim o dilerse kiz dilerse erkek verir. Allahtan gelen basimla gozum ustune Ben sukrediyorum da sanirim sizin bir derdiniz var ki insanlara saldiriyorsunuz. Ara sira siz de sukretseniz iyi olur. Belli bir olgunluga sahip insanlar 40 dusunur bir soyler

Güldürdünüz beni :)))) önceki mesajlarda neler yazmışsnz şmdi neler yazıyorsunuz şmdi şükreder oldunuz yani bravo çok iyisiniz :) Derdim varsada Allah dermanımı verir keyfinize bakın ama sizin derdinizin çaresi yok ona üzülüyorum :)

tabi ki rahatima bakicam tanimadigim bir sahsin icindeki irini dokmeye calismasi keyfimi ve rahatimi bozamaz sen icini dokeceksin diye ben keyfimi kaciramam tabi ki. Bu arada yanlis yerdesin bir derdim var konusuna yazacaksin

tabi ki rahatima bakicam tanimadigim bir sahsin icindeki irini dokmeye calismasi keyfimi ve rahatimi bozamaz sen icini dokeceksin diye ben keyfimi kaciramam tabi ki. Bu arada yanlis yerdesin bir derdim var konusuna yazacaksin
Kadın milletinin susmadığını ıspatlayan, dırdır kelimesinin gerçekten yakıştığı birileri var :)

meliscigim naptn canım test yaptinmi.bak bugün kuzenden biseylr duydum.esinede kendinde bolbol limonlu soda icir.birde alkali beslenmek gerekiyorms.birde tam ilski gününü doktora tam sormalisn iğneden 2gün sonraymis sanurim.

meliscigim naptn canım test yaptinmi.bak bugün kuzenden biseylr duydum.esinede kendinde bolbol limonlu soda icir.birde alkali beslenmek gerekiyorms.birde tam ilski gününü doktora tam sormalisn iğneden 2gün sonraymis sanurim.

Canim doktor ignenin yapildigi gun degil ertesi gun yani 2. ve 3. gunu 5. 7. Ve9. Gunu dedi. Alkali beslenmeyi duymustum evet. Henüz tam günum gelmedi. 2 gun var reglime gecikirse gebelik testi yapmak istiyorum. Gerci kullandigim progestan gecikmeye neden olabilirmis. Bir de oyle birsey var bebek yoksa bisuna umitlenicem Gecen ay reglime yakin bir suru yaptim ovu. Testi yaptim hayal kirikligi
Sem ne yaptin canim regl oldun mu. İnsallah bebis tutunmustur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…