Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba bayanlar, bende birsey sormak istiyorum lh kitiyle 2 aydır deniyorum adetimin 13. günü pozitif oluyor o gunu ve ertesi günü degerlendiriyoruz ama yinede hamile kalamadım. Sizce doktora gitmelimiyim? Lh kitiyle herkez 1. yada 2. ay gebe kalıyor anladıgım kadarıyla. Kullanma kılavuzundada 3-4 ay gebelik durumu olmassa doktorunuza basvurun diyor. Yada nerede yanlıslık yapıyoruz bilemedim. Lh pozitif olsada olmasada tüm ay gün aşırı deniyoruz. Yoksa lh pozitif olana kadar hiç denemesekmi?
mrb canım, bende geçen ay başladım kullanmaya aynen 13. günde yakaladım pozitifi bir gun sonra denedim olmadı. bu ay bakalım nolcak. bence sen gün aşırı yapmakla hata yapıyorsun. çünkü spermlerin kaliteli güçlü ve yumurtayı dölleyebilecek şekilde güçlü olması gerekiyor.

slm kızlar ilk defa ovulasyon kiti aldım ve çift çizgiyi gordum.adetim duzensiz ama son adetim 33 gundu.normalde ilk testi dun yapmam gerekiyordu ama bugun yaptım çift çizgi var ve t biraz daha koyu gibi.sanırım bugun yumurtlama gunum:)) değerlendirip sonucu da yazarım inşallah,

canım üstten 4. test çubuğunda yyumurtlamış görünüyor ve gittikçe silikleşmiş yani çatlamış oluyo. umarım değerlendirmişsindir ve umarım hamiş kalırsın

9661 merhaba,çalışmalara devam ediyoruz,inşallah vesile olur..

mrb canım, bende geçen ay başladım kullanmaya aynen 13. günde yakaladım pozitifi bir gun sonra denedim olmadı. bu ay bakalım nolcak. bence sen gün aşırı yapmakla hata yapıyorsun. çünkü spermlerin kaliteli güçlü ve yumurtayı dölleyebilecek şekilde güçlü olması gerekiyor.
Merhabalar umutlunil, haklisin galiba herkes lh pozitif olana kadar bekleyip sperm kalitesini arttiriyorlar ondan dolayi 1-2 ayda hemen gebe kaliyorlar yumurtlamadan tam 14 gun sonra kanamamiz oluyor. Benim hesabima gore lh pikinden 10 saat -24 saat sonra yumurtlama oluyir onun icin lh pozitif oldugu gunu degerlendirmemiz lazim bence cunku lh pozitifliginden sonratam 14 gun sonra kanamam oluyor

Merhabalar umutlunil, haklisin galiba herkes lh pozitif olana kadar bekleyip sperm kalitesini arttiriyorlar ondan dolayi 1-2 ayda hemen gebe kaliyorlar yumurtlamadan tam 14 gun sonra kanamamiz oluyor. Benim hesabima gore lh pikinden 10 saat -24 saat sonra yumurtlama oluyir onun icin lh pozitif oldugu gunu degerlendirmemiz lazim bence cunku lh pozitifliginden sonratam 14 gun sonra kanamam oluyor[/QU

mrb canım bu defa da öyle dene bakalım. bu 10- 24 saat arasında da kesinlikle haklısın ozellikle predictor marka ovulasyon testi t çok net bir şekilde kopkoyu gösterdiği günün akşamına yada hemen sabahına denememız lazım. benim kızım var ya erkek bebek istiyorum yumurtlamayı bekliyorum ozaman geç kalınıyor anladığım kadarıyla zaten sperlerin yumurtaya ulaşması bir günü buluyor sanırım, sperm gidene kadar yumurta ölüyor galiba:( bugun regl gunum dun test yaptım çıkmadı hiç umudum kalmadı artık 2 aydır olmadı. bakalım onumuzdeki ay inş olur.
canım spermler kaç satte yumurtaya ulaşır fikrin varmı ben araştırmdım netten pek bulamadım.birde bu ay tam t yi koyu gördüğüm gün doktora gitcem bakalım yumurtlama için ne söylicek. çünkü yumurtlama gerçekleştikten sonra çok verimli olmuyormuş hamile kalmak için.erkek için de yumurtlama olduktan sonra ilişki diyorlar bende anlamadım kalakaldım
böyle:(

mrb canım bu defa da öyle dene bakalım. bu 10- 24 saat arasında da kesinlikle haklısın ozellikle predictor marka ovulasyon testi t çok net bir şekilde kopkoyu gösterdiği günün akşamına yada hemen sabahına denememız lazım. benim kızım var ya erkek bebek istiyorum yumurtlamayı bekliyorum ozaman geç kalınıyor anladığım kadarıyla zaten sperlerin yumurtaya ulaşması bir günü buluyor sanırım, sperm gidene kadar yumurta ölüyor galiba:KK43: bugun regl gunum dun test yaptım çıkmadı hiç umudum kalmadı artık 2 aydır olmadı. bakalım onumuzdeki ay inş olur.
canım spermler kaç satte yumurtaya ulaşır fikrin varmı ben araştırmdım netten pek bulamadım.birde bu ay tam t yi koyu gördüğüm gün doktora gitcem bakalım yumurtlama için ne söylicek. çünkü yumurtlama gerçekleştikten sonra çok verimli olmuyormuş hamile kalmak için.erkek için de yumurtlama olduktan sonra ilişki diyorlar bende anlamadım kalakaldım
böyle:KK43:

slm arkadaşım ,spermlerin yumurtayı bulması bir gun surmez ikşki bitiminden çok kısa bir sure sonra tuplerden geçip yumurtaya ulaşır.onemli olan yumurtanın çatlamış durumda ve spermlerin de dolleyebilecek yetenekte olması gerekir. Yumurta bir gun canlı kalır.o sure içinde etrafında onu dolleyebilecek sperm olması gerekir.inşallah hepimiz kısa surece olumlu sonuçlar alırız.

İşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız. Yumurtlama olmadan 2 gün öncesi ve yumurtlam oldugu vakitten 1 gün sonrası riskli günler. Yani 3 gün riskli. Ama en uygunu yumurtlamanın oldugu günün bir gün öncesi, cunku spermler kanaldan gecip yumurtanın catlamasını bekliyorlarmıs eger spermler yeterli kalitedelerse

slm arkadaşım ,spermlerin yumurtayı bulması bir gun surmez ikşki bitiminden çok kısa bir sure sonra tuplerden geçip yumurtaya ulaşır.onemli olan yumurtanın çatlamış durumda ve spermlerin de dolleyebilecek yetenekte olması gerekir. Yumurta bir gun canlı kalır.o sure içinde etrafında onu dolleyebilecek sperm olması gerekir.inşallah hepimiz kısa surece olumlu sonuçlar alırız.
mrb arkadaşım mantıklı söylediğin bende ovulasyn testinde koyu t yi sabah 10da yakalıyorum mesela yarın sabah aynı saatte yine yapıyorum yine koyu T. bende o akşamı değerlendiriyorum. akıntımda o iki çok yoğun oluyor ama hamile kalamadım işte. spermlerdede sıkıntı yok çok şükür.

mrb arkadaşım mantıklı söylediğin bende ovulasyn testinde koyu t yi sabah 10da yakalıyorum mesela yarın sabah aynı saatte yine yapıyorum yine koyu T. bende o akşamı değerlendiriyorum. akıntımda o iki çok yoğun oluyor ama hamile kalamadım işte. spermlerdede sıkıntı yok çok şükür.
ben bir kez test yaptım onda da koyu t yi yakaladım.inşallah yumurta da çatlamıştır da emeklerimiz boşa gitmez

ben bir kez test yaptım onda da koyu t yi yakaladım.inşallah yumurta da çatlamıştır da emeklerimiz boşa gitmez
inşallah canım ya istemesen pat diye hamile kalırsın isteyince de olmuyor:( benim bugun regl gunum daha olmadım, dun gebelik testi yaptım negatif çıktığı halde hala umut ediyoruum acaba ı diye insan neyi isterse ona inanaıyor:(

Kızlar hamileligini ovulasyon testinden ogrenen varmi.
Adetten kac gun once bakmak lazim.Adetime yaklasik 4 gün var ovulasyon testi yaptim ama ikinci çizginin tam koyu mu olmasi gerek gebelik varsa? Testimi yorumlarmisiniz hamile olma ihtimalim var mi?
Bu arada14 gün önce çatlatma ignesi oldum

Flasli ve flassiz resim

Eklentiler

• 20140905_151714.jpg
    20140905_151714.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 105
  • 20140905_151649.jpg
    20140905_151649.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 118
Kızlar hamileligini ovulasyon testinden ogrenen varmi.
Adetten kac gun once bakmak lazim.Adetime yaklasik 4 gün var ovulasyon testi yaptim ama ikinci çizginin tam koyu mu olmasi gerek gebelik varsa? Testimi yorumlarmisiniz hamile olma ihtimalim var mi?
Bu arada14 gün önce çatlatma ignesi oldum

Flasli ve flassiz resim
cım mrb inşallah hemilesindir. ama benım geçen ay böyleydi hamile kalamamışım. en c kadar koyu hatta ondan ahah koyu olması gerekiyormuş:( benimde dün regl günümdü bugun olmadım ama butun belirtiler de var zaten:( erkek bebek denıcez diye geç mi kalıyoruz Melisciğim bilemiyorum:( bilgisayar başında araştırma yapmaktan bi hal oldum herkes tutturuyr bizde neden olmuyor anlamadım. sen sanrıım çatlatma iğnesi kullnmıştın dimi

cım mrb inşallah hemilesindir. ama benım geçen ay böyleydi hamile kalamamışım. en c kadar koyu hatta ondan ahah koyu olması gerekiyormuş:KK43: benimde dün regl günümdü bugun olmadım ama butun belirtiler de var zaten:KK43: erkek bebek denıcez diye geç mi kalıyoruz Melisciğim bilemiyorum:KK43:
bilgisayar başında araştırma yapmaktan bi hal oldum herkes tutturuyr bizde neden olmuyor anlamadım. sen sanrıım çatlatma iğnesi kullnmıştın dimi

Evet canim igne oldum doktorum gecikince geldedi ama insan merak ediyor iste. Belki de gec kaliyoruz gercekten. ben de senin gibiyim devamli tlf elimde, bilgisayarin basinda arastiriyorum. insallah bu ay tutar canim. Allah isteyen herkese versin.Benim hic umudum yok :( kizimda ilk ay tedavisiz hamile kalinca bu da oyle olur sandim :( sen adete kac gun kala ovulasyon testini yapmistin. Bu ay ovulasyon testine bakmadin mi gebelik var mi diye

Evet canim igne oldum doktorum gecikince geldedi ama insan merak ediyor iste. Belki de gec kaliyoruz gercekten. ben de senin gibiyim devamli tlf elimde, bilgisayarin basinda arastiriyorum. insallah bu ay tutar canim. Allah isteyen herkese versin.Benim hic umudum yok :KK43: kizimda ilk ay tedavisiz hamile kalinca bu da oyle olur sandim :KK43: sen adete kac gun kala ovulasyon testini yapmistin. Bu ay ovulasyon testine bakmadin mi gebelik var mi diye
baktım canım çok silikti. zaten sabah da gebelik testi yaptım bişey çıkmadı yani yine olmadı anlayacağın. temmuzda t yi koyu yakaladıktan sonra silikleşmesini bekledim kaçırdım diye düşündü.m. bu ayda T yi koyu gördüm bir gün sonra yine aynı saatte yaptım koyu gördüm akşamını değerlendirdim niye olmadı anlamadım. canım doktor sana hangi günler ilişki dedi. cinsiyetle ilgili bir konuşma yaptımı. çatlatma iğnesi olanların genelde oğlu oluyormuş

''Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi). Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı.'' canım bak yeni bir yazı okudum yoksa ıkımızde eylül ayındamı kalcaz:)

[QUOTE, post: 36781016, member: 612939"]baktım canım çok silikti. zaten sabah da gebelik testi yaptım bişey çıkmadı yani yine olmadı anlayacağın. temmuzda t yi koyu yakaladıktan sonra silikleşmesini bekledim kaçırdım diye düşündü.m. bu ayda T yi koyu gördüm bir gün sonra yine aynı saatte yaptım koyu gördüm akşamını değerlendirdim niye olmadı anlamadım. canım doktor sana hangi günler ilişki dedi. cinsiyetle ilgili bir konuşma yaptımı. çatlatma iğnesi olanların genelde oğlu oluyormuş[/QUOTE]
Belki gec dollenmistir sen yinede bir iki gun bekle kan testi yaptir mutlaka
Druma cinsiyeti hic sormadim. Bana igne olduktan sonraki iku gun pespese ve diger gunler gun asiri dedi toplam 5 gun.
Catlatma ugnesiyle de ilk ay hamile kalana hic denk gelmedim :KK43:

Amaan pek inanmiyorum ben. Kafami karistiyor sozde cin takvimine gore agustosta erkek gorunuyor ama daha bebek yok ki :) Allah ol derse olur gerisi teferruat. :)

Back