Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hiç sanmıyorum bi sakıncası olcagının. Yumurtlama gunleri ile diger gunler arasında bi fark yok zaten.

Ilk olcak ama omiycak galiba hormonlrmds problem varmis obur ay yumurta takibine baslanicak doktorun teki cocugun olmaz dedi bnde bi kimyasal gecrdm ama 2aydir bsey yok umudumda yok daha
Umutsuz olma canim benim hemsire arkadasimda senin gibiydi simdi oglu 3yasinda. Sen elinden geleni yap duaet opt

Valla cıft cızgıyı gordukten 24 saat sonra dıyolar ama bilmiyorum. Ama bu seferde kaçırılabılıyo
canım erkek için ne zaman olmalı ?
Bende temmuxda erkek icin denedim.cift cizguyi ikigun koyu gordum sonra siliklesmeye baslayincs denedim kacirdim sanirim olmadi.bu ay da tyi cden daha koyu gordukten sonraki gun yine test yaptim t yine c den daha koyuydu ogunu degerlndirdim bakalim kismet artik.bu ayda olmazsa onumuzdeki ay koyu t yi gordugim gun denicem.ozaman da erkek olurmu bilmiyom bu konuyla yorum yapan oek yok

Aslında bu konuda kesin bişey söylenmesi cok zor ya. elimizdeki aparatlarla yumurtlamayı takip etmeye calısıyoruz tahmini davranıyoruz içimizde olanları bilmiyoruz bile oyuzden cinsiyet için denemek bence risk yani.

Aslında bu konuda kesin bişey söylenmesi cok zor ya. elimizdeki aparatlarla yumurtlamayı takip etmeye calısıyoruz tahmini davranıyoruz içimizde olanları bilmiyoruz bile oyuzden cinsiyet için denemek bence risk yani.
Dogru soyluyosun canim ya.ama deneyipte tutturan cok fazla cok bilindik bi yontem. Bi doktor da ayni seyi soylemis ve cok kisiden duydum bu yontemi. Ben denkgetiremedim beceremedm sanirim

canım bende 27 sinde saat 16.00 da t c den çok koyuydu gece 11 de yaptım esitti.bizde sabah 7 de çalışma yaptık ve 28 akşam 10 da inşaAllah tutmuştur bakalım nasip kısmet.
bugün öğlen yaptım testi tamamen silik değil ama c den açık

inşallah tutmuştur canım ya. aslında tam denk gelmiş gibi duruyor kesin tutmuştur. sende erkek istiyorsun sanırım. zaten koyu çıktıktan 24- 36 saat sonra diyor bende bu ay seninki gibi denendim ama 19 unda aksam 8de yaptım T c den daha koyuydu, 20sınde sabah 10 da tekrar yaptım yine T c den daha koyuydu bende akşam 10 gibi falan denedim inş tutmuştur. geçen ay olmadı tek işlki olmuştu bu ay yine tek ilişki oldu. müsait olamadık misafir vardı. bugun netten okudum erkek için tek ilişki olmalı diyor. seyrek ilşki ile y spermlerinin sayısı artıyormuş. benimkide tesadüf ıkı aydır tek çalışma oldu inş tutmuştur. bugun gebelik testi yaptık negatif hatta ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik bile çıkmadı hiç görünmedi reglim 4 eylül inşallah olmam

evet canım erkek istiyorum Allah nasip ederse.seninde inşaAllah tutmuştur.canım daha 6 gün var çıkmaz şimdi zaten.

Merhaba bayanlar, bende birsey sormak istiyorum lh kitiyle 2 aydır deniyorum adetimin 13. günü pozitif oluyor o gunu ve ertesi günü degerlendiriyoruz ama yinede hamile kalamadım. Sizce doktora gitmelimiyim? Lh kitiyle herkez 1. yada 2. ay gebe kalıyor anladıgım kadarıyla. Kullanma kılavuzundada 3-4 ay gebelik durumu olmassa doktorunuza basvurun diyor. Yada nerede yanlıslık yapıyoruz bilemedim. Lh pozitif olsada olmasada tüm ay gün aşırı deniyoruz. Yoksa lh pozitif olana kadar hiç denemesekmi?

Kızlar merhaba, bu ay bende deniyorum, benim testlerimide yorumlarmısınız

Eklentiler

• image.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 126

canım benimde bu ay 3. denemem bende senin gibi düşünüyordum geçen hafta doktara gittim sordum ama doktor bu durumun normal olduğunu söyledi 1 yıldan sonra sorun olabilirmiş yani belki zamanı değildir sabırla devam et bence Allahım ne zaman nasip ederse o zaman olur.

Kızlar merhaba, bu ay bende deniyorum, benim testlerimide yorumlarmısınız
canım üstten 4. test çubuğunda yyumurtlamış görünüyor ve gittikçe silikleşmiş yani çatlamış oluyo. umarım değerlendirmişsindir ve umarım hamiş kalırsın

Isallah.Tabiki Allahin elinde olan birsey ben sadece elimizden geleni yapmak adina eksik birsey yapmak istemiyorum. Gerisi Allaha kalmis. Ama lh kitiyle degilde normal seyrinde 1 sene gebelik olmazsa doktora gitmek gerekiyor. Senin konustugun doktor lh kiti kullandigini bildigi haldemi 1 sene diyor

Kızlar merhaba
Bende bu ay ovu kiti yaptım t çizgisinin c den koyu oldugu gün ve devamındaki 3 gün içinde ilişki oldu. Dogru günlermiydi acaba diye merak ediyorum siz ne diyosunuz????

evet canım söyledim ovülasyon testi kullaanıyorum diye

Kızlar merhaba
Bende bu ay ovu kiti yaptım t çizgisinin c den koyu oldugu gün ve devamındaki 3 gün içinde ilişki oldu. Dogru günlermiydi acaba diye merak ediyorum siz ne diyosunuz????
canım in şaAllah doğru günlerdir bende aynen senin gibi yaptım beklemedeyim :) Allahım tez zamanda göbişlerimizi doldursun :)

kızlar mrb reglime 3 gün kala gebelik testi yaptım sonuç negatif sanırım bu ay yine olmadı. ovulasyon testimde 2. ayım ama sanırım olmadı. t çizgisini koyu gördükten bir gün sonra denedik ama yine kaçırdım sanırım. ya anlamadığım t yi koyu görünce 24- 36 saat deniyor. bende erkek bebek için bekliyorum sonrada geç kalıyorum sanırım bi fikir verin lütfen sinir oldum ben bu işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…