- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Canim iki gece mi gulen yuz cikti hepTeşekkür ederim evet şuan hamileyim umarım allah sonuna kadar gitmeyi nasip eder hepimize tattırırır bu duyguları.
Ben ilk yanıp sönen gulen yüzü gordum o gece ilişki olmadı ertesi gun sabit gülenyüz gördüm o gece ve bir sonraki gece oldu.
Canim iki gece mi gulen yuz cikti hep
sali yaptim T hic belirmedi dun ve bugun yaptim.birde yani kacirdim ovu gununu sence
Ben 20 sinde gebelik testi yaptim negatif cikti batim 26 agustos..ovi testi yaptim az once ikinci cizgi belli ama silikartik guluyorum harekerlerime aynanin karsina gecip belirti ariyorum paranoyaklastim iyice nasipten ote köy yok kizlar..
Ben 20 sinde gebelik testi yaptim negatif cikti batim 26 agustos..ovi testi yaptim az once ikinci cizgi belli ama silikartik guluyorum harekerlerime aynanin karsina gecip belirti ariyorum paranoyaklastim iyice nasipten ote köy yok kizlar..
canım mrb nasılsın. ben bugun ovulason testi yaptım t cızgısı sılık çıktı. reglim 4 eylül erken mi yaptım sence yoksa bu ay yine mi olmadı ofoooooofffCanım hıc belirmemesi yada silik olması farketmıyo ovu gunu ıcın mutlaka T Cile aynı koyulukta yada T daha koyu olcak.
mrb canım bende 4 eylülde reglim. 13. gün yumurtlama günümü yakaladım ilişki de oldu. bugun de ovulasyon testi yaptım acaba hamilemiyim diye ama çok silikti. geçen ay da hamile kalamadım. inş bu defa ben de sende hamilesinidir. beklemsi çok sinir bozucuBende vazgectim bu ay testten.. 2eylul regl gunum sonrasina bakicezz artik
merhaba canım ikimizde erkek bebek için uğraşıyorduk inş bu ay hamile kalmışsındır. sanırım rwgl günü ve ya bir gün önce ovulasyon testi yapınca test sanki pozitif gibi koyu ikinci çizgi belirmesi gerwkiyormuş gebelik varsamrb canım bende 4 eylülde reglim. 13. gün yumurtlama günümü yakaladım ilişki de oldu. bugun de ovulasyon testi yaptım acaba hamilemiyim diye ama geçen ay da hamile kalamadım. inş bu defa ben de sende hamilesinidir. beklemsi çok sinir bozucu
Selam canim hakkimizda hayirlisi olsun oncelikle beklemek ölumden betermrb canım bende 4 eylülde reglim. 13. gün yumurtlama günümü yakaladım ilişki de oldu. bugun de ovulasyon testi yaptım acaba hamilemiyim diye ama çok silikti. geçen ay da hamile kalamadım. inş bu defa ben de sende hamilesinidir. beklemsi çok sinir bozucu
Aslında test yapsan ilk idrarla cikabilir.ben kizimi reglim e tam 6gün kala öğrenmiş tim.bende 12.ve13.gün t yi daha koyu gördüm.13.gün çalışma oldu:) hatta 14.gün uzayan akıntı oldu çok yoğun tam yakaladı diye düşünüyor ama bilmiyorum artık.acaba erkek bebek istiyorm ya böyle deneyimi hamile kalmıyorum diye kendimi suçluyor.senin ilk bebis mi olcak ınşSelam canim hakkimizda hayirlisi olsun oncelikle beklemek ölumden beterreglime 6 gun var depresif haldeyim bende 15 ve 16.gunde c ile t cizgisi hemen hemen ayniydi resimde koydum bi kac sayfa geride bak istersen valla belkide kacrdm ben ovu gununu ardarda yapmadim pek cunku ..
Ilk olcak ama oda olmiycak galiba hormonlrmds problem varmis obur ay yumurta takibine baslanicak doktorun teki cocugun olmaz dedi bnde bi kimyasal gecrdm ama 2aydir bsey yok umudumda yok dahaAslında test yapsan ilk idrarla cikabilir.ben kizimi reglim e tam 6gün kala öğrenmiş tim.bende 12.ve13.gün t yi daha koyu gördüm.13.gün çalışma oldu:) hatta 14.gün uzayan akıntı oldu çok yoğun tam yakaladı diye düşünüyor ama bilmiyorum artık.acaba erkek bebek istiyorm ya böyle deneyimi hamile kalmıyorum diye kendimi suçluyor.senin ilk bebis mi olcak ınş
Kızlar yardım edin bugün ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanılacagı hakkında fikrim yok.kullanma kılavuzu türkçe degil bu testi kullanan lütfen nasıl kullanıldıgnı yazabilirmi
Kızlar yumurta ne zaman çaylar sizce?
canım erkek için ne zaman olmalı ?T'nin koyu oldugunu gördügün gün eger cinsiyet ayrımı yoksa degerlendirmeye başlayın bence
canım erkek için ne zaman olmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?