Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canim iki gece mi gulen yuz cikti hep

Ben 20 sinde gebelik testi yaptim negatif cikti batim 26 agustos..ovi testi yaptim az once ikinci cizgi belli ama silik artik guluyorum harekerlerime aynanin karsina gecip belirti ariyorum paranoyaklastim iyice nasipten ote köy yok kizlar..

Ovu testi her dönemde ıkıncı cizgiyi verebiliyo eger ovu testini gebelik ıcın yaptıysanız mutlaka tnın daha belirgin olması gerekiyo. Merak etmeyın o belirti aarayışına hepımız gırdık:)

Ben 20 sinde gebelik testi yaptim negatif cikti batim 26 agustos..ovi testi yaptim az once ikinci cizgi belli ama silik artik guluyorum harekerlerime aynanin karsina gecip belirti ariyorum paranoyaklastim iyice nasipten ote köy yok kizlar..

arkadaşım al benden de o kadar. dün ve bugün hiç test yapmadım zaten acayip negatifim bilemiyorum ikimiz içinde hayırlısı inşallah canımızda can vardır :)

Bende vazgectim bu ay testten.. 2eylul regl gunum sonrasina bakicezz artik

Canım hıc belirmemesi yada silik olması farketmıyo ovu gunu ıcın mutlaka T Cile aynı koyulukta yada T daha koyu olcak.
canım mrb nasılsın. ben bugun ovulason testi yaptım t cızgısı sılık çıktı. reglim 4 eylül erken mi yaptım sence yoksa bu ay yine mi olmadı ofoooooofff

Bende vazgectim bu ay testten.. 2eylul regl gunum sonrasina bakicezz artik
mrb canım bende 4 eylülde reglim. 13. gün yumurtlama günümü yakaladım ilişki de oldu. bugun de ovulasyon testi yaptım acaba hamilemiyim diye ama çok silikti. geçen ay da hamile kalamadım. inş bu defa ben de sende hamilesinidir. beklemsi çok sinir bozucu

merhaba canım ikimizde erkek bebek için uğraşıyorduk inş bu ay hamile kalmışsındır. sanırım rwgl günü ve ya bir gün önce ovulasyon testi yapınca test sanki pozitif gibi koyu ikinci çizgi belirmesi gerwkiyormuş gebelik varsa
geçen ay benimde olmadı pkolu olduğum için dr gittim drum tedaviye başlattı klomen kullandım cuma günü de çatlatma iğnesi oldum. bakalım bebiş olacak mı. halbu ki kızımda hapı bıraktığım ay gebe kalmıştım. çok üzgünüm erkek çocuk isterken bebek sahibi olamama korkusu sardı

Selam canim hakkimizda hayirlisi olsun oncelikle beklemek ölumden beter reglime 6 gun var depresif haldeyim bende 15 ve 16.gunde c ile t cizgisi hemen hemen ayniydi resimde koydum bi kac sayfa geride bak istersen valla belkide kacrdm ben ovu gununu ardarda yapmadim pek cunku ..

Aslında test yapsan ilk idrarla cikabilir.ben kizimi reglim e tam 6gün kala öğrenmiş tim.bende 12.ve13.gün t yi daha koyu gördüm.13.gün çalışma oldu:) hatta 14.gün uzayan akıntı oldu çok yoğun tam yakaladı diye düşünüyor ama bilmiyorum artık.acaba erkek bebek istiyorm ya böyle deneyimi hamile kalmıyorum diye kendimi suçluyor.senin ilk bebis mi olcak ınş

Kızlar yumurta ne zaman çaylar sizce?

Eklentiler

• 1409146309003.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 166
Kızlar yardım edin bugün ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanılacagı hakkında fikrim yok.kullanma kılavuzu türkçe degil bu testi kullanan lütfen nasıl kullanıldıgnı yazabilirmi

Eklentiler

• 20140827_195934.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 150
Ilk olcak ama oda olmiycak galiba hormonlrmds problem varmis obur ay yumurta takibine baslanicak doktorun teki cocugun olmaz dedi bnde bi kimyasal gecrdm ama 2aydir bsey yok umudumda yok daha

Kızlar yardım edin bugün ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanılacagı hakkında fikrim yok.kullanma kılavuzu türkçe degil bu testi kullanan lütfen nasıl kullanıldıgnı yazabilirmi

Canım bunu regly aralıgına göre hesapladıktan sonra her sabah ilk idrarın ile yapıyosun. yanıp sönen gülen yüz görünce verimlilik yukseliyo demek Sabit gülen yüz gördügündede en verimli zamanın demek. Zaten sabit gülen yüzü gördügün zaman o gülen yuz 3 gun ekranda kalıyo silinmiyo bidaha yapmana gerek kalmaz. Verimli olmadıgın günlerdede 0 işereti gibi bisey beliriyo zaten ekranda.

yanıp sönen gülen yüz oldugu zaman o günleri degerlendirmeye başlamanı öneririm.

Merhaba; yumurtlama günlerinde ilişkiye girdikten sonraki gün denize girmenin gebe kalmaya bir zararı var mıdır, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen. Bu hafta 25 - 1 i arası hesaplarıma göre ovulasyon günlerim gün aşırı birlikte oluyoruz ama Pazar günü denize gidebiliriz, denize girmemin bir riski var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…