- 2 Haziran 2019
- 242
- 246
- 23
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben yeni katılıyorum. Doktorumuz pcos olduğumu söyledi.1 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. İlk defa bu ay ovulasyon testi denemeye başladım. Ekte testin sonuçları var teşekkürler![]()
Ay pardon 13 degil, en üstteki testi ne zaman yaptın orda pik yapmıs testinMerhaba ben yeni katılıyorum. Doktorumuz pcos olduğumu söyledi.1 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. İlk defa bu ay ovulasyon testi denemeye başladım. Ekte testin sonuçları var teşekkürler![]()
15.gün yaptim canım dün de yaptim onuda ekleyeyim. Bugün 17.günüm
Dün yukarıda ki gibiydi bugün belli belirsiz çatlama olmuş mu oluyor bu15,16,17,18 önemli günler canım bunların hepsini değerlendir. Güzel haberlerini alalım inşallah![]()
Dün yukarıda ki gibiydi bugün belli belirsiz çatlama olmuş mu oluyor bu
Gerçekten mi inşallah tutar 1 yıldır deniyoruz hiç gebelik geçirmedimEvet silikleşmeye başladıysa çatlama olmuştur canım
Gerçekten mi inşallah tutar 1 yıldır deniyoruz hiç gebelik geçirmedim![]()
Amin inşallah Rabbim dileyen herkese versinİnşallah canım hayırlısı olsum![]()
Şiddetli bir kasık ağrısı çekiyorum bu yumurtlamadan kaynaklı mı oluyor15,16,17,18 önemli günler canım bunların hepsini değerlendir. Güzel haberlerini alalım inşallah![]()
Şiddetli bir kasık ağrısı çekiyorum bu yumurtlamadan kaynaklı mı oluyor
Gerçekten mi peki hamile misin şuan canımEvet canım olabilir. Benim kanamam bile oluyordu
Gerçekten mi peki hamile misin şuan canım
Ne güzel ovulasyon testi ile mi olduEvet 21 haftalık çok şükür
Ne güzel ovulasyon testi ile mi oldu
Maşallah ne güzel Bende de durum böyle 1 yıloldu neredeyse doğal yollarla olmadı instagramda bi sayfaya denk geldim deneyeyim dedim şimdi beklemedeyimEvet canım ovulasyon testiyle denediğim 2.ay oldu çok şükür. Daha öncesinde bir yıl denedim gebe kalmayı olmayınca birde bunu denedim
Maşallah ne güzel Bende de durum böyle 1 yıloldu neredeyse doğal yollarla olmadı instagramda bi sayfaya denk geldim deneyeyim dedim şimdi beklemedeyim
Evet baktırdım ama bişey yok dedi doktor ultrasonda baktı pco var dediHormonlarına baktırdınmı hiç canım