• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testi kullananlar

HANNOVER7541

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
60
21
38
34
merhaba , ovülasyon testi kullanlar var mı? Nasıl kullandınız, ben pek beceremedim sanırım. ve kullanıp olumlu sonuçlar alan var mı?

Meraba öncelikle. Enn iyi sonucu almak için hergun aynı saatte yapmanız lazım. İlk idrar olmayacak ve yapmadan bir iki saat önce sıvı alımını bırakmanız gerek
T çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada ondan koyu olduğu zaman pik oluyor yunurtlamıs oluyorsunuz sonra tekrar test yapılıyor bir gün sonra çatlamışsa Eger silikleşiyor ve test yapmayı artık bırakıp adet gecikmesini bekleyebilir siniz adetin 11 gününde başlamakta yarar var ovulasyon testlerine

Kızlar bundan anlayan var mı ovu testi bugün 13. Günüm

Eklentiler

• CB2FAB51-BBDE-4D58-B000-EE54A3D4B6AF.jpeg
    CB2FAB51-BBDE-4D58-B000-EE54A3D4B6AF.jpeg
    126,9 KB · Görüntüleme: 30
Yok kuzum 6 mayısta bitti. Döngümde 2 aydır 24-25 gün gibi. Kasık ağrım da var iki üç gündür anlamadım
Kasık ağrısı yumurtlama belirtisi canım senin 1 2 güne koyulaşır değerlendir mutlaka bu günleri silik diye değerlendirmemezlik yapma rahim kendini hazırlasın sperme alışsın 🙏

Kasık ağrısı yumurtlama belirtisi canım senin 1 2 güne koyulaşır değerlendir mutlaka bu günleri silik diye değerlendirmemezlik yapma rahim kendini hazırlasın sperme alışsın 🙏
Valla söylemesi ayıp cumartesi pazartesi salıyı değerlendirdik. İnşallah yarın da pik olur da onu değerlendirirşm

Back