Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlar yardiminiza ihtiyacim var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulumse0099

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
41
10
88
35
Resimde görünen cizgilerin hangisini dikkate almaliyim?
95618F28-C669-437E-B456-5497DC9D29FD.jpeg

Canım testlerine fazlamı idrar damlatiyorsun
Dağılmış bayağı
Kaçıncı gün bunlar öyle yazsaydın keske

Canım 3 damla idrar yeterli. Ayrıca testti en az 3-4 saat bekleyip yapmalı 2 saat öncesinden sıvı alımını kesmelisin mümkünse aynı saatlerde yapmalısın. T çizgisi C ile aynı veya koyu ise pozitif oluyor bazılarında düşük LH'a bağlı aynı olmayabiliyor ama diğer günlere oranla bariz koyulaşıyor. Senin gördüğüm en koyu sonucun 6 numara ancak siklus döneminin uzunluğuna ve yarınki testine göre dikkate almak lazım LH yükselince yumurtalığa çatla konutu gidiyor ve 12 ila 36 saate çatlıyor. Çatlayınca da yine silikleşiyor.

4 -5 damla damlatiyorum ama galiba biraz fazla olmus tesekkur ederim cevaplariniz icin 30 gun adet araligim normalde 17 - 18. Gune denk geliyo bugun 10. Gunum ama cizgilerden anladigim acaba erken mi yumurtluyorum ?

Canım testlerine fazlamı idrar damlatiyorsun
Dağılmış bayağı
Kaçıncı gün bunlar öyle yazsaydın keske
Her gun iki test yapiyorum canim sabah ve aksam ayni saatlerde yapmaya dikkat ediyorum bugun son adetimin 10. Gunu adet döngüm 30 gun ama cizgilere gore erken yumurtladim galiba diye düşünüyorum

Canım 3 damla idrar yeterli. Ayrıca testti en az 3-4 saat bekleyip yapmalı 2 saat öncesinden sıvı alımını kesmelisin mümkünse aynı saatlerde yapmalısın. T çizgisi C ile aynı veya koyu ise pozitif oluyor bazılarında düşük LH'a bağlı aynı olmayabiliyor ama diğer günlere oranla bariz koyulaşıyor. Senin gördüğüm en koyu sonucun 6 numara ancak siklus döneminin uzunluğuna ve yarınki testine göre dikkate almak lazım LH yükselince yumurtalığa çatla konutu gidiyor ve 12 ila 36 saate çatlıyor. Çatlayınca da yine silikleşiyor.
O kadar az sivi tuketiyorumki sirf testler dogru olsun diye umarim denk getirebilirim :) bakalim yarin tekrarlayim

O kadar az sivi tuketiyorumki sirf testler dogru olsun diye umarim denk getirebilirim :) bakalim yarin tekrarlayim
Her gun iki test yapiyorum canim sabah ve aksam ayni saatlerde yapmaya dikkat ediyorum bugun son adetimin 10. Gunu adet döngüm 30 gun ama cizgilere gore erken yumurtladim galiba diye düşünüyorum

Bana 15. Gün tam pik olur gibi geldi seninki

Canım 2 kez yapmana gerek yok bir kere akşamüstü yap 2 saat öncesinden sıvı alma 2 3 damla yeterli gelir ben 19. Günümde yumurtlamıştım sağdaki çizgi soldakinden koyu olacak ondan sonra yunurtlama gerçekleşiyor

Canım 2 kez yapmana gerek yok bir kere akşamüstü yap 2 saat öncesinden sıvı alma 2 3 damla yeterli gelir ben 19. Günümde yumurtlamıştım sağdaki çizgi soldakinden koyu olacak ondan sonra yunurtlama gerçekleşiyor
Benimkiler de gerceklesmedi daha demekki canim o zaman tesekkur ederim dikkate alicam

Canım az sıvı da sağlığın için iyi değil sanki. Günde iki kez yapmana gerek yok. Bir tane yeter sanki. 6 en koyusu ama 6 pozitif sayılmaz canım. Biraz eken başlamışsın yapmaya benim de 30 günde bir 15'i koyu 16 gibi yumurtladım herhalde ve bariz pozitif devam etti birkaç gün 6 güne kadar sürebiliyormuş bir de bu testleri akıntın da destekliyor şefaf akıntın varsa test de pozitifse o dönemi kaçırma ;)

Canım az sıvı da sağlığın için iyi değil sanki. Günde iki kez yapmana gerek yok. Bir tane yeter sanki. 6 en koyusu ama 6 pozitif sayılmaz canım. Biraz eken başlamışsın yapmaya benim de 30 günde bir 15'i koyu 16 gibi yumurtladım herhalde ve bariz pozitif devam etti birkaç gün 6 güne kadar sürebiliyormuş bir de bu testleri akıntın da destekliyor şefaf akıntın varsa test de pozitifse o dönemi kaçırma :KK66:
Haklisin canim ama sirf net olsunda kacirmayim diye bu ugraslarim ilk defa yaptigim icin biraz acemilik oldu hemen baslayim dedim Tam ovulasyon donemimle tutcak gibi o zaman

Back