Ben ovulasyon testini kullanmaya basladim ilk baslarda silik olan cizgi sonradan hafif koyulasti ve 5 gundur koyu sekilde yumurtalıklarım az calısıyor ondanmı acaba anlayamıyorum koyu cizgi cikarmı adetten sonraki 3.gün başladım avulasyona .
Ben 3 ay once dusuk yaptim adetm duzensiz o yuzden aldim testleri ama kafam cok karistı. Testi uyguladiktan 10 dk sonra bakiyorum hala silik 15 dk sonra koyulasıor kac dk bekleyince dogru sonuc verir biliyormusnuz
Ben 3 ay once dusuk yaptim adetm duzensiz o yuzden aldim testleri ama kafam cok karistı. Testi uyguladiktan 10 dk sonra bakiyorum hala silik 15 dk sonra koyulasıor kac dk bekleyince dogru sonuc verir biliyormusnuz
Allah nasip eder ins isteyen herkese .
Benim 3.5 aylık dusuk oldu hic bi sorun yoktu oysaki ilk gebeligimdi cok uzuldum 3 ay gecti birde ovulasyon denemek istedim