• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlar lütfen fikir verebilirmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

YsmnakyL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2020
78
17
38
31
Ben ovulasyon testini kullanmaya basladim ilk baslarda silik olan cizgi sonradan hafif koyulasti ve 5 gundur koyu sekilde yumurtalıklarım az calısıyor ondanmı acaba anlayamıyorum koyu cizgi cikarmı adetten sonraki 3.gün başladım avulasyona .

Eklentiler

• 20200902_122846.webp
    20200902_122846.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 20200901_130416.webp
    20200901_130416.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 42
Canım daha pik olmamış T C kadar koyu olmalı ondan sonra silileşmeye başlar çatlamış olur

Ben 3 ay once dusuk yaptim adetm duzensiz o yuzden aldim testleri ama kafam cok karistı. Testi uyguladiktan 10 dk sonra bakiyorum hala silik 15 dk sonra koyulasıor kac dk bekleyince dogru sonuc verir biliyormusnuz

Ben 3 ay once dusuk yaptim adetm duzensiz o yuzden aldim testleri ama kafam cok karistı. Testi uyguladiktan 10 dk sonra bakiyorum hala silik 15 dk sonra koyulasıor kac dk bekleyince dogru sonuc verir biliyormusnuz
Aynı testi kullanıyorum ilk onuncu dakika doğru sonuçtur on dakika sonrası dikkate alma

Youtubeda videolar var kesinlikle izleyin çok detaylı öğrenirsiniz

Bnde bu ay ilk denemeyle hamile kaldm ama malesef kimyasal gebelik oldu 1 ay ara verip tekrar testlere devam edecgm insallah sennde bu ay olur

Bnde bu ay ilk denemeyle hamile kaldm ama malesef kimyasal gebelik oldu 1 ay ara verip tekrar testlere devam edecgm insallah sennde bu ay olur
Allah nasip eder ins isteyen herkese .
Benim 3.5 aylık dusuk oldu hic bi sorun yoktu oysaki ilk gebeligimdi cok uzuldum 3 ay gecti birde ovulasyon denemek istedim

Bugun bu sekilde cikti ovulasyon gerceklesmismidir

Eklentiler

• 20200903_131926.webp
    20200903_131926.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 30
Back
X