Ben ovulasyon testini kullanmaya basladim ilk baslarda silik olan cizgi sonradan hafif koyulasti ve 5 gundur koyu sekilde yumurtalıklarım az calısıyor ondanmı acaba anlayamıyorum koyu cizgi cikarmı adetten sonraki 3.gün başladım avulasyona .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı testi kullanıyorum ilk onuncu dakika doğru sonuçtur on dakika sonrası dikkate almaBen 3 ay once dusuk yaptim adetm duzensiz o yuzden aldim testleri ama kafam cok karistı. Testi uyguladiktan 10 dk sonra bakiyorum hala silik 15 dk sonra koyulasıor kac dk bekleyince dogru sonuc verir biliyormusnuz
Youtubeda videolar var kesinlikle izleyin çok detaylı öğrenirsinizBen 3 ay once dusuk yaptim adetm duzensiz o yuzden aldim testleri ama kafam cok karistı. Testi uyguladiktan 10 dk sonra bakiyorum hala silik 15 dk sonra koyulasıor kac dk bekleyince dogru sonuc verir biliyormusnuz
Anladm ozaman ole dikkate alirim kuruyunca hepsi aynı oluyor anlayamiyorsunda sonrasindaAynı testi kullanıyorum ilk onuncu dakika doğru sonuçtur on dakika sonrası dikkate alma
Evet sen en iyisi onuncu dakika resmini çek ona göre değerlendirme yapAnladm ozaman ole dikkate alirim kuruyunca hepsi aynı oluyor anlayamiyorsunda sonrasinda
Peki canım siz ole diyorsanz cok tesekkur ederim .ilk deneme olunca bide sabırsızlanıyor insanCanim zaten yumurtlama olunca baya koyu oluyor anlarsn daha olmams boyle olmasida normal suan
Allah nasip eder ins isteyen herkese .Bnde bu ay ilk denemeyle hamile kaldm ama malesef kimyasal gebelik oldu 1 ay ara verip tekrar testlere devam edecgm insallah sennde bu ay olur
Canim zaten yumurtlama olunca baya koyu oluyor anlarsn daha olmams boyle olmasida normal suan
Insallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sennde bu ay kucagin dolar![]()