Laboquick testi bende denedim tam 2 ay ve dogru düzgün yumurtlamayı göstermedi pek verim alamadımBen daha once gittigidiyordan almistim toplu olarak labaquik diye bir test
Bu ay da instagramdaki bir gebenin gunlugunden aldim onlar daha iyi daha hasssas digerlerine gore
Ben de oyle dedim bi de onu deniyelimLaboquick testi bende denedim tam 2 ay ve dogru düzgün yumurtlamayı göstermedi pek verim alamadımBakalim bende oradan alirim belki bi ondan almadim cunku bi de orayi deneyelim :)
Sen ne zamandir deniyosun canimBen de oyle dedim bi de onu deniyelim
Hangisinden en cok memnun kaldin :)Bende labquick kullanıyorum ,daha önce innovita kullanmıştım
İnnovita sanki daha güzeldi ama pik olduğu gün aynı idrarla ikisini de yaptım aynı şekilde çıktı sonuçHangisinden en cok memnun kaldin :)
Yaklasik 2 yildir deniyorum. 2 basarisiz asilamam varSen ne zamandir deniyosun canim
Anladim canim :)İnnovita sanki daha güzeldi ama pik olduğu gün aynı idrarla ikisini de yaptım aynı şekilde çıktı sonuç
Önemli olan yapmadan en az 2 saat önce bişeyler içmemek ve aynı saatlerde yapmak özellikle tavsiye edilen 11-16 arası canımAnladim canim :)
Aynen biliyorum canimÖnemli olan yapmadan en az 2 saat önce bişeyler içmemek ve aynı saatlerde yapmak özellikle tavsiye edilen 11-16 arası canım
Anladim canimYaklasik 2 yildir deniyorum. 2 basarisiz asilamam var
Peki ya sen ne zamandır istiyorsunAnladim canim
Ben 2 bucuk senelik evliyim 1 seneye yakindir istiyoruz ikimizdede sorun yok ama olmuyorPeki ya sen ne zamandır istiyorsun
Hakkinizda hayirlisi olsun insalllahBen 2 bucuk senelik evliyim 1 seneye yakindir istiyoruz ikimizdede sorun yok ama olmuyor
Kizlar bende kullanıyorum innovita bende ovulasyon testi diye bı siteden vermiştim o ay yumurtlama olmuştu ama hamile kalmadım bilmiyorum ki doğrumu nedir ama 3 senedir istiyoruz biz Allah büyük ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?