• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTI KULLANANLAR BURAYA 🌺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oyku1414

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
636
320
23
Merhaba kızlar adete 5 gün kaldı eger adet olursam ovulasyon testine devam edecegim. Önceden 6 ay denemistim ama olmamıştı son kez bir ay daha denemeyi düşünüyorum.
Siz hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz bir de en önemlisi nereden alıyorsunuz? Cevaplarsanız cok sevinirim :)

Ben daha once gittigidiyordan almistim toplu olarak labaquik diye bir test
Bu ay da instagramdaki bir gebenin gunlugunden aldim onlar daha iyi daha hasssas digerlerine gore

Ben daha once gittigidiyordan almistim toplu olarak labaquik diye bir test
Bu ay da instagramdaki bir gebenin gunlugunden aldim onlar daha iyi daha hasssas digerlerine gore
Laboquick testi bende denedim tam 2 ay ve dogru düzgün yumurtlamayı göstermedi pek verim alamadım 😒 Bakalim bende oradan alirim belki bi ondan almadim cunku bi de orayi deneyelim :)

Laboquick testi bende denedim tam 2 ay ve dogru düzgün yumurtlamayı göstermedi pek verim alamadım 😒 Bakalim bende oradan alirim belki bi ondan almadim cunku bi de orayi deneyelim :)
Ben de oyle dedim bi de onu deniyelim

Bende labquick kullanıyorum ,daha önce innovita kullanmıştım

Kızlar ben labquick kullandım ama memnun kalmadım. Bence en iyisi predictor biraz pahalı ama gerçekten gösteriyor

Kizlar bende kullanıyorum innovita bende ovulasyon testi diye bı siteden vermiştim o ay yumurtlama olmuştu ama hamile kalmadım bilmiyorum ki doğrumu nedir ama 3 senedir istiyoruz biz Allah büyük ne diyim 🙏🙏

Back