• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi kullananlar bilgi verebilir mi¿

gizem_nr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
24
2
1
23
Kızlar merhaba. Bi senelik evliyim 6 7 ay korunduktan sonra çocuk yapmaya karar verdik. Adetlerim düzensiz 4 aydır istiyoruz bende Ovulasyon testi yapmaya karar verdim ama nedense hep böyle çıkıyor bilgi verir misiniz :)

Eklentiler

• IMG_8491.jpeg
    IMG_8491.jpeg
    158,3 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar merhaba. Bi senelik evliyim 6 7 ay korunduktan sonra çocuk yapmaya karar verdik. Adetlerim düzensiz 4 aydır istiyoruz bende Ovulasyon testi yapmaya karar verdim ama nedense hep böyle çıkıyor bilgi verir misiniz :)
Benimde testim böyle şuan bizde 1 yışdor deniyoruz bu ay sureklı pozitif gösteriyor

hamile olabilir misiniz bazen üzerine adet görme oluyor çünkü
Ben suan adetimin 9.gunundeyim 4 gündür ovulasyon yapıyorum, ve bu ay klomen tedavisine başladım bitti 5 günlük ve şuan estrofem kullanıyorum 2 gün kaldı acaba bu yüzden mi böyle gözüküyor cumartesi kontrolüm var

Eklentiler

• 17036168438945905583650654690683.jpg
    17036168438945905583650654690683.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 35
Ben suan adetimin 9.gunundeyim 4 gündür ovulasyon yapıyorum, ve bu ay klomen tedavisine başladım bitti 5 günlük ve şuan estrofem kullanıyorum 2 gün kaldı acaba bu yüzden mi böyle gözüküyor cumartesi kontrolüm var
markası nedir testlerin , bende ovulasyon testi ile hamile kaldım 2 yasına gırcek bebeğim şu an
Ama çubuk test kullandım strip test dedıklerinden bu kaset testler durdukça koyulaşıyor o yüzden anlaması zor olabiliyor

Son iki testte koyulaşma daha cok belirginleşmeye başlamış , bu gunleri değerlendirebilirsiniz

Labaquick eskidende bunu kullanıyordum hiç böyle olmuyordu
ben inovita marka kullandım ince pembe çubuklar şeklindeydi instagramdan minnakkurabiyelerr sayfasından almıştım yanlış hatırlamıyorsam sevgi hanımdı ; kendisi ilgili bir bayandı baya güzel yönlendirdi. Ben ilk aydan pozitifi görmüştüm

Kızlar benimki de hep silik çikiyor yeni kullanmaya başladım bu ay adet mi oldum ne oldum hiç anlamadım iki günlük bir akıntı şeklinde oldu bitti, başladim yapmaya ama hep aynı şekilde silik çıkıyor niye acaba ya

Kızlar benimki de hep silik çikiyor yeni kullanmaya başladım bu ay adet mi oldum ne oldum hiç anlamadım iki günlük bir akıntı şeklinde oldu bitti, başladim yapmaya ama hep aynı şekilde silik çıkıyor niye acaba ya
devam edin genelde 10-15 . testlerde yumurtlama görünüyor , kaçıncı gundesiniz

7. Gündeyim hepsi aynı siliklikte olunca bende mi sorun var dedim kaçıncı günde koyulaşmaya başlıyor ki acaba
Yok daha erken devam edin , kişiye göre değişiyor yumurtlama adet olmaya yakın bile yumurtlama gören oluyor . O yüzden devam edin her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek 😊

Back