Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi kullananlar bilgi verebilir mi¿
- Konu Sahibi gizem_nr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile ovulas testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Benimde testim böyle şuan bizde 1 yışdor deniyoruz bu ay sureklı pozitif gösteriyorKızlar merhaba. Bi senelik evliyim 6 7 ay korunduktan sonra çocuk yapmaya karar verdik. Adetlerim düzensiz 4 aydır istiyoruz bende Ovulasyon testi yapmaya karar verdim ama nedense hep böyle çıkıyor bilgi verir misiniz :)
Ya hayırlısı tabiki ama anlayamadım devam ediyorum araştırdım bazılarında silik sonradan da koyulaşmamış bi sorun da yok pcos gibiBenimde testim böyle şuan bizde 1 yışdor deniyoruz bu ay sureklı pozitif gösteriyor
- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
hamile olabilir misiniz bazen üzerine adet görme oluyor çünküNe oldu sonucunuz benimde şuan hep pozitif anlayamıyorum
Ya size bir kaç bir şey sorabilir miyimmmmhamile olabilir misiniz bazen üzerine adet görme oluyor çünkü
- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
tabii , yardımcı olabileceğim bir konuysa :))Ya size bir kaç bir şey sorabilir miyimmmm
Ben suan adetimin 9.gunundeyim 4 gündür ovulasyon yapıyorum, ve bu ay klomen tedavisine başladım bitti 5 günlük ve şuan estrofem kullanıyorum 2 gün kaldı acaba bu yüzden mi böyle gözüküyor cumartesi kontrolüm varhamile olabilir misiniz bazen üzerine adet görme oluyor çünkü
Eklentiler
- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
markası nedir testlerin , bende ovulasyon testi ile hamile kaldım 2 yasına gırcek bebeğim şu anBen suan adetimin 9.gunundeyim 4 gündür ovulasyon yapıyorum, ve bu ay klomen tedavisine başladım bitti 5 günlük ve şuan estrofem kullanıyorum 2 gün kaldı acaba bu yüzden mi böyle gözüküyor cumartesi kontrolüm var
Ama çubuk test kullandım strip test dedıklerinden bu kaset testler durdukça koyulaşıyor o yüzden anlaması zor olabiliyor
- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Son iki testte koyulaşma daha cok belirginleşmeye başlamış , bu gunleri değerlendirebilirsinizBen suan adetimin 9.gunundeyim 4 gündür ovulasyon yapıyorum, ve bu ay klomen tedavisine başladım bitti 5 günlük ve şuan estrofem kullanıyorum 2 gün kaldı acaba bu yüzden mi böyle gözüküyor cumartesi kontrolüm var
TeşekkürlerSon iki testte koyulaşma daha cok belirginleşmeye başlamış , bu gunleri değerlendirebilirsiniz
- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
ben inovita marka kullandım ince pembe çubuklar şeklindeydi instagramdan minnakkurabiyelerr sayfasından almıştım yanlış hatırlamıyorsam sevgi hanımdı ; kendisi ilgili bir bayandı baya güzel yönlendirdi. Ben ilk aydan pozitifi görmüştümLabaquick eskidende bunu kullanıyordum hiç böyle olmuyordu
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
devam edin genelde 10-15 . testlerde yumurtlama görünüyor , kaçıncı gundesinizKızlar benimki de hep silik çikiyor yeni kullanmaya başladım bu ay adet mi oldum ne oldum hiç anlamadım iki günlük bir akıntı şeklinde oldu bitti, başladim yapmaya ama hep aynı şekilde silik çıkıyor niye acaba ya
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
7. Gündeyim hepsi aynı siliklikte olunca bende mi sorun var dedim kaçıncı günde koyulaşmaya başlıyor ki acabadevam edin genelde 10-15 . testlerde yumurtlama görünüyor , kaçıncı gundesiniz
- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Yok daha erken devam edin , kişiye göre değişiyor yumurtlama adet olmaya yakın bile yumurtlama gören oluyor . O yüzden devam edin her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek7. Gündeyim hepsi aynı siliklikte olunca bende mi sorun var dedim kaçıncı günde koyulaşmaya başlıyor ki acaba
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Tamam teşekkür ederim ☺Yok daha erken devam edin , kişiye göre değişiyor yumurtlama adet olmaya yakın bile yumurtlama gören oluyor . O yüzden devam edin her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek
Maalesef tekrar başka bi marka test alıp deneyeceğimNe oldu sonucunuz benimde şuan hep pozitif anlayamıyorum