amin canım hayırlısı olsun.sen geç yumurtladıysan ilişkiden sonra 15 gün bekle test yapmak için.ancak sonuç verir daha yeniymiş madem sabretmen lazım.inşallah gebelik testindede görürüz o çift çizgiyi :)
İnşallah canim ya her ay umutlaniyorum sonrada hüsrana ugruyorum o yüzden bu ay içimden gelmiyor umutlanmak artik nasip ne diyelim düşünmemek takmamak lazim
İnşallah canim ya her ay umutlaniyorum sonrada hüsrana ugruyorum o yüzden bu ay içimden gelmiyor umutlanmak artik nasip ne diyelim düşünmemek takmamak lazim
aynı şeyi bende yaşadım, ilk kez bu ay kullandım iki gün üst üste aynı şeyi gördüm, anlamsız geldi bıraktım, koyu iki çizgi göremedim, üstelik doktorda muayne etti 2.gün(test yaptığım 2.gün), yumurtan hazır dedi ama çatladı mı çatlamadı mı söylemedi, ona da ayrı gıcık oldum, bilen biri bizi aydınlatırsa iyi olur bayanlar. :44:
Mrb canlar ovu testi gebelik testi gibi degil biraz farkli silik ciktigi zaman negatif demek iki cizgide ayni koyulukta ciktigi zaman pozitif oluyor.......dongunuze göre adetten sonra yapmaya basliyoruz iki cizgiyi gorup calisma yapıyoruz cizgiler ne zaman siliklesmeye baslarsa test yapmayi birakiyoruz.....
Hee birde bi ark dr yumurtan hazir demis ama test silik cikmis ya yumurtan tam catlamaya hazir degildir yada testlerin icindede yazar en az iki saat bisey yiyip icmek yok wc ye gitmek yok eger boyle yapilirsa koyu çizgi yakalanir eger fazla sıvı alinirsa idrardaki lh daha az.gectigi icin silik cikar yumurtlama gununde
canim sen isini garantiye al adet bittikten sonra bin calis bi gun bos gec boylelikle her halukarda tutturmus olursun kiii hic bi sorun yoksa olur ins.... Ne kadar zamandır istiyorsun dr gidiomusun aklina takilan bisey varsa sor
BEN DE ÖYLE DÜNÜYORDUM AMA ben DE EŞİM DE YOĞUN çalıştığımZ için ÇOK ZORLAMA OLUYOR..sonra çift çizgiyi gördük ama halimiz kalmadı..dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldukkk
mrb bu konuda benmde yardıma ihtiyacım var bu testi adet bittikten sonra her gün mü yapıyoruz ve hangi marka daha iyi acaba önerdiğiniz bi marka var mı ????
çok eskilerde kalmış ama bende aldım ovulasyon testi bir kere biraz silik çizgi çıktı aynı zamanda yumurtalama takişbi yaptırdım yumurtalarımın olgunlaşmadığını öğrenmiş oldum böyle durumla karşılaşan var mı?