ovulasyon testı kullananlar bana yardımcı olurmusunuz lutfennnn

İnşallah canim ya her ay umutlaniyorum sonrada hüsrana ugruyorum o yüzden bu ay içimden gelmiyor umutlanmak artik nasip ne diyelim düşünmemek takmamak lazim

canım sen hmile misin. hamileleik günlüğün var

ben çift çizgiyi gördükten sonra artık yapmaya gerek yok diye biliyorum. BU ÇİFT ÇİZGİ YUMURTANIN 2/3 GÜN İÇİNDE ÇATLAYACAĞINI BELİRTMEKTEE

canim sen isini garantiye al adet bittikten sonra bin calis bi gun bos gec boylelikle her halukarda tutturmus olursun kiii hic bi sorun yoksa olur ins.... Ne kadar zamandır istiyorsun dr gidiomusun aklina takilan bisey varsa sor

BEN DE ÖYLE DÜNÜYORDUM AMA ben DE EŞİM DE YOĞUN çalıştığımZ için ÇOK ZORLAMA OLUYOR..sonra çift çizgiyi gördük ama halimiz kalmadı..dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldukkk

mrb bu konuda benmde yardıma ihtiyacım var bu testi adet bittikten sonra her gün mü yapıyoruz ve hangi marka daha iyi acaba önerdiğiniz bi marka var mı ????

çok eskilerde kalmış ama bende aldım ovulasyon testi bir kere biraz silik çizgi çıktı aynı zamanda yumurtalama takişbi yaptırdım yumurtalarımın olgunlaşmadığını öğrenmiş oldum böyle durumla karşılaşan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…