haklısın ...dğru dediklerin ben kullanmadım henüz çünkü pkoluyum ve kiloluyum 10 15 kilo verdikten sonra bende başlayacağım ovul testine ...stres herseyin nedeni o zaten ....sıkıntı yapmayın takıntı yapmayın olmuyor diye sakın ...bildiğim kadarıyla reglolduğunuz 1. günüden itibaren ayın ve 10. günügenelde yumurtlama oluyor ama testi yapmayı ihmal etmeyin ...
Çift çizgiyi gördükten sonra bir daha test yapmaya gerek yok. Yumurtlama gerçekleştiği için test zaten silikleşmeye başlar... Ben hamileliğe karar verir vermez günde yarım folbiol(folik asit) kullanmaya başladım. Tabi yarım kullanılması doktorumun bana tavsiyesiydi. Gebelik düşünüyorsan öncesinde muhakkak doktora git ve kontrollerini yaptır canım
Slm bende ovulasyon testi aldim ilkini adetim bittigi aksam 6. Gun yaptim koyu cikti 7. Gun yaptim biraz koyu cikti 8 ve 9 da cikmadi sizce ben napmaliyim
Ya yine ben test silik cikmisti bikere koyulastiktan sonra silik vizgiden somra dahada koyulasti dun aksam silik cizgi cikti hani diyosunuz ya birinvi cizgiden daha koyu hayir okaar olmadi ama koyuydu biz calistik ben yine dunde calistim hesaba gore bugun yumuttlama afedersnz ama ic camasiri bilerek beyaz giydim sarimsi bi akintinolmus bu yumurtlama belirtisimi
Testten teste farkediyordur herhalde. Benim kullandığım test de öyle aman aman ilkinden koyu falan olmamıştı. İki çizgi de normal düzeyde koyuydu işte. İdrarını çok bekletmen de önemli zaten bunun için. Sarımsı değil de, şeffaf uzayan bir akıntı oluyor yumurtlamada
Slm kizlar ya bu çift çizgiyi tam olarak ne zmn yakaliycam acaba son testin fotosunu yukleyebilsem ikinci çizgi koyulasti ama bu koyuluk yeterli mi nerden foto yukleyebilirm
canım işine yarar mı bilmiyorum artık ama konuya cevap ver dedikten sonra bi ataç görüyosun yukarda ordan ekleniyo fotoğraf. son durum ne :) ?
Yakaladim çift çizgiyi ve değerlendirdikten artik beklemedeyim ama su labaquik erken gebelik testinin kullanimi nasil ve ilişkiden kaç gün sonra sonuç verir biliyormusun
hadi hayırlısı.canım erken gebelik testi kullanmadım hiç şu 3 liralık testlerden kullandım ben adete 1 gün kala pozitif gösteriyo silik de olsa
Yakaladim çift çizgiyi ve değerlendirdikten artik beklemedeyim ama su labaquik erken gebelik testinin kullanimi nasil ve ilişkiden kaç gün sonra sonuç verir biliyormusun
kaçıncı gün oldu yumurtlaman
Adetinin 27. Günü oldu yani ayin 23unde daha yeni bende geç yumurtlayanlardanim
hadi canımm. tatlım ben bu ay ilk kez kullancam da ovülasyon sen kaçıncı gün başladın kaç gün yaptın? iki çizgide aynı koyulukta mı olmalıymış öyle mi çıktı seninki? ilk hamileliğim kürtajla son buldu da yeniden başa döndüm
hadi canımm. tatlım ben bu ay ilk kez kullancam da ovülasyon sen kaçıncı gün başladın kaç gün yaptın? iki çizgide aynı koyulukta mı olmalıymış öyle mi çıktı seninki? ilk hamileliğim kürtajla son buldu da yeniden başa döndüm
Canim ben adetm bittikten 3 4 gün sonra basladim ve daha yeni çift çizgiyi gördüm evet ilk çizgi kadar koyu oluyor çift çizgiyi gördükten sonra bir gün daha yapip birakabilirsin testi sonuçta bi kere yumurtlama oluyor ben biraktim simdi beklemedeyim. Hic üzülme allah hayirlisini versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?