- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 27
- Konu Sahibi Emel akdelun
-
Canım bunu suya tut dağınıklık gider çizgiler kalır sadece çok damlatinca oluyor boyleAdetim bitti ve bugun 5.gunu ilk defa kullaniyorum boyle oldu rengi dagildi acaba bozukmudur yoksa normalmi
Canım öyle dedin de laboquick 3 4 damla yazıyor prospektüsünde 4 damla yaptım şimdiye kadar sence hattamı ettim canim ?Üç damla dan fazla olmamalı canım dağılmış
Hangi marka bu canim? Birde hangi saate yaptın testiAdetim bitti ve bugun 5.gunu ilk defa kullaniyorum boyle oldu rengi dagildi acaba bozukmudur yoksa normalmi
Dört bu markaya fazla geliyor canım emin ol dört ay kullandım. Üç den fazla olmamalıCanım öyle dedin de laboquick 3 4 damla yazıyor prospektüsünde 4 damla yaptım şimdiye kadar sence hattamı ettim canim ?
Ozaman bende bugünden itibaren 3 yapım sağol canim..Dört bu markaya fazla geliyor canım emin ol dört ay kullandım. Üç den fazla olmamalı
Laboguick markasiHangi marka bu canim? Birde hangi saate yaptın testi
Tuttum duzeldi canim tsk ederim ovulasyon testiylemi gebe kaldin canim ne zaman basliyorsun adet bitince Ben ertesi gunu yaptim hatami ettim acabaCanım bunu suya tut dağınıklık gider çizgiler kalır sadece çok damlatinca oluyor boyle
Ne zaman basliyorsun testi kullanmaya adet bittikten hemen ertesi gunu yaptim yanlismi yaptim acabaOzaman bende bugünden itibaren 3 yapım sağol canim..
Yanlis yapmamissiniz bende adet bitiminden hemen sonra başlamıştım her gun ayni saatte yapmaya dikkat edinNe zaman basliyorsun testi kullanmaya adet bittikten hemen ertesi gunu yaptim yanlismi yaptim acaba
Bir gun arayla yapsak olmazmiYanlis yapmamissiniz bende adet bitiminden hemen sonra başlamıştım her gun ayni saatte yapmaya dikkat edin
Merhaba ben de ovulasyon testiyle hamile kaldim her gun yapin daha iyi,benm yumurtlamam gecti 18.gunde gordum pik noktasini o yuzden sabirla yapmak gerekiyor,umarim en kisa zamanda guzel haberler alirsinizBir gun arayla yapsak olmazmi
Canim birsey sormak istiyorum benim adetim bitmisti iliski sonrasi yine biraz geldi AMA Ben oglen yine test yaptim gecersizmi olur yani yanlis sonuc mu verir az kanama olduktan sonraMerhaba ben de ovulasyon testiyle hamile kaldim her gun yapin daha iyi,benm yumurtlamam gecti 18.gunde gordum pik noktasini o yuzden sabirla yapmak gerekiyor,umarim en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?