Merhaba canım bende bu testten aldım ince olandan bana sonuç verdi ama üsttekinden hiç alamamıştım bakalım yumurtlamayı iki kere gördümMerhaba güzel anne adayları bugün adetin 13.günü bu ay laboquick ovulasyon testi aldım toptan. strip olanıda gecen ay instagramdan bir gebenin g. sayfasından almıstım ikisini bir yapıyorum ve sonuca bakar mısınız laboquick daha net çıkardı şaşırdım cidden laboquicke güvenmiyodum ama yanılmışım. İki testte aynı anda yapıldı. Genelde yumurtlamam 15 i gibi oluyor bekleyip göreceğiz bakalım nasıl gösterecek. Sizlerin durumları nasıl yumurtlamayı yakaladınız mı?
Lab. Markası ovulasyonda çok çok iyi canımMerhaba güzel anne adayları bugün adetin 13.günü bu ay laboquick ovulasyon testi aldım toptan. strip olanıda gecen ay instagramdan bir gebenin g. sayfasından almıstım ikisini bir yapıyorum ve sonuca bakar mısınız laboquick daha net çıkardı şaşırdım cidden laboquicke güvenmiyodum ama yanılmışım. İki testte aynı anda yapıldı. Genelde yumurtlamam 15 i gibi oluyor bekleyip göreceğiz bakalım nasıl gösterecek. Sizlerin durumları nasıl yumurtlamayı yakaladınız mı?
O strip testi 1 seneye yakındır kullanıyorum gösterdiği oldu ama hiç tutmadı canım ya o yüzden marka olarak diğerine gectimMerhaba canım bende bu testten aldım ince olandan bana sonuç verdi ama üsttekinden hiç alamamıştım bakalım yumurtlamayı iki kere gördümne çıkacak ortaya
Aynen canım öyleymiş ben gecen sene bir kac ay denemiştim bu laboquicki göstermemişti bu sene tekrar şans verdim güzel gidiyo bakalım yumurtlamayıda yakalar inşallah sende durumlar nasılLab. Markası ovulasyonda çok çok iyi canım
Bende kullanıyorum ilk defa acaba sizce pik olmuş mu? Ilk yaptığımda sanki koyuluk daha coktu 12 13 14 günlerdeMerhaba güzel anne adayları bugün adetin 13.günü bu ay laboquick ovulasyon testi aldım toptan. strip olanıda gecen ay instagramdan bir gebenin g. sayfasından almıstım ikisini bir yapıyorum ve sonuca bakar mısınız laboquick daha net çıkardı şaşırdım cidden laboquicke güvenmiyodum ama yanılmışım. İki testte aynı anda yapıldı. Genelde yumurtlamam 15 i gibi oluyor bekleyip göreceğiz bakalım nasıl gösterecek. Sizlerin durumları nasıl yumurtlamayı yakaladınız mı?
Kuzum 14 gün pik olurmuş gibi olmus ama bence daha olmamıs olabilir. Testler kurumıs ya anlasılmıyor. 14.gün yaptıgında nasıldı c kadar koyumuydu t cizgisiBende kullanıyorum ilk defa acaba sizce pik olmuş mu? Ilk yaptığımda sanki koyuluk daha coktu 12 13 14 günlerde
Normalde 25 gunde bir adet oluyorum bat 19 şubatEki Görüntüle 2587022 Eki Görüntüle 2587024
Böyleydi. Acaba daha olmadi mi kiKuzum 14 gün pik olurmuş gibi olmus ama bence daha olmamıs olabilir. Testler kurumıs ya anlasılmıyor. 14.gün yaptıgında nasıldı c kadar koyumuydu t cizgisi
Aynı değil ama bi yükselme olmus en yinede degerlendirseydin canım ama testi yapmaya devam et derim
Bende çikolata kisti de var ondan mi acaba?. 6 tane var elimde devam edicem bitene kadar belki o zaman koyulaşır. Sabah akşam mi yapmak daha iyi testi ben günde 1 defa yapıyorum bazen iki yaptığım oldu ama bilemedimAynı değil ama bi yükselme olmus en yinede degerlendirseydin canım ama testi yapmaya devam et derim
Sabah aksama hic gerek yok canım kafan karısır oyle. Günde bir yapılıyor öğleden sonra 3 4 gibi yapabilirsin her gün aynı saat olmak şartıylaBende çikolata kisti de var ondan mi acaba?. 6 tane var elimde devam edicem bitene kadar belki o zaman koyulaşır. Sabah akşam mi yapmak daha iyi testi ben günde 1 defa yapıyorum bazen iki yaptığım oldu ama bilemedim
Teşekkür ederim canim yanitladigin icin kalp koyduğum günleri değerlendirdikSabah aksama hic gerek yok canım kafan karısır oyle. Günde bir yapılıyor öğleden sonra 3 4 gibi yapabilirsin her gün aynı saat olmak şartıyla
İnşallah tutar canım tutacagı varsa tek ilişki ile bile tutuyor. Bende sen gibi her ay ümitliyim ama ay sonu yelkenle suya iniyorTeşekkür ederim canim yanitladigin icin kalp koyduğum günleri değerlendirdikHadi inşallah bu ay ümitliyim gerçi her ay umitliyimde ☺
Inşallah Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bebisler versin inşallahİnşallah tutar canım tutacagı varsa tek ilişki ile bile tutuyor. Bende sen gibi her ay ümitliyim ama ay sonu yelkenle suya iniyor
İnşallah canım bu ay olurAynen canım öyleymiş ben gecen sene bir kac ay denemiştim bu laboquicki göstermemişti bu sene tekrar şans verdim güzel gidiyo bakalım yumurtlamayıda yakalar inşallah sende durumlar nasıl
İnan bende öyleyim adet olunca takmıcam diyorum yumurtlama yakalayınca bi umut oluyor bidahaki adete kadar insan takıyor tuttu mu tutmadı mı test yap adet gecikmesi derken hop adet oluyorum her ay böyle geçiyorInşallah Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bebisler versin inşallahZaten hamile olduğumu öğrensem ilk buraya kocaman harflerle konu açıcam bat gelince üzülüyorum ama her ay yine yeniden bir umutla devam ediyoruz akışına bırakamıyorum bi takmasam
Varikoseldenmi ameliyat olacak canımİnşallah canım bu ay olurben de öyle bekliyorum hamile kalcağım günü eşime ameliyat dediler. Artık ne zaman olursa ameliyat .
Evet canım. Ama kararsız tekrar test verdik bakalım nasıl gelecek kadın doğumcu artık gelmene gerek yok sende bi sıkıntı yok dedi.Varikoseldenmi ameliyat olacak canım
O zaman ameliyat icin acele etmeyin derim canım kac senelik evlisinizEvet canım. Ama kararsız tekrar test verdik bakalım nasıl gelecek kadın doğumcu artık gelmene gerek yok sende bi sıkıntı yok dedi.
3 bitti canımO zaman ameliyat icin acele etmeyin derim canım kac senelik evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?