Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTİ KULLANAN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oyku1414

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
636
320
23
Merhaba güzel anne adayları bugün adetin 13.günü bu ay laboquick ovulasyon testi aldım toptan. strip olanıda gecen ay instagramdan bir gebenin g. sayfasından almıstım ikisini bir yapıyorum ve sonuca bakar mısınız laboquick daha net çıkardı şaşırdım cidden laboquicke güvenmiyodum ama yanılmışım. İki testte aynı anda yapıldı. Genelde yumurtlamam 15 i gibi oluyor bekleyip göreceğiz bakalım nasıl gösterecek. Sizlerin durumları nasıl yumurtlamayı yakaladınız mı?

Eklentiler

• 20200208_173216.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 202
Merhaba canım bende bu testten aldım ince olandan bana sonuç verdi ama üsttekinden hiç alamamıştım bakalım yumurtlamayı iki kere gördüm ne çıkacak ortaya

Lab. Markası ovulasyonda çok çok iyi canım

Merhaba canım bende bu testten aldım ince olandan bana sonuç verdi ama üsttekinden hiç alamamıştım bakalım yumurtlamayı iki kere gördüm ne çıkacak ortaya
O strip testi 1 seneye yakındır kullanıyorum gösterdiği oldu ama hiç tutmadı canım ya o yüzden marka olarak diğerine gectim

Bende kullanıyorum ilk defa acaba sizce pik olmuş mu? Ilk yaptığımda sanki koyuluk daha coktu 12 13 14 günlerde
Normalde 25 gunde bir adet oluyorum bat 19 şubat

Aynı değil ama bi yükselme olmus en yinede degerlendirseydin canım ama testi yapmaya devam et derim
Bende çikolata kisti de var ondan mi acaba?. 6 tane var elimde devam edicem bitene kadar belki o zaman koyulaşır. Sabah akşam mi yapmak daha iyi testi ben günde 1 defa yapıyorum bazen iki yaptığım oldu ama bilemedim

Bende çikolata kisti de var ondan mi acaba?. 6 tane var elimde devam edicem bitene kadar belki o zaman koyulaşır. Sabah akşam mi yapmak daha iyi testi ben günde 1 defa yapıyorum bazen iki yaptığım oldu ama bilemedim
Sabah aksama hic gerek yok canım kafan karısır oyle. Günde bir yapılıyor öğleden sonra 3 4 gibi yapabilirsin her gün aynı saat olmak şartıyla

Sabah aksama hic gerek yok canım kafan karısır oyle. Günde bir yapılıyor öğleden sonra 3 4 gibi yapabilirsin her gün aynı saat olmak şartıyla
Teşekkür ederim canim yanitladigin icin kalp koyduğum günleri değerlendirdik Hadi inşallah bu ay ümitliyim gerçi her ay umitliyimde

Teşekkür ederim canim yanitladigin icin kalp koyduğum günleri değerlendirdik Hadi inşallah bu ay ümitliyim gerçi her ay umitliyimde ☺
İnşallah tutar canım tutacagı varsa tek ilişki ile bile tutuyor. Bende sen gibi her ay ümitliyim ama ay sonu yelkenle suya iniyor

İnşallah tutar canım tutacagı varsa tek ilişki ile bile tutuyor. Bende sen gibi her ay ümitliyim ama ay sonu yelkenle suya iniyor
Inşallah Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bebisler versin inşallah Zaten hamile olduğumu öğrensem ilk buraya kocaman harflerle konu açıcam bat gelince üzülüyorum ama her ay yine yeniden bir umutla devam ediyoruz akışına bırakamıyorum bi takmasam

Aynen canım öyleymiş ben gecen sene bir kac ay denemiştim bu laboquicki göstermemişti bu sene tekrar şans verdim güzel gidiyo bakalım yumurtlamayıda yakalar inşallah sende durumlar nasıl
İnşallah canım bu ay olur ben de öyle bekliyorum hamile kalcağım günü eşime ameliyat dediler. Artık ne zaman olursa ameliyat .

İnan bende öyleyim adet olunca takmıcam diyorum yumurtlama yakalayınca bi umut oluyor bidahaki adete kadar insan takıyor tuttu mu tutmadı mı test yap adet gecikmesi derken hop adet oluyorum her ay böyle geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…