Sıvı alımına olabildiğince dikkat ediyorum. Çok su içen biriyim. Aynı saatte yapmıyorum ama her gün.Olmamış canım daha. Sıvı alımına ve saatlerine dikkat ediyor musun
Bi gün daha koyu olup sonraki gün silikleşmesi normal mi? Ben ilk defa deniyorum, bilmiyorum o yüzden.Olmamış canım daha. Sıvı alımına ve saatlerine dikkat ediyor musun
Ben gündüz ve akşam şeklinde ilerledim akşam pik yakaladım bu markayı kullanıyordum bendeSıvı alımına olabildiğince dikkat ediyorum. Çok su içen biriyim. Aynı saatte yapmıyorum ama her gün.
Benimde öyle olduğu çok oldu. 16.gün pik gördümBi gün daha koyu olup sonraki gün silikleşmesi normal mi? Ben ilk defa deniyorum, bilmiyorum o yüzden.
O zaman sabah akşam yapmaya devam edeyim ben de. Kürtaj sonrası dengesi şaştı vücudumun sanırım. Önceden 14. Günde anlardım yumurtladığımı. Yoğun akıntı ve kaşık ağrısı olurdu. Bugün uygulamada yumurtlama gösteriyor ancak hiç bir belirti yok.Benimde öyle olduğu çok oldu. 16.gün pik gördüm
bende şu an bu markayı kullanıyorum bazen renk dağılıyor güvenilir mi bilemiyorum. 2 gündür yapıyorum 27-28 döngüm sabittir ama insanın moralini bozuyorKızlar merhaba siklusun 7. Gününden itibaren ovulasyon testi yapıyorum laboquick marka. 16 sında akıntı artışı ve ağrı oldu, çizgi koyulaştı gibi oldu ancak sonraki günlerde pik göremedim. Arada görünür olup arada silikleşiyor 2. Çizgi. Yumurtlama olmadı acaba bu ay? Test yapmaya devam edeyim mi sizce?
Aynen öyle canım. Aralıkta zorunlu kürtaj oldum. Hadi bi umut deyip test yapmaya başladım. Şimdi de acaba yumurtlama mı olmuyor diye kafaya takttım. Bu testler insanı daha da strese sokuyor . Olacağı varsa da olmayacak.bende şu an bu markayı kullanıyorum bazen renk dağılıyor güvenilir mi bilemiyorum. 2 gündür yapıyorum 27-28 döngüm sabittir ama insanın moralini bozuyor
Uygulamada benimde gösteriyordu uygulamadan 4gün sonra falan pik gördüm o tahmini belirtiyorO zaman sabah akşam yapmaya devam edeyim ben de. Kürtaj sonrası dengesi şaştı vücudumun sanırım. Önceden 14. Günde anlardım yumurtladığımı. Yoğun akıntı ve kaşık ağrısı olurdu. Bugün uygulamada yumurtlama gösteriyor ancak hiç bir belirti yok.
o yüzden testlere takılmayıp 2 günde bir ilişki yaşamak en sağlıklısı sanırım daha alacağımı sanmıyorum ki 2 saat sıvı almamakda zorluyor beni açıkçası. zaten en kötüsü yaşattığı stres olacağı varsa da olmuyor hamilelik akıldan çıkarmadıkçaAynen öyle canım. Aralıkta zorunlu kürtaj oldum. Hadi bi umut deyip test yapmaya başladım. Şimdi de acaba yumurtlama mı olmuyor diye kafaya takttım. Bu testler insanı daha da strese sokuyor . Olacağı varsa da olmayacak.
merhaba bende bu teste baslayacagım testi saat 14 den sonra yapmamız gerekiyormuş cünkü lh artısı 14 den sonra belli oluyormus.12 de sıvı alımını kesip saat 14-14.30 gibi yapın ben oyle yapacagım ve iki damla ileKızlar merhaba siklusun 7. Gününden itibaren ovulasyon testi yapıyorum laboquick marka. 16 sında akıntı artışı ve ağrı oldu, çizgi koyulaştı gibi oldu ancak sonraki günlerde pik göremedim. Arada görünür olup arada silikleşiyor 2. Çizgi. Yumurtlama olmadı acaba bu ay? Test yapmaya devam edeyim mi sizce?
Anladım canım teşekkür ederim.Uygulamada benimde gösteriyordu uygulamadan 4gün sonra falan pik gördüm o tahmini belirtiyor
Ben de toplu alım yapmıştım. Bunlar bitince tekrar almayacağım. Takıntı haline haline geliyor resmen.o yüzden testlere takılmayıp 2 günde bir ilişki yaşamak en sağlıklısı sanırım daha alacağımı sanmıyorum ki 2 saat sıvı almamakda zorluyor beni açıkçası. zaten en kötüsü yaşattığı stres olacağı varsa da olmuyor hamilelik akıldan çıkarmadıkça
Evet sabah saatlerinde yapmayın diyorlar. Umarım pik görürsünmerhaba bende bu teste baslayacagım testi saat 14 den sonra yapmamız gerekiyormuş cünkü lh artısı 14 den sonra belli oluyormus.12 de sıvı alımını kesip saat 14-14.30 gibi yapın ben oyle yapacagım ve iki damla ile
Sağolun inşallah PKo olduğu için umutlu değilim bakalım az sonra yapacağım.birde ilk beş dk içindeki sonucu kabul edin diyorlar inşallah sizde görürsünüz.Evet sabah saatlerinde yapmayın diyorlar. Umarım pik görürsün
İnşallahSağolun inşallah PKo olduğu için umutlu değilim bakalım az sonra yapacağım.birde ilk beş dk içindeki sonucu kabul edin diyorlar inşallah sizde görürsünüz.
Bi doktorun videosunda izledim canım önce koyu sonraki günler silikleşince çatlamış oluyormuş öyle anlatıyordu normal diye biliyorumBi gün daha koyu olup sonraki gün silikleşmesi normal mi? Ben ilk defa deniyorum, bilmiyorum o yüzden.
En koyu 16 sı benim. Orda mı çatladı acaba??Bi doktorun videosunda izledim canım önce koyu sonraki günler silikleşince çatlamış oluyormuş öyle anlatıyordu normal diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?