Merhabalar adetim in üzerinden 3 gün geçti evde ovulasyon testi vardı onu yaptım ve iki çizgi net belirdi ama emin olamadım sizce hamile olabilir miyim
Merhabalar adetim in üzerinden 3 gün geçti evde ovulasyon testi vardı onu yaptım ve iki çizgi net belirdi ama emin olamadım sizce hamile olabilir miyim
Ovulasyon testi her zaman bu şekilde çıkar sadece yumurtlama dönemi pik olur sonrasında tekrar silikleşir çatlamaya başlar o yüzden bu şekilde anlamanız mümkün değil gebelik testi yapın
Ovulasyon testi her zaman bu şekilde çıkar sadece yumurtlama dönemi pik olur sonrasında tekrar silikleşir çatlamaya başlar o yüzden bu şekilde anlamanız mümkün değil gebelik testi yapın
Ben daha önce tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım o zaman her gün erken gebelik testi yapıyordum negatifti böyle ovulasyon testi yspmıstım onda pozitif cıkmıstı ve kan verip hamile oldugumu öğrenmiştim ama şu anda imkansıza yakın bir durum gibi bizim için gebelik testi de alıcam ama gene de bişeylere el atmadan size de sormak istedim sonra çok üzülüyorum bunun yanında göğüslerimden 1 haftadır akıntı geliyor aynı süt inercesine sıkınca sarı bi su ben hatta gectiğini farketmedim ama bir ablam dedi hamile olabilir misin diye sonra bunu yaptım bu şekilde çıktı
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni klomen kullanmaya başladım günde 2 kez sabah akşam olarak kullanıyorum yarın son. Sat cumartesi günü. Dün çok fazla akıntım vardı ve ben se ovulasyon testi alıp testi yapmak istedim klomen bazen erken yumurtlama yapabiliyor diye denedim. Bugün düne göre daha az akıntım var. üstteki dün gece yaptığım alttaki de az önce yaptım yumurtlama olmuş mu çatlamış mi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim