Ovulasyon testi ile hamilelik ogrenme

fgnsml

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
695
498
Az önce yeni birsey öğrendim ovulasyon testi ile hamileligini öğrenenler varmış. Daha adetim 1 hafta var ama öğlen arası eve gidince alıp yapıcam o testi çok merak ettim çok mu erken acaba bunu da öğrenmek istiyorum sizden sonucu da söylerim buradan artık. ..

canım ovulasyon testi lh hormonuna göre pozitif yada negatif veriyor. yumurtalama takibi için kullanıyor. eger elinde yoksa ovulasyon yerine gebelik testi al daha kesin sonuç olur. eger yumurtalama zamanından 10 gibi bir süre gectıyse gebelik testi yuksek ihtimalle gebeliği gösterir.

cnm ben ovulasyon testi ile öğrendim ama internetten ucuz fiyata bi sürü almıştım sürekli yapıp duruyodum.adetimden 5 gün önce falan yaptım ve iki çizgi çıkmıştı.ama yanında gebelik testide vardı o da çok çok silik çıkınca emin olmuştım.şimdi 2 aylık gebeyim.bazen yapıyorum yine ve iki çizgide koyu çıkıyor

Ca
Yolumun uzerindeki eczanede ovulasyon testi yokmus normal gebelik testi yaptim negatif cikti

Ca

Yolumun uzerindeki eczanede ovulasyon testi yokmus normal gebelik testi yaptim negatif cikti
Daha erken canim. Bide adet gecmeden gebelik testi yapacaksan sabah ilk idrarla yapmakta fayda var. Biraz daha bekle canim. İnşallah hamilesindir. Yumurtlama uzerinden ne kadar gecti?

Daha erken canim. Bide adet gecmeden gebelik testi yapacaksan sabah ilk idrarla yapmakta fayda var. Biraz daha bekle canim. İnşallah hamilesindir. Yumurtlama uzerinden ne kadar gecti?
Ben klomen kullandim ayin 12 sinde catlatma ignemi oldum 34 saat sonra iliski oldu erken gebelik testinde acaba erken mi yine ?

merhabalar;ben korunmayı bırakalı 3.adetimi gördüm doktor kontrollerim temiz çıktı ovu tarihlerimi düzgün takip edemiyor olabilirim diye bende netten toplu ovu testi aldım.bu ay yapmaya başlayacağım.sanırım sen böyle hamile kaldın.merak ettim ovu testi ile hemen kaldın mı hamile çoook istiyorum allah herkese nasip etsin hayırlısı ile.lütfen yardımcı olursan sevinirim.ovu ilede tutturamaz isem akısına bırakacagım artık sanırım cokta fazla kafama takıyorum.

Canım klomen yumurtanın büyümesi için kullanılıyor çatlatma iğneside yumurtanın büyümesi için. Yumurta takibi yapıyor dr. Eğer yumurtlamada hamileliği engelleyen bir durum varsa o zaman kullanılıyor. Buna dr. Karar veriyor. Hormon tahlili, ultrasondan kontrolle karar veriliyor.

benim yumurta sayımım ve tüm tahlillerim iyi çıktı demekki gerek görmedi çok bahsi geçiyorda merak ettim

sen bildiğim kadarı ile hamilesin ne kadar süre ve ne şekilde haile kaldın özel birşeyler yaptınmı?ben bu ay çok mutluydum ama olmadı maalesef.bu ay yumurtlama günümde kahverengi yoğun bir akıntı oldu ki hiç olmazdı adetime bir hafta kala yine aynı kahve akıntı oldu ben yerleşme kanaması kesin diye düşündüm test yaptırdım ama negatif çıktı....

bende ovu testi aldım bu ay netten toplu yanındada erken gebelik testleri var.sen bu test ile hemen mi hamile kaldın veya kaç ay kullandın bu testleri lütfen yardımcı olurmusun benim adetim bugün bitti bu akşam itibari ile yapmaya başlayacağım bir de hangi saatlerde ve günde kaç kere yapmak lazım onu....

canım bak bugün başlama hemen büyük olasılıkla adetinin 10. ile 15. günü yumurtlıycaksın o yüzden boşa harcama ama yinede sen bilirsin öğlen sonu 5 e kadar yapmış olmalısın testi.2 saat önceden su içmeyi kes yoksa doğru çıkarmaz.sabah idrarıyla yapma sakın.öyle işte

bende ovulasyon ile hamile kalanlardanim hemde ilk ayda
Benim adetimin bitiminde 12 gunde yumurtladim ... internetteki hesaplarda herkese ortalaam veriyorlar 16 gun girunuyordu yani ovulasyin yapmasaydim gunu tututuramayacaktim (bironceki ay ondan olmamis )
Ben 12 gun cift cizgi girum ogun iliski oladu ertesig un misafirim vardi olmadi 1 hafta kaldirlar yani anliycagin o ays adece 1 kere oldu :)
Ben testi sabah 10 1030 gibi yaptim sivi almadan yaptim
Soracagin baska seyelr varsa elimden geldigince cevaplarim

cnm ben tsti yapmaya dün akşam başladım adetimin 9.günü oluyor 2.çizgi silik çıktı ama biz yinede çift çizgiyi görene kadar bir dolu bir boş devam edeceğiz.dün ilişki oldu bu arada.birde çlıştığım için iş ortamımım müsait değil o yüzden 7.7.30 gibi akşam yani yapsam olurmu en geç akşam 5 e kadar demiş bazılarıda acaba yanlış bilgi veririrmi gün içindemi yapmak lazım yoksa...

merhaba bu ovulasyon testini ilk idrarla yapmamakmı gerekiyor ben hep ilk idrarla yaptım bugun adetimin 10. gunu :/ hep çift çizgi çıktı ama silik bekliyorum artık

merhaba bu ovulasyon testini ilk idrarla yapmamakmı gerekiyor ben hep ilk idrarla yaptım bugun adetimin 10. gunu :/ hep çift çizgi çıktı ama silik bekliyorum artık
valla yaptığın markaya göre değişiyormuş o.ben laboquick marka kullanıyorum ama clean blue isimli dijital olanı var birde onlar mesela sabah ilk idrar ile yapılması gereiyormuş ama benimkinde en uygun saatin akşam 4-5 arası olduğu yazıyor hormon durumu nedeni ile.genelde sabah 10 dan önce ve ilk idrar ile yapanlar aynı gün 5 gibi tekrarlamalı diye biliyorum.Tabi testin dijital değilse...

arkadaslar testım ıkı gundur poztf arkadaslar. ve ben poztften 1 gün oncede ılıskıye gırdım dun baktım poztf dunde ılıskım oldu. bugun de test poztf ıkı gundur yanı. bugunde mı ılıskım olmalı.

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın.... 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…