Ovulasyon testi ile hamilelik anlasilir mi? dogru mu?

Goktemaviyuz1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
669
535
33
Kizlarr merhaba burada bir cogumuz ovulasyon testleriyle hamilelik anlasilirmi anlasilmazmi acabalar meraklar icinde kaliyoruz 6+4 gunluk hamile biri olarak sizler icin ovulasyon testi yaptim sonucuda asagiya biraktim aciklamasini yapayim
T cizgisi asiri derecede hatta siyaha yakin bir kirmizilik aliyor c cizgisi silikte kaliyor tahminime gore hamilelikle ilgili hormonu t gosteriyor c cizgisi sadece yumurtlama ile ilgili hormonu baz aliyor

Eklentiler

• 20191110_212847.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 94
C çizgisi kontrol çizgisi testin çalışıp çalışmamasını kontrol ediyor ayrıca her hamile için geçerli değil vücudunuz hala lh salgıyor olabilir yumurtlama hormonu ama bunun gebelikle bağlantısı yok malesef

Dogrudur deneyince tahminen nasil oldugunu anlatmaya calistim cunki burada bir cok insan bu yontemle ogreniyor ilk once dogruyu bulalim istedim acikcasi

Dogrudur deneyince tahminen nasil oldugunu anlatmaya calistim cunki burada bir cok insan bu yontemle ogreniyor ilk once dogruyu bulalim istedim acikcasi
Yok niyetin çok tatlı biliyorum baya bende gördüm başlık açmışlar ama tıbben açıklaması böyle. Bu arada rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Yok niyetin çok tatlı biliyorum baya bende gördüm başlık açmışlar ama tıbben açıklaması böyle. Bu arada rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Amimn cumlemizin insallah saglikla sihatle gelsinler yeter ki rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin insallah

Erken dönemde göstermiyor. Adetten bi hafta gecmesi gerekiyo ozamana kadar zaten dayanamayip beta hcg testi alip yapiyoruz.

Arkadaslar merhaba oncelikle hamis arkdslarmiz saglikla bebeklerini kucagina alsin benim gibi kucagi bos kalanlatda bebeklerine kavussun diyorum. Ben bu ay laboquick marka ovulasyon testi denedim. Adetten sonra 13.gunden 17.gune kdr koyu cikti nasil olbilir boyle birsey. Bugun 17.gun hala rengi gayet net kirmizi bilginiz varsa.yazmanizi rica ederim. En koyu gun 15. Gundu bu arada

Adetime 3 gün var dün çok fazla akintim oldu ama çok yani bugün ovulasyon testi yaptim kafam karıştı yardımcı olurmusunuz testimi atıyorum ama gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı

Eklentiler

• 20191127_161259.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…