Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, 3 gün önce gebelik testim silik çıktı. Araya hafta sonu girdiği için henüz kan veremedim ama bugün merak edip ovülasyon testi yaptım pik çıkacak mı acaba diye. Sizin attığınız fotodaki gibi çıktı. C ile eşit koyuluktaydı. Gebe olabilirsiniz. En kısa zamanda test yapınMerhaba adetim 4. Gün gecikti evde gebelik testim yoktu hafta sonj olduğu içinde çıkamadım evden ovulasyon yaptım bu şekilde çıktı ? Hamileliğini böyle öğrenen varmı acaba ? Sizce varmı gebelik
Merhabalar, 3 gün önce gebelik testim silik çıktı. Araya hafta sonu girdiği için henüz kan veremedim ama bugün merak edip ovülasyon testi yaptım pik çıkacak mı acaba diye. Sizin attığınız fotodaki gibi çıktı. C ile eşit koyuluktaydı. Gebe olabilirsiniz. En kısa zamanda test yapın![]()
Hayırlısı olsun inşallah. Yarın ben de kan vereceğim. Güzel haberler alırız umarımayy hadi inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız yrın gidip kan vericem hayırlısınla
Amin inşallah canım sonuçları paylaşalımHayırlısı olsun inşallah. Yarın ben de kan vereceğim. Güzel haberler alırız umarım![]()
Merhaba, ben bu şekilde öğrendim. Reglden bir gün önce test yaptım t C den koyuyduMerhaba adetim 4. Gün gecikti evde gebelik testim yoktu hafta sonj olduğu içinde çıkamadım evden ovulasyon yaptım bu şekilde çıktı ? Hamileliğini böyle öğrenen varmı acaba ? Sizce varmı gebelik
Hayırlı olsun var gibi görünüyorMerhaba adetim 4. Gün gecikti evde gebelik testim yoktu hafta sonj olduğu içinde çıkamadım evden ovulasyon yaptım bu şekilde çıktı ? Hamileliğini böyle öğrenen varmı acaba ? Sizce varmı gebelik
Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için yarın sabah kan vericem gidip inşallah güzel sonuçlar alırımHayırlı olsun var gibi görünüyorben de bu şekilde öğrenmiştim 3 gün gecikmeyle
![]()
İnşallah bu kadar koyuysa muhtemelen senin de 3-4 haftaliktir diye tahmin ediyorum sonucunu bekliyorumTeşekkür ederim hepinize yorumlarınız için yarın sabah kan vericem gidip inşallah güzel sonuçlar alırım![]()
İnşallahİnşallah bu kadar koyuysa muhtemelen senin de 3-4 haftaliktir diye tahmin ediyorum sonucunu bekliyorum![]()
Güzel haberlere inşallahİnşallahÇok teşekkür ederim kan verdim sonucu bekliyorum
![]()
Malesef 0,25 çıktı sonucum.Güzel haberlere inşallah![]()
Üzüldüm sizin adınıza. Neden koyu çıkmış acaba ?Malesef 0,25 çıktı sonucum.
Gerçekten mi şuan şok oldumMalesef 0,25 çıktı sonucum.
Büyük ihtimalle yeniden yumurtluyor olabilir bazen vücudumuz bizi şaşırtabilşyır mesela adetime 1 gün önce pikti 1 gün sonra da regl oldum yAni yumurtlamışım aslınd aÜzüldüm sizin adınıza. Neden koyu çıkmış acaba ?
Ovulasyon testi de kesin sonuç vermiyor o zaman. En iyisi kan sanırım. Sonra keseyi görebilmekBüyük ihtimalle yeniden yumurtluyor olabilir bazen vücudumuz bizi şaşırtabilşyır mesela adetime 1 gün önce pikti 1 gün sonra da regl oldum yAni yumurtlamışım aslınd
Canım ovulasyon testini kaç ay kullandın? Benim geçen ay 15.günde yumurtlamam olmuştu, bugün yine 15.günüm ama yumurtlama göremedim. Neden acabMerhaba, ben bu şekilde öğrendim. Reglden bir gün önce test yaptım t C den koyuydu
5 ay kullandım canm ben geç yumurtluyor olabilirsin benim de 1 2 gün oynuyordu bazenCanım ovulasyon testini kaç ay kullandın? Benim geçen ay 15.günde yumurtlamam olmuştu, bugün yine 15.günüm ama yumurtlama göremedim. Neden acab![]()
Malesef 0,25 çıktı sonucum.