• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenen varmı ?

userozr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
48
24
3
28
Merhaba adetim 4. Gün gecikti evde gebelik testim yoktu hafta sonj olduğu içinde çıkamadım evden ovulasyon yaptım bu şekilde çıktı ? Hamileliğini böyle öğrenen varmı acaba ? Sizce varmı gebelik

Eklentiler

• 14E9D5E7-9B1A-4E92-817C-AB0B4B6E841D.webp
    14E9D5E7-9B1A-4E92-817C-AB0B4B6E841D.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba adetim 4. Gün gecikti evde gebelik testim yoktu hafta sonj olduğu içinde çıkamadım evden ovulasyon yaptım bu şekilde çıktı ? Hamileliğini böyle öğrenen varmı acaba ? Sizce varmı gebelik
Merhabalar, 3 gün önce gebelik testim silik çıktı. Araya hafta sonu girdiği için henüz kan veremedim ama bugün merak edip ovülasyon testi yaptım pik çıkacak mı acaba diye. Sizin attığınız fotodaki gibi çıktı. C ile eşit koyuluktaydı. Gebe olabilirsiniz. En kısa zamanda test yapın 😊

Merhabalar, 3 gün önce gebelik testim silik çıktı. Araya hafta sonu girdiği için henüz kan veremedim ama bugün merak edip ovülasyon testi yaptım pik çıkacak mı acaba diye. Sizin attığınız fotodaki gibi çıktı. C ile eşit koyuluktaydı. Gebe olabilirsiniz. En kısa zamanda test yapın 😊
🤗🤗 ayy hadi inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız yrın gidip kan vericem hayırlısınla

Merhaba, ben bu şekilde öğrendim. Reglden bir gün önce test yaptım t C den koyuydu

Hayırlı olsun var gibi görünüyor 🥰 ben de bu şekilde öğrenmiştim 3 gün gecikmeyle ☺️

Büyük ihtimalle yeniden yumurtluyor olabilir bazen vücudumuz bizi şaşırtabilşyır mesela adetime 1 gün önce pikti 1 gün sonra da regl oldum yAni yumurtlamışım aslınd
Ovulasyon testi de kesin sonuç vermiyor o zaman. En iyisi kan sanırım. Sonra keseyi görebilmek

Merhaba, ben bu şekilde öğrendim. Reglden bir gün önce test yaptım t C den koyuydu
Canım ovulasyon testini kaç ay kullandın? Benim geçen ay 15.günde yumurtlamam olmuştu, bugün yine 15.günüm ama yumurtlama göremedim. Neden acab 😞

Canım ovulasyon testini kaç ay kullandın? Benim geçen ay 15.günde yumurtlamam olmuştu, bugün yine 15.günüm ama yumurtlama göremedim. Neden acab 😞
5 ay kullandım canm ben geç yumurtluyor olabilirsin benim de 1 2 gün oynuyordu bazen

Back