- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
- Konu Sahibi Korkak ogretmen
-
Ben bu ay ovulasyon testi ile hamile kalmak istedim 14. Gün yumurtlama günüm olarak görünüyordu yani Salı günü ama ben testi Pazar öğle vakti yaptım çift çizgi o gün değerlendirdik aksamı sonra Pazartesi yine öğleden sonra yaptım yine koyu çift çizgi çıktı değerlendirmedik sperm kalitesi için çünkü Salı yumurtlama günümdü diye o gün değerlendirelim dedik ve o gün tekrar test yaptım Salı günü yani silik çıktı sormak istediğim ovulasyon testi 2 gün üst üste çift çizgi çıkar mı
okuduklarımdan çıkardığım 3-4 gün üst üste ilişki normal şartlarda sorun olmuyor. pozitif ovulasyon testi görülürse o gün ve sonraki iki gün ilişkiye girilmesi tavsiye ediliyor. yumurtanın ömrü çok kısa, 24 saatten bile az. bu yüzden tam yumurtlamayı denk getireyim derken kaçırma riski var. yumurtlamanın yaklaştığını düşünüyorsanız 3-4 gün arka arkaya ilişki olması en iyisi bence.
pişman olmana gerek yok. ben geçenlerde burda bir başlık açtım smep (sperm meets egg plan) diye bir şey duydunuz mu, uyguladınız mı diye gelen cevaplar bu zaten hep yaptığımız şey şeklindeydi ama bence bilinmesi faydalı bir plan.Ama nette bir gün arayla yapın diyordu ben şimdi onun pişmanlığını yaşıyorum bir dahaki ay üst üste deneyecem
İşte ben ilk yumurtlama çizgisini gördüğümde değerlendirdim diğer gün ara verdim galiba yumurtaya denk gelmedi sen 4 gün üst üste değerlendirip mi hamilr kaldın o ay
dikkat ediyorum. çizgilerin renk değiştirmesinden hormonlarda bir yükselme olduğunu anlıyorum ama hiç kontrol çizgisi gibi koyu çıkmıyor. bazen iki günde bir bazen arka arkaya devam ediyoruz. kısmet :)
dikkat ediyorum. çizgilerin renk değiştirmesinden hormonlarda bir yükselme olduğunu anlıyorum ama hiç kontrol çizgisi gibi koyu çıkmıyor. bazen iki günde bir bazen arka arkaya devam ediyoruz. kısmet :)
Ama nette bir gün arayla yapın diyordu ben şimdi onun pişmanlığını yaşıyorum bir dahaki ay üst üste deneyecem
Fotograf atamıyorum kızlar yardımmMerhaba kızlar bugun adetımın. 8.gunu ve ilk ovulasyon testım. Birlikte takip edebilmek ve tecrubesızlıgım nedeniyle buraya atıyorum yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?