Ovulasyon testi ile gebelik

erken gebelik testin varsa dene derim bu şekilde hamile bile olanlar var

erken gebelik testin varsa dene derim bu şekilde hamile bile olanlar var
Erken gebelik testim yok normal test aldım ama sadece arka taraftan flaş tutunca çok silik bir çizgi var pazartesiyi bekleyip kan vereceğim inşallah. Öğlen ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı

Eklentiler

• 1000031281.jpg
    145,1 KB · Görüntüleme: 62
Erken gebelik testim yok normal test aldım ama sadece arka taraftan flaş tutunca çok silik bir çizgi var pazartesiyi bekleyip kan vereceğim inşallah. Öğlen ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı
oda aynı markanın testi mi paylaşsaydın keşke bakardım

görünüyor çok hafif inşallah pozitif çıkar
normalde ben yapıyorum kaset test hiç çizgi çıktığını görmedim bence hamilesiniz hayırlı olsun

Eşinizde sorun yoksa eğer ovulasyon testini bırakmayın benim 8 yıldır bebeğim olmuyordu ovulasyon testı aldım 20 mi 30 lu mu tam hatırlaymadım ilk günde hamile kaldım diğer testler hep kaldıihtiyacı olan birine verdim

Daha önce gününü tutturamıyırduk demek ki şaka bi yana nasip kısmet allahın takdırı ama dediğim gibi en azından es geçmeyelim yumurtladıpımız günleri,ben tabi oncesinde tüm testleri muayeneleri yaptırdıktan sonra ve sorun yok dedikten sonra dr daha sonra başladım ovulasyona.markası (laboquick ) markası

Canım ya bir ayda 2 defa yumurtlamışsındır ya da adete yakın vücutta lh artıyor ondandır. Ben adetim 3 gün kala doktora gitmiştim ultrasonda çok güzel bir yumurtan var çatlamak üzere demişti ovü testi yaptığımda da pozitif çıkmıştı ama 4 gün sonra da normal reglimi olmuştum oysa ki

O kadar değişik şeyler yaşıyoruz ki aklımıza gelmiyo o ihtimali düşünmüyoruz bile en ufak belirtide acaba bebek mi var diyoruz

Eşimde sorun yok tüplerde tıkanık lık vardi benim ameliyat oldum laparoskopi biri rahim filmiyle açılmış tı digerine uğraşmışlar acamamislar tek tüple olur dedi doktorlar bi ümit bende işte nasip
Son durumunuz nedjr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…