- 20 Şubat 2022
- 144
- 85
- 33
- 33
- Konu Sahibi Almila0606
-
Birde ben geçen ay baya umitluydum mekkeden gelen adem elmasının suyunu icmistik eşimle bir gün adetim gecikti heralde oldu bu sefer dedim sabaha regli oldumAmin inşallah hepimiz bir gün o duyguyu hisleri tadalim sağlıkla
4 yıllık evliyim. Genel olarak bakılınca iki yıldır deniyoruz ama arada bazı sorunlarin (sağlık) olduğu donemler oldu. Onları çıkarınca bir buçuk yıl oldu diyebiliriz.Amin inşallah siz ne kadarlık evlisiniz
Ah o ümitlenme ve hüsranBirde ben geçen ay baya umitluydum mekkeden gelen adem elmasının suyunu icmistik eşimle bir gün adetim gecikti heralde oldu bu sefer dedim sabaha regli oldum
Benim toplam 15 ama hiç bir zaman ümidimi kesmedim her ay aynı heyecan4 yıllık evliyim. Genel olarak bakılınca iki yıldır deniyoruz ama arada bazı sorunlarin (sağlık) olduğu donemler oldu. Onları çıkarınca bir buçuk yıl oldu diyebiliriz.
Rabbim zaten o ümitle heyecanla bize tekrar deneme hevesini veriyor. O ümit heves olmasa zaten bitmişiz.Benim toplam 15 ama hiç bir zaman ümidimi kesmedim her ay aynı heyecan
Aynen öyle hayırlısı olur inşallahRabbim zaten o ümitle heyecanla bize tekrar deneme hevesini veriyor. O ümit heves olmasa zaten bitmişiz.
Ben bugün başladım ovulasyon testine reglm biteli 4 gün oldu. Tek çizgi çıktı normalde kaç gün sonra başlamak lazi
Bende yeni öğrendim canım testin nasıl yapıldığını ama şöyle birşey de var yapmadan iki saat önce sıvı alımını bırakacak sın sabah 10 saatleri ve öğlen saatleri daha iyi oluyor mus silik çizgiye gelince daha yumurtlama olmamış gün gün koyulasacak koyulaşınca yumurtlama oluyor nurdan ablanın biride bana havuç ye demişti ama boş geçirme öğünleri değerlendirGündüz yaptığım Ovulasyon testime akşam baktım yanında silik çizgi çıkmış dogrumudur
Atma bence tarihlerini yaz üzerine koyulaşır sa Ogünu değerlendirBende dün ilk defa yaptım bugün bidaha yapcam 2 saattir sıvı içmedim. Merak ettiğim şuydu dün yaptigim testi atmadım tek cizgiydi akşam aynı testte silik çizgi çıkmıştı o doğrumu acaba ya aklıma takildi
Her gün tekrarla canım koyulasacak oBugün yaptım 10 da ikinci çizgi silik çıktı
Sanırım evet canım bir kaç kişiye daha göster istersenBugün böyle çıktı yumurtlama var sanırım degilmi koyu baya
Değerlendir canım boş geçirme inşallah kucağımıza almayı nasip eder rabbimBugün yaptım ikinci çizgi silik çıktı çatladı sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?