• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GamzeAlisan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
513
341
18
45
Merhaba, ovülasyon testi ile gebelik öğreniliyor mu gerçekten? Benim reglime ortalama 5 gün var. Testim bu şekilde çıktı. Gebe olma ihtimalim var mı sizce merak ettim.

Eklentiler

• CFB838E6-97CD-49FE-A695-E1624F49D41D.webp
    CFB838E6-97CD-49FE-A695-E1624F49D41D.webp
    28 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba, ovülasyon testi ile gebelik öğreniliyor mu gerçekten? Benim reglime ortalama 5 gün var. Testim bu şekilde çıktı. Gebe olma ihtimalim var mı sizce merak ettim.
Ovülasyon testinden net cevap alamazsın kuzucum adet günü t çizgisi c den daha koyu olursa bi gebelik testi yap derim daha dün adet gününde ovülasyon yapan bir arkadaş bu şekilde öğrendi✔️ ama 5 gün kala bu şekilde çıkması normal çünkü adete yakın LH vücutta yükseliyor zaten doğru sonuç alamazsın malesef🙏🏽🤲🏽 rabbim hayırlıca bir evlat nasip etsin🥰❣️

Ovülasyon testinden net cevap alamazsın kuzucum adet günü t çizgisi c den daha koyu olursa bi gebelik testi yap derim daha dün adet gününde ovülasyon yapan bir arkadaş bu şekilde öğrendi✔️ ama 5 gün kala bu şekilde çıkması normal çünkü adete yakın LH vücutta yükseliyor zaten doğru sonuç alamazsın malesef🙏🏽🤲🏽 rabbim hayırlıca bir evlat nasip etsi
Ovülasyon testinden net cevap alamazsın kuzucum adet günü t çizgisi c den daha koyu olursa bi gebelik testi yap derim daha dün adet gününde ovülasyon yapan bir arkadaş bu şekilde öğrendi✔️ ama 5 gün kala bu şekilde çıkması normal çünkü adete yakın LH vücutta yükseliyor zaten doğru sonuç alamazsın malesef🙏🏽🤲🏽 rabbim hayırlıca bir evlat nasip etsin🥰❣️
Teşekkürler 😊 regl olmazsam gebelik testi yapayım o halde. Merak ettim sadece

Back
X