Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ovülasyon testi ile gebelik öğreniliyor mu gerçekten? Benim reglime ortalama 5 gün var. Testim bu şekilde çıktı. Gebe olma ihtimalim var mı sizce merak ettim.
Merhaba, ovülasyon testi ile gebelik öğreniliyor mu gerçekten? Benim reglime ortalama 5 gün var. Testim bu şekilde çıktı. Gebe olma ihtimalim var mı sizce merak ettim.
Ovülasyon testinden net cevap alamazsın kuzucum adet günü t çizgisi c den daha koyu olursa bi gebelik testi yap derim daha dün adet gününde ovülasyon yapan bir arkadaş bu şekilde öğrendi ama 5 gün kala bu şekilde çıkması normal çünkü adete yakın LH vücutta yükseliyor zaten doğru sonuç alamazsın malesef rabbim hayırlıca bir evlat nasip etsin
Ovülasyon testinden net cevap alamazsın kuzucum adet günü t çizgisi c den daha koyu olursa bi gebelik testi yap derim daha dün adet gününde ovülasyon yapan bir arkadaş bu şekilde öğrendi ama 5 gün kala bu şekilde çıkması normal çünkü adete yakın LH vücutta yükseliyor zaten doğru sonuç alamazsın malesef rabbim hayırlıca bir evlat nasip etsi
Ovülasyon testinden net cevap alamazsın kuzucum adet günü t çizgisi c den daha koyu olursa bi gebelik testi yap derim daha dün adet gününde ovülasyon yapan bir arkadaş bu şekilde öğrendi ama 5 gün kala bu şekilde çıkması normal çünkü adete yakın LH vücutta yükseliyor zaten doğru sonuç alamazsın malesef rabbim hayırlıca bir evlat nasip etsin