Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testı ile gebelık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovilasyonla dün yaptım adetime 5 gün vardı koyu çıktı. göndereyim onu da inşallah. sonra bu sabah ilk idrarla hcg verdim. sonuç negatif :KK43:
Olsun canim 15 gun sonra yine bebegın olabılır ıyı dusun lutfen 🤗 adetin bıttıgı an ovulasyona basla en koyu oldugu gunu takip eden 5 gunu degerlendır ınsallah bebısın gelir 😊😊

adetime 5 gün kala ovulasyon testim bu. gebelik ise negatifti..

Eklentiler

• ovu.jpg
    ovu.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 59
Allah razı olsun canım dasırı bekleyen herkese ve Sanada olsun ınsallah hayır gebelik testleri pozitif olunca bırde ovulasyon testı ile denedim oda pozıtf ciktı 😊
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla 👏🏻 darısı bize ve bekleyen herkese 😍

Allah razı olsun canım darısı sana olsun ınsallah ben gitti godiyordan almıstım 30 tane ovulasyon, 2 normal gebelik testi 1 tanede erken gebelik testi ama eczanelerde de var yumurtlama takibi yapmak daha dogru sonuc oluyor bence al canim
Amin canım saol doğru bakalım olmazsa bu ayda öyle denicem

Canım eczanelerd kaset test satılıyor genelde onda da yanılma payı çok yüksek diye biliyorum. Eğer instagram kullanıyorsan, birgebeningünlüğü diye bir sayfa var ebru diye bir bayan hem ovilasyon testi satıyor, hemd ücretsiz takibini yapıyor bi bak derim ben aldım hatta ilk defa bu ay kullandım🙊 bata 3 gün kaldı heyecanla sonucu bekliyorum
Tamam canım çok teşekkürler benimde 4 gün kaldı 😄

merhaba. bende dün adete 5 gün kala ovülasyon testi yaptım ve baya koyuydu umutlanıp sabah yani bugün adete 4 gün kala gebelik testi yaptım negatif :110: aklım çok karıştı.
Yumurtlama gunundur o zaman bazı kadınlar adetten önce yumurtluyor keşke o gününü değerlendirseydin

Kızlar merhaba bugun adetime 3 gun var ve gebelik testım pozitif cıktı oncelıkle tecrube ettıgım ıcın paylasmak istedim. Bunlar gebelik testi sonucları ve ovulasyon testı sonucu. Ovulasyon testı ile gebelik tesbit eden anne cok gordum sayfada ama tecrube Baskaymıs Rabbım isteyen herkese versin ınsallah
Merhaba 28 temmuzda adet olmam lazımdı ama olmadım dayanamadım 27 sinde ovülasyonm testi yaptım bi bakarmısınız yumurtlamam yeni mi oluyor acaba adete 1 gün kala yaptım

Kızlar bişey sorcam iki gündür ovülasyon testi yapıyorum yukarıdaki düne alttaki bugüne ait çatlama olmuş mu demek bu? Ve ne zamanı dED8FB60D-5C3D-47D2-B3EC-ABB8CC69C089.jpegeğerlendirmem gerekiyor

Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla 👏🏻 darısı bize ve bekleyen herkese 😍
Canim gebelik testi yaptinmi
Bende bi gebenin gunlugunu takip ediyorum ama baska marka ovu testi deniyorum

Back