- 15 Haziran 2019
- 35
- 9
- 1
- 33
Canım benim inşallahCok sukur yumurtan catlamak uzere mutlaka aynı saatlerde sıvı tuketme den yap ama testı.ınsallah melegıne kavustursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim inşallahCok sukur yumurtan catlamak uzere mutlaka aynı saatlerde sıvı tuketme den yap ama testı.ınsallah melegıne kavustursun
Canım gebelik testi ile mi yaptınmerhaba. bende dün adete 5 gün kala ovülasyon testi yaptım ve baya koyuydu umutlanıp sabah yani bugün adete 4 gün kala gebelik testi yaptım negatifaklım çok karıştı.
ovilasyonla dün yaptım adetime 5 gün vardı koyu çıktı. göndereyim onu da inşallah. sonra bu sabah ilk idrarla hcg verdim. sonuç negatifCanım gebelik testi ile mi yaptın
Olsun canim 15 gun sonra yine bebegın olabılır ıyı dusun lutfenovilasyonla dün yaptım adetime 5 gün vardı koyu çıktı. göndereyim onu da inşallah. sonra bu sabah ilk idrarla hcg verdim. sonuç negatif![]()
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıylaAllah razı olsun canım dasırı bekleyen herkese ve Sanada olsun ınsallah hayır gebelik testleri pozitif olunca bırde ovulasyon testı ile denedim oda pozıtf ciktı![]()
Amin canım saol doğru bakalım olmazsa bu ayda öyle denicemAllah razı olsun canım darısı sana olsun ınsallah ben gitti godiyordan almıstım 30 tane ovulasyon, 2 normal gebelik testi 1 tanede erken gebelik testi ama eczanelerde de var yumurtlama takibi yapmak daha dogru sonuc oluyor bence al canim
Tamam canım çok teşekkürler benimde 4 gün kaldıCanım eczanelerd kaset test satılıyor genelde onda da yanılma payı çok yüksek diye biliyorum. Eğer instagram kullanıyorsan, birgebeningünlüğü diye bir sayfa var ebru diye bir bayan hem ovilasyon testi satıyor, hemd ücretsiz takibini yapıyor bi bak derim ben aldım hatta ilk defa bu ay kullandımbata 3 gün kaldı heyecanla sonucu bekliyorum
Tamam canım çok sağol peki hangi siteden aldın acabaEczanelerde var ama internette daha uygun oluyor canım. Ben innovita marka kullandım diğer testlere göre daha hassastı. İstersen araştır ama ben öneririm çok memnun kaldım
Insallah olur ve gerek kalmazAmin canım saol doğru bakalım olmazsa bu ayda öyle denicem
Tamam canım çok sağol peki hangi siteden aldın acaba
Yumurtlama gunundur o zaman bazı kadınlar adetten önce yumurtluyor keşke o gününü değerlendirseydinmerhaba. bende dün adete 5 gün kala ovülasyon testi yaptım ve baya koyuydu umutlanıp sabah yani bugün adete 4 gün kala gebelik testi yaptım negatifaklım çok karıştı.
Merhaba 28 temmuzda adet olmam lazımdı ama olmadım dayanamadım 27 sinde ovülasyonm testi yaptım bi bakarmısınız yumurtlamam yeni mi oluyor acaba adete 1 gün kala yaptımKızlar merhaba bugun adetime 3 gun var ve gebelik testım pozitif cıktı oncelıkle tecrube ettıgım ıcın paylasmak istedim. Bunlar gebelik testi sonucları ve ovulasyon testı sonucu. Ovulasyon testı ile gebelik tesbit eden anne cok gordum sayfada ama tecrube Baskaymıs Rabbım isteyen herkese versin ınsallah
Canim gebelik testi yaptinmiÇok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyladarısı bize ve bekleyen herkese
![]()