Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testı ile gebelık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nih20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
72
62
3
33
Kızlar merhaba bugun adetime 3 gun var ve gebelik testım pozitif cıktı oncelıkle tecrube ettıgım ıcın paylasmak istedim. Bunlar gebelik testi sonucları ve ovulasyon testı sonucu. Ovulasyon testı ile gebelik tesbit eden anne cok gordum sayfada ama tecrube Baskaymıs Rabbım isteyen herkese versin ınsallah

Eklentiler

• IMG_20190617_132022.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 187
  • 15607926172102518276781766775624.jpg
    129,2 KB · Görüntüleme: 210
Öncelikle tebrik ederim. Ben de aylardır bu hasreti yaşayan biriyim. Nolur benim için de dua edin. Birkaç soru sormak istedim sizlere cevaplarsanız sevinirim. Benim de adet günüm bugündü. Ama adet olmadım. 1. OVULASYON testi daha silik o ne zamandı, diğeri ne zamandı acaba?

Tabıkı cevaplarım canım. Orada ikilı olan test sabah yaptıgım gebelik testi. Tek olan ovulasyon testı yani iki tane ovulasyon degil canım rabbım tez zamanda sana yasatsın ınsallah

Kızlar sizce bu test pik olmuş mu

Eklentiler

• IMG_20190617_234952.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 230
Canım bugunu degerlendır yarında aynı saatte test yap yarın daha koyulasabılır bu 1 haftayı mutlaka degerlendır ınsallah pozitif sonuclanır
İnşallah canım geçen. Ay yumurtlama olmamış bu ay da yumurtlama dönemim geçti diye umutsuzluğa kapılmıştım bugün koyu çizgiyi gördüm

İnşallah canım geçen. Ay yumurtlama olmamış bu ay da yumurtlama dönemim geçti diye umutsuzluğa kapılmıştım bugün koyu çizgiyi gördüm
Cok sukur yumurtan catlamak uzere mutlaka aynı saatlerde sıvı tuketme den yap ama testı.ınsallah melegıne kavustursun

Çok sevindim canım senin adına darısı başımıza inşallah ovulasyon testini eczanelerden bulabilir miyim peki

Çok sevindim canım senin adına darısı başımıza inşallah ovulasyon testini eczanelerden bulabilir miyim peki

Eczanelerde var ama internette daha uygun oluyor canım. Ben innovita marka kullandım diğer testlere göre daha hassastı. İstersen araştır ama ben öneririm çok memnun kaldım

Kizlar benimde adetim 6 gun gecti bugun eczaneden gebelik testi istemistim kadin yanlislikla ovulasyon vermis benm haberim yok yaptim aninda iki cizgide kopkoyuydu bende heyecanla gttim kan verdim cikmadi sonra normal test yaptim silik cikti bakabilirmisinizi

Eklentiler

• 20190617_134334.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 183
  • Screenshot_20190618-014549_Snapseed.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 148
Yani gebelik testi pozitif, ovilasyon testi negatif mi gösterdi. Yanlış mı anladım benimde 3 gün kaldı bata, dün ovilasyon testi yapayım dedim hiç çizgi çıkmadı zaten belirtide yok hamile değilim sanırım sizide tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

Canım eczanelerd kaset test satılıyor genelde onda da yanılma payı çok yüksek diye biliyorum. Eğer instagram kullanıyorsan, birgebeningünlüğü diye bir sayfa var ebru diye bir bayan hem ovilasyon testi satıyor, hemd ücretsiz takibini yapıyor bi bak derim ben aldım hatta ilk defa bu ay kullandım bata 3 gün kaldı heyecanla sonucu bekliyorum

Allah razı olsun canım darısı sana olsun ınsallah ben gitti godiyordan almıstım 30 tane ovulasyon, 2 normal gebelik testi 1 tanede erken gebelik testi ama eczanelerde de var yumurtlama takibi yapmak daha dogru sonuc oluyor bence al canim

Test mi yanlıs acaba kan ver bence canım en dogru sonuc o zaten

Allah razı olsun canım dasırı bekleyen herkese ve Sanada olsun ınsallah hayır gebelik testleri pozitif olunca bırde ovulasyon testı ile denedim oda pozıtf ciktı

merhaba. bende dün adete 5 gün kala ovülasyon testi yaptım ve baya koyuydu umutlanıp sabah yani bugün adete 4 gün kala gebelik testi yaptım negatif aklım çok karıştı.

Yumurtluyor olabilirsin. Yumurtlamanı takip etmişmiydin bu ay yumurtladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…