Öncelikle tebrik ederim. Ben de aylardır bu hasreti yaşayan biriyim. Nolur benim için de dua edin. Birkaç soru sormak istedim sizlere cevaplarsanız sevinirim. Benim de adet günüm bugündü. Ama adet olmadım. 1. OVULASYON testi daha silik o ne zamandı, diğeri ne zamandı acaba?Kızlar merhaba bugun adetime 3 gun var ve gebelik testım pozitif cıktı oncelıkle tecrube ettıgım ıcın paylasmak istedim. Bunlar gebelik testi sonucları ve ovulasyon testı sonucu. Ovulasyon testı ile gebelik tesbit eden anne cok gordum sayfada ama tecrube Baskaymıs Rabbım isteyen herkese versin ınsallah
Tabıkı cevaplarım canım. Orada ikilı olan test sabah yaptıgım gebelik testi. Tek olan ovulasyon testı yani iki tane ovulasyon degil canım rabbım tez zamanda sana yasatsın ınsallahÖncelikle tebrik ederim. Ben de aylardır bu hasreti yaşayan biriyim. Nolur benim için de dua edin. Birkaç soru sormak istedim sizlere cevaplarsanız sevinirim. Benim de adet günüm bugündü. Ama adet olmadım. 1. OVULASYON testi daha silik o ne zamandı, diğeri ne zamandı acaba?
Canım bugunu degerlendır yarında aynı saatte test yap yarın daha koyulasabılır bu 1 haftayı mutlaka degerlendır ınsallah pozitif sonuclanırKızlar sizce bu test pik olmuş mu
İnşallah canım geçen. Ay yumurtlama olmamış bu ay da yumurtlama dönemim geçti diye umutsuzluğa kapılmıştım bugün koyu çizgiyi gördümCanım bugunu degerlendır yarında aynı saatte test yap yarın daha koyulasabılır bu 1 haftayı mutlaka degerlendır ınsallah pozitif sonuclanır
Cok sukur yumurtan catlamak uzere mutlaka aynı saatlerde sıvı tuketme den yap ama testı.ınsallah melegıne kavustursunİnşallah canım geçen. Ay yumurtlama olmamış bu ay da yumurtlama dönemim geçti diye umutsuzluğa kapılmıştım bugün koyu çizgiyi gördüm
Çok sevindim canım senin adına darısı başımıza inşallah ovulasyon testini eczanelerden bulabilir miyim pekiKızlar merhaba bugun adetime 3 gun var ve gebelik testım pozitif cıktı oncelıkle tecrube ettıgım ıcın paylasmak istedim. Bunlar gebelik testi sonucları ve ovulasyon testı sonucu. Ovulasyon testı ile gebelik tesbit eden anne cok gordum sayfada ama tecrube Baskaymıs Rabbım isteyen herkese versin ınsallah
Çok sevindim canım senin adına darısı başımıza inşallah ovulasyon testini eczanelerden bulabilir miyim peki
Kizlar benimde adetim 6 gun gecti bugun eczaneden gebelik testi istemistim kadin yanlislikla ovulasyon vermis benm haberim yok yaptim aninda iki cizgide kopkoyuydu bende heyecanla gttim kan verdim cikmadi sonra normal test yaptim silik cikti bakabilirmisiniziKızlar merhaba bugun adetime 3 gun var ve gebelik testım pozitif cıktı oncelıkle tecrube ettıgım ıcın paylasmak istedim. Bunlar gebelik testi sonucları ve ovulasyon testı sonucu. Ovulasyon testı ile gebelik tesbit eden anne cok gordum sayfada ama tecrube Baskaymıs Rabbım isteyen herkese versin ınsallah
Yani gebelik testi pozitif, ovilasyon testi negatif mi gösterdi. Yanlış mı anladımKızlar merhaba bugun adetime 3 gun var ve gebelik testım pozitif cıktı oncelıkle tecrube ettıgım ıcın paylasmak istedim. Bunlar gebelik testi sonucları ve ovulasyon testı sonucu. Ovulasyon testı ile gebelik tesbit eden anne cok gordum sayfada ama tecrube Baskaymıs Rabbım isteyen herkese versin ınsallah
Canım eczanelerd kaset test satılıyor genelde onda da yanılma payı çok yüksek diye biliyorum. Eğer instagram kullanıyorsan, birgebeningünlüğü diye bir sayfa var ebru diye bir bayan hem ovilasyon testi satıyor, hemd ücretsiz takibini yapıyor bi bak derim ben aldım hatta ilk defa bu ay kullandımÇok sevindim canım senin adına darısı başımıza inşallah ovulasyon testini eczanelerden bulabilir miyim peki
Allah razı olsun canım darısı sana olsun ınsallah ben gitti godiyordan almıstım 30 tane ovulasyon, 2 normal gebelik testi 1 tanede erken gebelik testi ama eczanelerde de var yumurtlama takibi yapmak daha dogru sonuc oluyor bence al canimÇok sevindim canım senin adına darısı başımıza inşallah ovulasyon testini eczanelerden bulabilir miyim peki
Test mi yanlıs acaba kan ver bence canım en dogru sonuc o zatenKizlar benimde adetim 6 gun gecti bugun eczaneden gebelik testi istemistim kadin yanlislikla ovulasyon vermis benm haberim yok yaptim aninda iki cizgide kopkoyuydu bende heyecanla gttim kan verdim cikmadi sonra normal test yaptim silik cikti bakabilirmisinizi
Allah razı olsun canım dasırı bekleyen herkese ve Sanada olsun ınsallah hayır gebelik testleri pozitif olunca bırde ovulasyon testı ile denedim oda pozıtf ciktıYani gebelik testi pozitif, ovilasyon testi negatif mi gösterdi. Yanlış mı anladımbenimde 3 gün kaldı bata, dün ovilasyon testi yapayım dedim hiç çizgi çıkmadı zaten belirtide yok hamile değilim sanırım sizide tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla
Yumurtluyor olabilirsin. Yumurtlamanı takip etmişmiydin bu ay yumurtladın mıKizlar benimde adetim 6 gun gecti bugun eczaneden gebelik testi istemistim kadin yanlislikla ovulasyon vermis benm haberim yok yaptim aninda iki cizgide kopkoyuydu bende heyecanla gttim kan verdim cikmadi sonra normal test yaptim silik cikti bakabilirmisinizi
yumurtlama takip ettim ovulasyon testi ile 4 haziranda yumurtladımYumurtluyor olabilirsin. Yumurtlamanı takip etmişmiydin bu ay yumurtladın mı
Valla ben de adeti bekliyorum. Dündü adet günnüm testte negatif çıkıyor.pardon bana dediniz sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?