Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hkhkhk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
120
111
53
IMG-20190602-WA0005.jpegmerhaba arkadaşlar sizce yumurtlama günü mü en son bugun yaptım

Dün beraber olduk bir gün ara verilse daha iyi diyorlar ama ben bugun de deneyeceğim
Bence ara vermeyin. Ayrıca dün plmasıda çok iyi olmuş. Bende pik durumundan 1gün önce,pik gününde ve 1gün sonrasında değerlendirdim tuttu. Genelde öncesinde olması iyi diyorlar.

Bence ara vermeyin. Ayrıca dün plmasıda çok iyi olmuş. Bende pik durumundan 1gün önce,pik gününde ve 1gün sonrasında değerlendirdim tuttu. Genelde öncesinde olması iyi diyorlar.
İnşaAllah hayırlısıyla olur evlendiğimizin ilk ayı hapla korundum sonra bıraktım ama hala olmuyor az çok yumurtlama gününü de tahmin ediyordum ona göre ilişkiye giriyorduk fsh tsh da normal prolaktin yükselmiş ama önemli değil dedi doktor bir daha bakacak bir ay sonra inşaAllah gerek kalmaz

İnşaAllah hayırlısıyla olur evlendiğimizin ilk ayı hapla korundum sonra bıraktım ama hala olmuyor az çok yumurtlama gününü de tahmin ediyordum ona göre ilişkiye giriyorduk fsh tsh da normal prolaktin yükselmiş ama önemli değil dedi doktor bir daha bakacak bir ay sonra inşaAllah gerek kalmaz
Prolaktin sürekli oynayan bir hormon. Zaten gebeliğe engel olsaydı emziren anneler hamile kalamazdı. Hayırlısı olsun hakkında. İnşallah tutar hemencecik :)

Back