Ovulasyon testi ile gebelik var mıı?

Asyabirce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
63
10
38
27
Herkese merhaba kızlar bu ay ovulasyon testi ile deneme yaptım,bugün acayip göğüs hassasiyeti karında batma hareket ederken yürürken bile çok fena batmam var asla böyle bir şey olmazdı,ben de dayanamadım bir test yaptım en alttaki ovulasyon sizce gebelik var mıdır ? Reglime 8 gün varr 🥲

Eklentiler

• 47133BD8-A4B5-4250-BC97-FD72F4DD5672.webp
    47133BD8-A4B5-4250-BC97-FD72F4DD5672.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Sizin 2 ve 3 Nisan da yumurtlama olmuş
4 Nisan'da çatlamış gibi görünüyor tabiki net bişey söylemem inşallah hayırlısı olur hakkınızda

Benimde Adetime 1 gün kaldı alttaki testi dün üstteki testi bugün yaptım sizce hamilelik var mıdır böyle öğrenen oldu mu acaba

Eklentiler

• 1000108417.webp
    1000108417.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 72
4 Nisan'da çatlamış gibi görünüyor tabiki net bişey söylemem inşallah hayırlısı olur hakkınızda

Benimde Adetime 1 gün kaldı alttaki testi dün üstteki testi bugün yaptım sizce hamilelik var mıdır böyle öğrenen oldu mu acaba
Yani gebelik olabilir mi diyorsunuz ? 🥲

Sizin teste göre gebelik var t çizgisi c den koyu olmalı yada aynı koyulukta olmalı diye biliyorum bi gebelik testi yapın bencee var gibi duruyor 💝

Yani gebelik olabilir mi diyorsunuz ? 🥲

Sizin teste göre gebelik var t çizgisi c den koyu olmalı yada aynı koyulukta olmalı diye biliyorum bi gebelik testi yapın bencee var gibi duruyor 💝
Uzun süredir yapmadım da test insan ister istemez korkuyor negatif görcem diye yarın sabah alıyım erken gebelik testi o zaman ya da adet gecikmesini mi beklesem 🥹🤔

Sizin var gebelik kan verin netlessin

Herkese merhaba kızlar bu ay ovulasyon testi ile deneme yaptım,bugün acayip göğüs hassasiyeti karında batma hareket ederken yürürken bile çok fena batmam var asla böyle bir şey olmazdı,ben de dayanamadım bir test yaptım en alttaki ovulasyon sizce gebelik var mıdır ? Reglime 8 gün varr 🥲
Sizin yok maalesef adeti bekleyin bence ondan sonra netlesir

Kızlar benimde gecikmemin 3. Günü ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sizce varmıdır

Eklentiler

• 17442115628352838428099128715487.webp
    17442115628352838428099128715487.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 57
Bugün bir test daha yaptım dünden bi tık koyu umarım gebelik vardırr kaç sene oldu istiyoruzz🥲 (üsttekiler yumurtlama)

Eklentiler

• IMG_5721.webp
    IMG_5721.webp
    101,9 KB · Görüntüleme: 37

Kızlaaar bugün kan verdim. 1229 çıktı beta HCG 🥰😍😍

Hayır henüz yapmadım beklemeyi düşünüyorum 1 2 gün sonra yapayım dedim ama içim içimi yiyor 😀 umarım vardır akşam da yapmak istemiyorum çıkmıyormuş sanırım
Bu arada 10 Mart'ta adet gördüm ovulasyon testi kullanıyorum geç yumurta gördüm 27 si ve 28 i yumurtlama oldu o yüzdende tereddütteyim yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyormuşuz öyle yazıyor ama bilmiyorum beklemek en mantıklısı geldi

Back
X